Şimdi Ara

70mai Pro Türkçe Seslendirme ve Türkçe Menü Xiaomi Araç Kamerası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
13
Favori
22.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende o kabloyu düşünüyorum ama AliExpress'te sadece bazı modeller için olur diye yazıyor. Hardwire kitini alırsam kullanabilir miyim? Sizinle aynı cihaza sahibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses dosyalarını kendi düzenleyen arkadaşlar hangi programı kullandınız acaba?

• Merhabalar. Yazılımı yükledim sorunsuz çalışıyor fakat kamerayı cihaza bağlayamiyorum wifiyi görüyor bağlantı başarılı ama telefondan programı açmıyor tekrar wifi sayfasına atıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba 70 mai pro plus var araç kontak kapattım gitti gecenin biri arabaya vurdu arabaya bişi yaptı diyelim açmaya zorladı diyelim kayıt almaya başlamıyor. 3 çıkışlı orijinal kablo aldım aküye bağladım. Ama olmuyor ben hızlı çekim istemiyorum. Hızlı çekimin de bir anlamı yok hızlandırılmış video gibi ne giden ne gelen anlaşılıyor

• merhaba yapmış olduğunuz uygulama 70 mai a800s dede uygulanabilir mi?

• ali-1984 A kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Bendeki kameraya araştırıp uyguladım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam kolay gelsin nette araştırdığım kadarı ile 1.0.6 sürümünde park modu kablosu olmadan aktif oluyormuş. Sonra park kablosunu satmak için güncelleme ile bu özellik kapatılmış. Cihazları downgrade yapmak mümkün mü acaba 1.0.6 sürümüne bilginiz var mı.

@GokhanTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersiny699 -- 10 Mayıs 2024; 18:56:11 >
  • Merhaba, benim cihazım aplikasyon üzerinden güncelleme aldı kurduktan sonra hardbrick oldu ne yapmam gerekir teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracfatih -- 24 Kasım 2024; 23:52:53 >
  • Cihaza ssh aktif 1.1.0 sürümünü kurdum sonra Türkçe eklentisini yükledim gayet stabil çalışıyor teşekkür ederim

• miracfatih kullanıcısına yanıt
    hocam rica etsem nasıl yapılacağı konusunda tarif edebilir misiniz? şu anda en son sürüm yüklü. bunu kaldırıp eski sürüm mü kurmalıyım? yoksa sadece türkçe eklentiyi mi kurmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmtSvm -- 25 Kasım 2024; 10:42:18 >
  • SmtSvm kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yardımcı olayım
    Öncelikle SD kartını fat32 olarak biçimlendir sonra ssh aktif 1.1.0 sürümünü indir zipten çıkar sadece upload klasörünü atın , kartı cihaza takın cihazin güç bağlantısını takın cihaz açılacak kapatın sonra en sağ üstteki tuşa ardından power tuşuna basili tütün yukleme sayfası çıkacak bekleyin yükleme sonrası cihaz kapanacak sonra kartı çıkarın tekrar biçimlendir ve Türkçe yaması içinde olan 3 dosyayı zipten çıkarıp SD karta yükleyin cihaza kartı tak ve cihazı çalıştır kendi yükleyecek sonra tekrar KAP'a aç işlem bu kadar ayrıca menü çin diline ayarlı olduğu için video da olduğu gibi fabrika ayarlarına çevir işlem tamam

• miracfatih kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. müsait olduğum ilk an deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.