Şimdi Ara

+70bin verip Volkswagen Alanlar Bi baksın ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- +70bin verip 2014 Jetta aldım.
    2- Şu aracı görünce hiç pişman olmadım. Araç 254bin km de. Tr de 2nci el alanların neler yaşadığını da görüyoruz. Şehir içinde 12-13 lt yakacak araba TR şartlarında lüxtür.
    3- Araba bir yatırım aracı değildir fakat TR de malesef böyle özellikle VW grubunda. 4-5 sene kullanıp aldığım fiyata yakın satarak bir üst segmente geçmeyi planlıyorum.
    4- Fanlık falan yaptığım yok ilk VW arabam, daha önce Astra,520D kullandım. Ha neden 520D kullanıp Jettaya düştün diyosan ailemin maddi durumu kötüleşince satmak zorunda kalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acxewd

Aracta 40 000 tl lik hasar kaydi var. Ustelik 11 yasinda ekonomik omrunu doldurmus. Istedigi kadar bmw olsun. O paraya 0 arac alirim.

+70
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

2.0 dan asagi sahsi aracim olmadi parami yemeyi bildim her zaman cok sukur. 150k nakitimle bekliyorum 1.5 aydir cok derin celiskilerdeyim. Ocaga kadar karar veremezsem 2. Ele dusen b8 passatlardan alacagim arac bulana kadar. Maksat satarken deger kaybetmez yoksa sevdigimden degil. Sonucta halk arabasi halkim dikkatini ceker.

Kuyruk acın b8 passat kullanicisisin ordan :)

2. El 190 hp dizel Passat al o vakit
  • Vw adı çıktı bir kere,hepsi el yakıyor araçların
  • Sanırım 3 yıl oluyor 2002 318i sattım, 2. sahibiydim 13000km de aldım 362.000 de takasa verdim araç ne rektefiye oldu nede motorundan tık ses geliyordu.
  • 2008 falan verseydin bari lise cagına gelmis araba o.

Ayrıca o adam zamanında dunyanın parasını verip sıfırını almasaydı su an ikinci eli de olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Sanırım 3 yıl oluyor 2002 318i sattım, 2. sahibiydim 13000km de aldım 362.000 de takasa verdim araç ne rektefiye oldu nede motorundan tık ses geliyordu.
    Konunun özeti, vw ye kıl olmuş birisinin markası ne olursa olsun diğer araçları savunması :) konu başlığına gelince bende pişman değilim vw marka aracım ile çok mutluyum, hele ki "vw bu segmentte tecrübesiz , o paraya gider L200 alırım, navara alırım" yorumlarını okudukça dahada keyifleniyorum.
  • Başkalarının hayatlarıyla ilgilenenler kendi hayatları olmayanlardır.
  • quote:

Ne dedim ben ? Deger kaybetmiyor ve kolay elden cikiyor sadece bu artilar var. Ben bu artilarindan dolayi alicam. Tanrı dsg yi korusun
    70 binim olsa bu arabayı almak için 70 kez düşünürüm.
  • quote:

+70 milyar verip Volkswagen alıyorsunuz. (Golf - passat vs. neyse artık)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-2004-beyaz-7.30-dizel-192846882/detay

Örneğin şu aracı görünce pişmanlık duyuyor musunuz ? Lütfen dürüst olun fanlık yapmayın.

Tek bir aracla vwyi nasil bir tuttun anlamak zor. Yenimi ehliyet sahibi falan oldun ?

10 yil onceki 7serisi bmw ile komple vwyi bir tutman sacmaliktir.87.500e tiguan aldim. Vergi deaen bu bmw kadar yuksek degil.
    Ayrica dedigin arac 2004 model ve baktigin aractan 15-20 adet var. sade bir ayda vw bu sayinin on katini satiyo zaten. 2006-2007 alipta 100 odemekte bana mantikli gelmiyo. Elmayla armutu bir tutma. Kotulemek icin sacmalamayin

• 2014 model araç yerine 2004 model araç almak sence dahamı mantıklı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurum3858

İnsanlar yürütebileceği arabayı alıyorlar. 70.000 ve üzerine sadece vw satılmıyor bir çok markanın modeli var.

+1
  • quote:

Ne dedim ben ? Deger kaybetmiyor ve kolay elden cikiyor sadece bu artilar var. Ben bu artilarindan dolayi alicam. Tanrı dsg yi korusun
    araba ağır hasarlı komple boyanmış bunu biliyorsun dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JQKER

araba ağır hasarlı komple boyanmış bunu biliyorsun dimi?

Alıntıları Göster
    Dediğin seçimi akılla izah edemeyiz; fakat gönül deyip işin içinden çıkabiliriz. Ne bileyim paran yoktur ama hayattaki amacın bir 7 serisine binmektir bu arabayı alarak amacına ulaşırsın. Yine de amacına ulaştıktan sonra aracı satmazsan karşılaşacağın sorunlar seni senden alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcagir

Dediğin seçimi akılla izah edemeyiz; fakat gönül deyip işin içinden çıkabiliriz. Ne bileyim paran yoktur ama hayattaki amacın bir 7 serisine binmektir bu arabayı alarak amacına ulaşırsın. Yine de amacına ulaştıktan sonra aracı satmazsan karşılaşacağın sorunlar seni senden alır.

Alıntıları Göster
    Linkte satılan bmw 7.30 u bilmem ama, volkswagen temiz ikinci el bir mersedes yada bmw nin yanından geçemez.. sahte pehlivan vw.. premium diyenler araba görmemiş.. Hele passat kalantor esnaf arabası.. bmw, mercedes nere, volkswagen nere.. yapmayın Allah aşkına.. Bende octavia var ama bu kadar uçmuyorum..

• quote:

O fiyata Mazda 3 varken VW mi ? Güldürmeyin beni. Seneye 3 serisine de dizel gelecek. Bakalım VW fanları nereye kaçacak o zaman
  • Eyvah böyle bişeymi var hemen çatıya çıkıyorum...
  • quote:

bi M3 koysaydin icim giderdi ama ne yalan soyliyim bu kodaman arabasi hic cazip degil. bide 70bin diyosun ama o buz daginin sadece gorunen yuzu.
  • quote:

Çok saçma olmuş. 3 serisi yada 5 serisinden bir araç seçilebilirdi. 7 serisi 11 yaşında ağır hasarlı araç tam olarak "kumar" olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Kimse passata 7 serisinden iyi dedi mi ? Neyin derdindesin?

Ayrıca highline passat donanım olarak sınıfında birçok modelden üstün. Zaten 2014 de gelen passatlar donanım olarak Almanya ile birebir aynı. Önce aç okumayı öğren

Bu arada sen passat alma. Madem bu kadar beğenmiyorsun alma. Git bmw al.
    +70 bin tl leri yokken akıl verirler 5 serisi a4 ler
    +70 bin parası olunca gidip golf alırlar

hani nerde arkadaş bu +70 bine 10 yaşında bmw 5ler 7 ler alanlar nerde bu forumda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.