Şimdi Ara

+70bin verip Volkswagen Alanlar Bi baksın ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
0
Favori
4.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel soylemissin iyi demissin fakat o aracin vergisiyle piyasasıyla alınan golf jetta vs araçların vergisi piyasası aynı olmuyor ne yazıkki... Bu seçeneği sunmak yerine "0 hyundai accent blue, linea alıp su arabayı görünce pişman olmuyor musunuz?" Diyerekten e46 316-320 gibi bir araç sunsaydın daha etkili olurdu. Çünkü 7serisi gibi baba araçlara ne yazıkki bizler binemeyiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu bilmemde cruze 2.0 dizel kafamı kurcalıyor chiple 205hp alınıyormuş tam şaka makinası.
  • bunu yürütecek parası olan yenisini alıyor zaten kardeş
  • Ilan sadece tip icindi aciklamaya bakmamistim bile temizi 80 90 ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  +70bin verip Volkswagen Alanlar Bi baksın !
  • quote:

sizce ilanın sahibi ben olsam o kırık el freni tuşunu detaylıca çekip atarmıyım

Çok gereksiz adamsın kusura bakma.
  • arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    Satılmazmış, arıza verirmiş gibi şeyleri kesinlikle dinleme. Ekonomik olarak o paraya alabileceğin aracın vergisi ile bu şaka makinasının vergisini kıyasla bu zevke değecek dediğin bir meblağ ise kesinlikle yakıtı düşünme en fazla bi 5-10 kuruş fazla yakacak. Satış işinide; sahibindende şöyle 100-200 liralık bi doping, güzel bi başlık, prof. fotolar şöyle aracı gerçekten açıklayacak bir açıklama (şurası şöyle burası böyleden ziyade) ve aldığın fiyatı direk yaz. Bu tür araçlarda 0 alan zarar eder siz zaten 2. elde zarar etmiş halini alıyorsunuz e herkes zarar etse en son üstüne para mı verilecek bu aracın

Mesela ben S80'i aldığım zaman 1.6T ile 2.0T'nin performansları arasındaki fark aralarındaki fiyat, vergi ve yakıt farkını görmezden gelecek kadar yüksek olmasada aldım ve kimseyide dinlemedim. Satarken 400.000i devirmiş 2011 model 2.0T S80 saatli bomba olarak görülebilir ancak aldığımdan daha yüksek fiyata sattım. Çünkü araç binmek içindir kapıda yatırıp az km li diye hava atmak için değil.

Başka bir örnek olarak daha öncelerde 1.9TDI Superb almak için araştırmaya başlayıp 1 hafta sonra 2.5TDI Superb aldım. Hiçbir zamanda bu maceralardan pişmanlık duymadım. Ekonomi ekonomi ekonomi deyip 1.6 bebek pusetlerine binmedim.

Ha vergisi çok durumum yok diyorsalar modelli olacak takıntılarından vazgeçecekler ne kadar ekmek o kadar köfte.

• NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli ne kadara aldığınızı bilmiyorum ancak örnek vereyim i30'a 70bin verenler var. Şimdi onları önce bi tebrik etmeliyim. Donanım ve tip olarak golften üstün ancak motor olarak kötü hakkını yemeyeyim burda vw'nin 1.6crdi hem beygirinin hakkını vermiyor hemde beklenenden çok yakıyor. 70bine b7 kasa 2.0TDI A4, e90 kasa 3.20d alınabilir. Hemde temiz ve bakımlı olanları. Yeni olsun diyorsan octiva al vs. vs. vs. uzar gider.
  • O zaman 1.5dci sandero alsın herkes iş görüyor yeni ekonomik
  • Abruzzi kullanıcısına yanıt
    Yürütmesi zora takıyorsunuz ama abartmanızada gerek yok. 4 milyar maaş alan bir arkadaşım 4.4i X5'e biniyor 3 senedir hemde ve ev kredisi ödüyor, gönül zengin olunca Allah veriyor çok şükür diyip geçiyor.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Ufak olacak dersen A serisi B serisi var yine 1-2 yaşlarında.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu motor en son jenerasyon ürünü mondiyle gelecek motorları görelim sonra konuşalım. 0/100 ve son hıza bakmak herzaman hatadır çünkü pratikte işler değişebilir. A aracı 7 saniye 0/100 max hız 230 ama 230'a atıyorum 3dk da ulasıyor. B aracı 10 saniye 0/100 max hız 220 ama 220'ye atıyorum 2dkdan az sürede ulaşıyor. Veya vites aralıkları istatistiği çok değiştirebiliyor. 1.6 focus mk1 ile 1.6 astra h yi kıyaslayayım. 0'dan kalkılma durumunda astra en az 2-3 boy fark yer ancak 110-120 ile uygun viteste yardırılırsa focus en az 4-5 fark yer top speed ile yakalamaya çalışır. Ancak istatistiklere bakınca focus 0/100 10,4 saniye son hız 180, astra 0/100 12.5 saniye son hız 190 ama astra 190ı az da olsa devirebilirken focus 4te 210a dayanmaya çalışıyor.
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Acil araba ihtiyacından dolayı, çünkü kiralama şirketleriyle daha önceden yaşadığım sorunlardan dolayı kesinlikle kiralamaya yanaşmak istemiyorum.
  • Bence bu üye İlhan555'in yan hesabı felan.

O kadar aracım var diyor bir tane fotoğraf atmıyor.

Foruma katılma tarihi de baya ironik.
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Geldi 1.6 105bg dsg tdi ci. Allah rızası için azcık mantıklı konuş. En son jenerasyon motorları geldi vw nin ancak en son jenerasyon ford motorları daha gelmedi gelsinler öyle karşılaştıralım. Şimdi elimizde olanlarla yetinmek sorundayız.

Sorunsuzluk cümlesini fanlıktan çıksan anlayacaksın. Şimdi tarafsız ol ve 1.9TDI caddyler ile 1.8TDCI connectlerin motor ömürlerini kıyasla.
  • enoman kullanıcısına yanıt
    Aha sürüş konfor paketçi geldi dedim kii 160bg olduğunu görünce bu alınır ama bunda sorun yok hak yemeyelim 1.4tsi 160bg harika motor dedim.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Şu 240bg olanla gelmeyecek mi ?
    Benim lafım 1.6 tdi comfortline trendlinecılara 2.0TDI 2.0TFSI gibi motorlar ve Highline alanlar tamam verdikleri para mantıklı olabilir bir yönden.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Yoook ona karşıyım işte Amarok'un rakibi navara olabilir ama l200 asla. Amarok navara ve hilux kıyaslanabilir. Genel olarak arazide kullanacak olan hilux genel olarak şehirde kullanacak olan amarok alır. Ucuz isteyen navara alır.

Edit: Komşuda canyon var isuzu d-max satıp aldı çok memnun. Zaten amarok sınıfında öncü neredeyse, 8 ileri otomatik gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompressorpower -- 1 Ocak 2015; 3:08:16 >
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    İlhan555 dedin aklıma geldi şu enes mi ne biriyle birlikte hazırlıklı olun diye konu açmıştı mustang felan alacaktı ne oldu o ?
    Hatta imrenip biz de 150binlerle sürünelim yazmıştım. Sen 150binle sürünmek ? ile başlayıp azara boğmuştun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Geldi 1.6 105bg dsg tdi ci. Allah rızası için azcık mantıklı konuş. En son jenerasyon motorları geldi vw nin ancak en son jenerasyon ford motorları daha gelmedi gelsinler öyle karşılaştıralım. Şimdi elimizde olanlarla yetinmek sorundayız.

Sorunsuzluk cümlesini fanlıktan çıksan anlayacaksın. Şimdi tarafsız ol ve 1.9TDI caddyler ile 1.8TDCI connectlerin motor ömürlerini kıyasla.

Karşılaştırdığım TDCİ motorlar yeni MONDEO kasasına ait. Sen önce ayırt etmesini bil.

1.9 TDI motorların taş gibi olduğunu tüm forum bilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.