Şimdi Ara

70TL'ye Gaming Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar. Dolar yüzünden piyasalar hayli yüksek durumda. Bu yüzden bütceme uygun gaming mouse arıyorum. A4 Tech Bloody serisi şu an bütceme uygun durumda gözüküyor. Fakat makro ayarları için ekstra ücret ödendiğini duydum ve bu seriye biraz çekingen yaklaşıyorum. Şu an 5-6 mouse arasında kaldım. Bana birini nedeniyle beraber tavsiye eder misiniz?

http://www.smallman.com.tr/urun/detay/a4-tech-xl-750bh-desenli-usb-gamer-mouse-7701
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/bloody-a9-blazing-optik-gamer-mouse-4000-dpi-7313
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/bloody-v5-siyah-usb-kablolu-oyun-mouse-3200-dpi-7320
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/bloody-v3-siyah-usb-kablolu-oyun-mouse-3200dpi-7319
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/bloody-a60-siyah-mcore-optik-4000cpi-15655 - (Almayı düşünüyorum.)
    http://www.smallman.com.tr/urun/detay/bloody-a6-blazing-optik-gamer-mouse-4000-dpi-7312

Şimdiden çok teşekkür ederim. Logitech g300s serisini tercih etmemi söyleyecek arkadaşlarda olacaktır. Fakat ben şu anlık bu mouseler arasındayım. Bu ürünlerin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgisi olan birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.

• Bu ürünlerin hiçbiri fiyatını hak etmiyor. Kusura bakmayın ama bunların bazıları, Çin'de üretilen ve yine oradan alınan ve üzerine marka basılan, çeşitli göz alıcı renkler yerleştirilen mouse'lar.

Gerçek kalite için Logitech G300S alınız. Kullandıktan sonra "iyi ki almışım" diyeceksiniz.
  • H4PPY kullanıcısına yanıt
    Hocam aşırı pahalı ve g300s bi saatten sonra çift tıklama yapmaya başlıyormuş bunun haricinde mousenin kenarındaki tuşlar sıkıntılıymış. Çok araştırdım tavsiye edende çok etmeyende. A4 Tech öyle söylediğiniz gibi kalitesiz bir ürün değil bence. Peki siz hiç A4 Tech kullandınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraWoodS

Hocam aşırı pahalı ve g300s bi saatten sonra çift tıklama yapmaya başlıyormuş bunun haricinde mousenin kenarındaki tuşlar sıkıntılıymış. Çok araştırdım tavsiye edende çok etmeyende. A4 Tech öyle söylediğiniz gibi kalitesiz bir ürün değil bence. Peki siz hiç A4 Tech kullandınız mı?

Dostum, kuzenimde g300 var baya bi kullandım. Mükemmel birşey. G300s'de renginin değişmiş hali sadece.

İki türlü insan vardır. Bir oyunlarda insan gibi oynayan, ikinci öldüğü zaman mouseyi fırlatan.

Temiz kullandığın sürece hiçbirşey olmaz emin ol. G300s öneririm.
  • g300s ile everest sgm 7 ile sgm 9 arasında kaldım everest çok kötü dediler şimdi A4 Tech XL-760H dediler benim elim ortolamanın üstünde bir boyutta minecraft,cod ve csgo oynuyorum ne önerirsiniz Edit g300s almayı düşünüyorum pad önemli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjuqnle -- 21 Şubat 2016; 19:09:48 >
  • Eliniz büyükse G300S çok uyumlu olmayabilir. Zaten ön yargınız da var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4PPY -- 25 Şubat 2016; 22:40:25 >
  • A4 tech x7 tercih edebilirsiniz parasını sonuna kadar hak ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    300 TL ye klavye önerisi
    3 yıl önce açıldı
    1000TL klavye önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a4 tech seni üzmeyecektir.
    hangisi hoşuna gittiyse onu al.

a4 tech parasını sonuna kadar hak ediyor. hani logitech alınır ama bu ülkede değil.
    a4 tech gerçekten fiyat performans ürünü.

logitech'in bazı ürünlerini aldım pişman oldum. ama a4 tech asla pişman etmedi.

benim önerim a4 techtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 26 Şubat 2016; 4:29:18 >
  • X7 serisinde orta tekerleğin bozulması problemi var. Örümcek desenli olan modelini 2 sene kullandıktan sonra bu sebepten dolayı bir kenara bıraktım. Diğer fonksiyonlar gayet iyi çalışıyor ama.

