Şimdi Ara

72.5 ayt 98 tyt obp 90 kac gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    38 0 mat
    14 1 sos. (daha var saniyordum baktim 8dk var sosyalle feni cozdum hayatimin en kotu anlarindandi son 8 dakka sosyalle fen bombostu.)
    12 4 fen
    Ayt
    39 1 mat
    35 5 fen
    arkadaslar standart sapmayida hesaba katarsak tahmin olarak sizce kac k civari gelir?
    tyt fenin sapmasi dusuk ayt ve tyt matin yuksek olacagini dusunuyorum onun katkisi sizce kac puan farkettirir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanat0s -- 8 Temmuz 2018; 16:22:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6-7k gibi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingslayeraf -- 8 Temmuz 2018; 16:22:52 >
  • Ah ulan ah fenle sosyali fulle yakin yapabilecek durumdaydim o kadar felsefe calistik felsefeyi goremedim bile.matematikten dikkatsizlik cikmasin dihe kontrol ede ede gittim zamanin o kadar gectigini farketsem 4 5 tane soru birakir fenle sosyal cozerdim.

Ayt dede aynisi kimyada isi sicaklik sorusu yanlis tork sorusu yanlis yuzde yuzumu veremedigim icin icime oturdu.

Neyse bunada sukur son 8 dakka sosyalle feni cozdum az kalsin ipe gidiyordum en azindan 1 yil daha yanmadi.

• uppp

• 6k hocam fen batırmıs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thanat0s T kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm kardeşim tyt fen-sosyale süren kalsa rahat 105’e yaklaşırdın tyt’de ama yinede kötü yapmamışsın . İlk 10k’da olabileceğini düşünüyorum 8k filan . Hayırlısı olur umarım .Bu arada Tıp mı istiyorsun ?

Tyt 108

Ayt73

Obp95

Bu arada bunlarda benim netlerim fikrini paylaşırsan sevinirim

• senin 2k gelir o civar diye dusunuyorum.

valla puango 9k gosteriyor benimkini. standart sapma ivir zivir ekleyince bence 8 k dan iyi gelir. umarim herkesin iyi gelir herkes yuksek alir anasini satayim.

tip icin mezuna biraktim ama tipdanda sogudum acikcasi pilotaj dusunuyorum ama oda riskli diyorlar ama gonlum pilotajda

aynen fen batirdi sinavdan cikista manyetizma haric full gelir diyordum.mattan sonra yapinca feni kafa beyin birakmadi demek ki bir suru dikkat hatasi cikti cok basitti fen matematigi 39 1 yapip fenden 5 y cikarmak koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanat0s -- 8 Temmuz 2018; 16:52:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    3-4 ayda AYT Fen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • updullah

• tahminim 9k
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    Birader aşırı iyimsersin millete umut verme

• quote:

Orijinalden alıntı: İki Direk Arası

Birader aşırı iyimsersin millete umut verme
    İnsanların umuda ihtiyacı var sonra üzülüp ağlamasınlar.Hem belki gelir nerden biliyosun
  • bencede 9k iyimser tıp zor gozukuyor belki diş.

• upppp

• upppp

• 6.5k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu ben yazdim ironi :d

puango 9 k gosteriyor yav bunun standart sapmasi onu bunu derken 8.5 dan yuksek gelir umarim ya parlak gelecek 2 900 gosteriyor standart sapmayla 2500 gelse muthis olurda foruma bakinca hayal gibi

• 7k gelecek.

• Abi ben liseliyim bu sınavda puanlama 500 üzerindenmi ?
  • 550 olması lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.