Şimdi Ara

714 TL NZXT KRAKEN X42 RGB SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nzxt Kraken X42 Rgb Işıklı Sıvı İşlemci Soğutucusu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nzxt-kraken-x42-rgb-isikli-sivi-islemci-sogutucusu-p-HBV000004YR7O?magaza=Hepsiburada

713,98 TL. Bazı hesaplara 200 TL ve üzeri alışverişler için anında 25 TL indirim tanımlanmış durumunda. 688,98 TL'ye geliyor. Diğer yerlerde en ucuz 909 TL'den başlıyor ve taksitleri faizli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şekil şemal dışında işlemci 70 derecelerde gezecekse sıvı soğutma almanın hiçbir esprisi yok bence.
    O civarlarda Noctua'nın üst düzey hava soğutmaları var çoğu koşulda fan açmadan pasif soğutma ile bile işlemciyi serin tutmaya yarayan, fanlar tam yük altında devreye girse bile duyamayacağınız kalitede soğutucular.
  • 625tl den arctic liquid 120mm vardı ama bitti, onunla kıyaslayınca rgb beklentisi yoksa Arctic çok daha sıcaktı kanaatindeyim.
  • 714 TL NZXT KRAKEN X42 RGB SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU714 TL NZXT KRAKEN X42 RGB SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU714 TL NZXT KRAKEN X42 RGB SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU714 TL NZXT KRAKEN X42 RGB SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU714 TL NZXT KRAKEN X42 RGB SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU

• Şekil şemal dışında işlemci 70 derecelerde gezecekse sıvı soğutma almanın hiçbir esprisi yok bence.
    O civarlarda Noctua'nın üst düzey hava soğutmaları var çoğu koşulda fan açmadan pasif soğutma ile bile işlemciyi serin tutmaya yarayan, fanlar tam yük altında devreye girse bile duyamayacağınız kalitede soğutucular.
  • Foruma ilk üye olduğum yıllarda deliriyordum ben de OC, sıvı soğutma falan diye. Üni'den yeni mezun olup günümüzde 1500 dolar gibi bir maaşla çalışınca para bi tarafına batıyor tabi 23 yaşında çocuğun. Dur parayı biriktireyim de ilerde ev alırım falan demiyorsun, bu ilandaki gibi abuk subuk bir halta yaramayan ürünlere parayı harcıyorsun.

39 yaşındayım. Çok sıcak fırsat, kaçırmayın üzülmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

Foruma ilk üye olduğum yıllarda deliriyordum ben de OC, sıvı soğutma falan diye. Üni'den yeni mezun olup günümüzde 1500 dolar gibi bir maaşla çalışınca para bi tarafına batıyor tabi 23 yaşında çocuğun. Dur parayı biriktireyim de ilerde ev alırım falan demiyorsun, bu ilandaki gibi abuk subuk bir halta yaramayan ürünlere parayı harcıyorsun.

39 yaşındayım. Çok sıcak fırsat, kaçırmayın üzülmeyin.
    Hocam meslek ne ayıptır sorması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Hocam meslek ne ayıptır sorması

Alıntıları Göster
    16 sene önce Turizmciydim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.