Şimdi Ara

+70bin verip Volkswagen Alanlar Bi baksın ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun ilk mesajınada - konulması gerektiğini ispatlamış oldun. Tebrikler...
    -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin o BMW alıcısına binmesin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Herkes 11 yaşında, şehiriçi 12 litre yakan, park sorunu olan, büyük ve hantal bir araç almak istemeyebilir.
    70Bin bütçem olsa VW almam ama bunu hiç almam.

12 litre yaksa yine iyi hocam

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Kimde patlayacağıymış 3 serisi olsa neyse ama 7 serisi ortalığa düşmez asla.
  • alınır hocam böyle ezbere elestrmeyın

o paralara bır arac alıcak olsanız sızde bu ılandakı araca bakmazsınız

ben daha bır kac hafta once hyundaiye okadar para verdım

ww de gayet ıyı bır marka donanım olarak eksık buldugum ıcın tercıh etmedım elestırınızı yapın ama gömüceksenız ılla bırını doğuşu gomun
  • Volkswagenici değilim ama...

İlla bu ikisinden biri seçilecekse... Sııfır arabayla, 40 bin lira ağır hasarlı, 11 yaşındaki bir arabayı kıyaslayıp bunu seçmeyecek kadar da aklım yerinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 30 Aralık 2014; 20:07:49 >
  • pert arabayla karşılaştırma yapmasaydın bari. vw bu kadar değersiz mi ?
  • ufff konuya bak atom gibi...

yaw bu her konudaki vw muhabbeti baydı ama...

• az çok ne demek istediğinizi anlıyorum fakat tutup da öldürmenin bir alemi yok. 12 yaşında her tarafı dökülen bir hurda yerine en fazla 3 YAŞINDA yüksek sınıf türevlerine bakılabilir. 2 yıl da binilip satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Biliyorum, çok çok 20 kuruş yerine 40 kuruş yakacak. Kaskosu modelinden dolayı daha düşük olacak. Vergisi yaşından dolayı pek farklı olmayacak. Peki gaza bastığında kafasını kaldırıp şahlanması, o duruşu için değmez mi bu masraflara ? Kâr edicem diye 100 milyara passat alırlar bu aracın masrafı kaç yılda 25 milyar farkı kapatır ? en az 10 yıl binilecek ki passatı alan kâra geçsin

2012 de 70.000 tl ye 1.6 tdi comfortline passat aldim. Cok da memnunum. Cevremde bu tip araclara binen bircok arkadasim/tanidigim var. Oncelikle yasi artan arabanin kaskosu az degil daha pahali oluyor bunu bir arastirin. Ekonomik omrunu tamamlamis 250 kusur binde f segmenti 11 yasinda bir araci rahat kullanmak icin ayda en az 10.000 tl geliriniz olmasi lazim. Bmw 7 cok ama cok guzel bir arac ayni motora sahip x5 de kulllandim motoruda harika ama yurutmesi tahmin ettiginizden cok daha zor. Cevremde bir suru ornegini gordum. Ozetle 70.000 tl ye passat aldigim icin hic pisman degilim.

• Her ne kadar bmw olsa da gidip de 10 yaşını geçmiş arabaya para vermem.Arabanın ne yapacağı belli olmaz.

• Kıyaslama malesef yersiz olmuş

benim kıyaslamam şu şekilde sıfır passat 1.4 tsi benzinliye 100 bin vereceğime

gider ikinci el 1 yaşında 3.16 bmw alırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-birlik-motors-f30-bmw-3.16-i-comfort-plusderi-doseme-plusgeri-gorus-193063112/detay

75 bine golf alacağıma da giderim 1 yaşında bmw 1 alırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-margrup-tan-2013-bmw-1.16i-26.000-km-sunroof-xenon-far-187509802/detay

not : araçlar sadece örnektir

• Düz mantık yürütürsek ve gözlemlere göre insanlar tercihlerini yeni araçtan yana yapıyorlar s seriside var bu fiyatlara ama o sınıf araçların gideriyle 2 3 tane b-c sınıfı araç kullanılır. Elden çıkartmasıda daha zor ayrıca
  • GT_500 kullanıcısına yanıt
    Vw için kötü de olsa reklam reklamdır sonuçta.

Konu sahibi arkadaşım kafan güzelmiş hangi arabaya bindiğini veya Araban var mı yok mu merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 30 Aralık 2014; 20:35:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Vw için kötü de olsa reklam reklamdır sonuçta.

Her neyse arkadaşım kafan güzelmiş hangi arabaya bindiğini veya Araban var mı yok mu merak ettim ?

pardon da nedir bu alinganlik? vw e bindiğin icin mi? konuya yazdim size değil
    kafam güzel değil ayrıca arabam yok noldu?

• 70 binim olsa vwe hiç para vermem bu aracada hiç para vermem gider 2.elden yeni kasadan bmw 1 serisi alırım. tabi kendi tercihim kişiden kişiye değişir
  • GT_500 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın belirtmedim ikinci cümle konu sahibi arkadaşa Özür dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam kusura bakmayın belirtmedim ikinci cümle konu sahibi arkadaşa Özür dilerim

alındı takip

• Türkiye de ki 70 bin ve üzeri satılan modeller sadece Vw markasına ait zaten. Bu nedir yaa, şu markanın yakasını bir rahat bırakın artık. ..

• En az ayda 15 bin gelir lazim bu araca binebilmek icin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.