Diğer Bloody markalı mouselara sakın o kadar para verme, arkadaşın da dediği gibi Çin'de marka basılan modeller. İlla bu tarz bir mouse alacağım diyorsan Inca'nınkini al, içinden mouse pad de çıkıyor fiyatı 50 TL. Mouse biraz ağır ve büyük, o yüzden kavrayarak oynaman gerekir.

Mouse hafif olsun parmak uçlarımla oynarım diyorsan G300S al derim ama o da içi boş plastik oyuncak hissi veriyor, bilemedim.. Yine de her türlü yukarıdakilerden iyidir.
  • bencr bloody v3 al eline uygun bir mouse macro olayıda 1000 tıka kadar ücresiz sonra aktif için para istiyor mouseyi aldıktan sonra da para biriktirir aktif edersin sana tavsiyem metal ayaklık bir versiyon almandan yana ama o kadar limitin yoksa mouse pad al kıytırıkta olsa normal zemenide ayaklarını yersin mosenin 1 sene de aşınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasizsinekler -- 27 Şubat 2016; 4:25:59 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Biraz a4 tech'ten soğudum bu makroya ekstra para verildiğinden ötürü. G300s'i Teknosa'da inceleme imkanım oldu. Gayet hoşuma gitti. Biraz o tarafa doğru yöneldim fakat hala kararsızım.
  • G300 Bloodylerin yanında oyuncak gibi kalıyor ne iyisi.
  • Ayva kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyordum. Fakat biraz araştırınca G300S benim bütceme göre en mantıklısı. A4 Tech belli bir tıklamaya kadar makrolara izin veriyor ama daha sonrasında 15$'a makrolarını satın almaya mecbur kalıyorsun. Buda 45TL'ye takabül ediyor. Mousunda 70TL olduğunu düşünürsek eder bana 115TL. Buda benim bütcemi hayli aşıyor. Oyuncak diyerek G300S'e haksızlık ettiğinizi düşünüyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraWoodS -- 27 Şubat 2016; 23:47:31 >
  • quote:

Bende öyle düşünüyordum. Fakat biraz araştırınca G300S benim bütceme göre en mantıklısı. A4 Tech belli bir tıklamaya kadar makrolara izin veriyor ama daha sonrasında 15$'a makrolarını satın almaya mecbur kalıyorsun. Buda 45TL'ye takabül ediyor. Mousunda 70TL olduğunu düşünürsek eder bana 115TL. Buda benim bütcemi hayli aşıyor. Oyuncak diyerek G300S'e haksızlık ettiğinizi düşünüyorum!

Bütçene göre uygun olanı seçmişsin zaten. Benim makro ile işim olmadığı için öyle düşünmedim. Bir mağazaya gidip herhangi bir bloody ile g300s i eline alıp incele bakayım demek istediğimi anlarsın.
  • quote:

15 dolar değil 30 tl (9,99 dolar ) artık 1 2 haftada biriktirirsin artı o 1000 tık sana 1 aydan fazla deneme süresi tanıyor (dk başı tıklayacak halin yok zaten sana :D) bence a4 tech bloody metal ayak (MA) bir model al 1-2 haftada 30 tl biriktirisin rahat öğrenci olsan bile.Eyer elin orta boy ise markro tuşlarını kullanmakta sıkıntı yaşarsın g300 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasizsinekler -- 29 Şubat 2016; 0:35:34 >

• İndirimdeyken G300S aldım. Gayet memnunum. Fiyat performans açısından süper. Tavsiye ederim. Yanlız şu makroları pek anlayamadım sadece :)

Konu Kapatılabilir!
  • G300 kullanıcısıyım yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. ayrıca yukarda bahsedilen iki tip insandan insan gibi oyun oynayan taraftayım. mouse u kullanmaya başladıktan 6 ay sonra çift tıklama ve tıklamama sorunu başladı. birazcık elektronik bilgisiyle mouse un içindeki switchleri değiştirdim. tanesi 5 tl dir en fazla. 2 buçuk senedir biraz yüksek sesle ama sıkıntısız çalışıyor. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.