Şimdi Ara

710GB'lık film arşivimi paylaşıyorum [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de var film arşivi. 100000000 TB falan.

Sıkılınca arşivden indirip izliyorum.
  • Benimde 1 tb film arşivi var ama sizlerin yanında sönük kalıyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Yify (şimdi YTS.AG) sürüm filmlerden arşiv yapan kaldı mı hala? Hele 720p olanları felaket derecede kalitesiz oluyor.

Hocam arşiv demeyelim de indirip izlemek için ben bu yify'i nedense kalitesiz bulmuyorum ve gözüme çok bir fark çarpmıyor. Benim bu konulardan pek anlamamamdan kaynaklı sanırım ama gerçekten bariz bir kalite farkı çarpıyor mu sizin gözünüze?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Yify (şimdi YTS.AG) sürüm filmlerden arşiv yapan kaldı mı hala? Hele 720p olanları felaket derecede kalitesiz oluyor.

Hocam arşiv demeyelim de indirip izlemek için ben bu yify'i nedense kalitesiz bulmuyorum ve gözüme çok bir fark çarpmıyor. Benim bu konulardan pek anlamamamdan kaynaklı sanırım ama gerçekten bariz bir kalite farkı çarpıyor mu sizin gözünüze?

Hocam, görüntü kalitesi ekran çözünürlüğüne bağlı bir olay. Ben de genelde yify sürüm indiriyorum laptopta izlemek için ideal aslında ama yify sürüm filmleri full hd tv'de izlerken kalitesizliği belli oluyor; üstelik sesi de baya kısık oluyor o yüzden kulaklıkla izlemek zorunda kalıyorsun. Tabi boyutuna bakarsak kalitesi çok iyi ama mükemmel görüntü ve ses kalitesi arayan birisi yify'den uzak durmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• helal sana ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

710GB'lık film arşivimi paylaşıyorum [SS'li]

Yerlilerle 400 film yapıyor.

Hocam klasörleri nasıl yaptınız hayran kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: relling

quote:

Hocam klasör görüntülerini nasıl yaptınız.

bende merak ediyorum dosya biçimide farklı geldi bana. bende de 700gb arşiv var tahmin ettiğim gibi biçok kişinin yanında bit gibi kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

quote:

Hocam klasörleri nasıl yaptınız hayran kaldım

İnternetten klasör simgesi indir. Klasöre sağ tıkla özellikler/simge değiştirden indirdiğin simgeyi seç.

• Merhaba arkadaşlar,bende de ortalama 12 tb'lık film arşivim mevcut İstanbul içinde isteyen arkadaşların harici harddiskleri var ise ücretsiz yüklerim. Hatta böyle bir değişim yapabilirsek çok iyi olur. İyi günler
  • merak ediyorum 12 tb 7 tb film kaydedenler var, hayır neyin gereksinimi ki bu arkadaşlar? izleyin silin gitsin, kayıt etmek falan bilmiyorum gereksiz geliyor bana, eğer izlemediysen de izlemeyeceğin filmi indirmenin manası nedir? bazıları zevk için yapıyor da , yani şunu söylemeliyim hayatımda bu kadar gereksiz bir zevk anlayışı görmedim.benim fikrimce bu israftır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athn

İzleyip siliyorum.

hocam o arka plan nasıl indirebiliriz ?

• Selam dostum, sanırım burda bana da laf söylemişsin. Bu benim için bir zevk işi gelen eşim dostum film isterse izlemiş olduğum filmlerden istedikleri tarz film açıp izletirim. Senin zevk anlayışın farklıdır benimki farklı.
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    İşte gerçek arşivci budur bu adam görmüş geçirmiş adamdır bu bilgisayarda yaşanmışlıkları vardır bizde 1tb arşivi silip silip kullanalım elime para geçince ilk işim 20tb nas kurmak
  • Anlayamazsın
  • BR-rip dual biriktiriyorum bende
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.