dün oasis downhang pvp alanında tam ben alacakken 72+9 u bibong tan süperash 900 mile kaptı
quote:
Orjinalden alıntı: KaZaNoWa_TR
dün oasis downhang pvp alanında tam ben alacakken 72+9 u bibong tan süperash 900 mile kaptı
Vahh Vahh Geçiş OLsun Bir Yerin Acıdımı ? Çok ağLamaksı gördüm seni ? Oyuna Devam edebiLicekmisin ?
Sen Bunun Şokunu 1yıL atLatamazsın şimdi
kesin sen alırken gitmiştir zaten
quote:
sorma kardeş ne yapacam bilmem. bende 64+9 glavie var birde 72+9 glaviem olsun istedim ama superash ahhh kaptı gittiii güzelim glavie gittiiii
Ben 72+9 Bowu kaptım, (Bakınız: Creative konu açmış) Sen derdine yan
alırız enişte takma kafana:D
işte resmide
BU DA BENİM 64+9 GLAVİEM 72+9 LA AYNI PARLIYOR AMA :((
off 2side süper ama 2 postla ayrı göstermekle beni şüphelendirdin seni gidi postçu
quote:
Orjinalden alıntı: djbenim
off 2side süper ama 2 postla ayrı göstermekle beni şüphelendirdin seni gidi postçu
şüphelensen nolcak kassa nolcak?
900m warsa snin çarıda soyulanlar kervanına katalım kazanowa he ne dersin ?
olm dalga geciolar senle anlasana
quote:
sorma kardeş ne yapacam bilmem. bende 64+9 glavie var birde 72+9 glaviem olsun istedim ama superash ahhh kaptı gittiii güzelim glavie gittiiii
quote:
Orjinalden alıntı: xNeDBuLa
900m warsa snin çarıda soyulanlar kervanına katalım kazanowa he ne dersin ?
ahaaaa bir tane soyguncu adayı cıktı.eger basıma bir hal gelirse ilk şüphelenecegim kişi sensin bilmiş ol.bu adama dikkat sayın bölüm yöneticisi.soyulursam ıp si lazım olabilir
şansına küs belki bidaha düşer alırssın
geçmiş olsun 900 m yi bana ver sen bn sana veririm +9
900 m çok fazla +9 için bizim serwerde oasis kadar eski 500 m ye zor satıyorlar
yaw ne işse bu aralar herkezde bi sun aşkı bi 72+9 aşkı ne oluo bide bu 900m nerden gelio kim verio joymaxmı dapıtıo bi aydınlık getirseniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme