Şimdi Ara

72 Ekran 100Hz Crt Tv Almak İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: joyberk

bende 72 ekran Sony (100Hz) var, almak isteyen var mı?

aynen taş gibi.bende satarım.
  • altus diye satılan cihazlar aslında arçeliktir(beko).Garantisine arçelik bakar.

regal diye satılan cihazlar da aslında vestel'den başka bir şey değildir.garantisine vestel bakar.

firmalar isim değiştirip piyasaya iki koldan girmekte(yeni marka yaratarak) ve karlarını arttırmaktadırlar.Durum bundan ibarettir.

yukardaki altus'un ekranı true flat(tam düz ekran) değildir.hafif bombelidir,dikkatine!
  • ben de askere gitmeden önce almıştım philips 29pt9020 tvyi,hala kutusunda duruyor ailemin evinde,çeyizlik gibi birşey olmuştu :) ama evlenene kadar baya demode olacak galiba,mega full hd tvler bile çıkar artık.
  • aslinda ben de bir tane 100 hz crt dusunuyorum, evde hem crt hem plazma olsun, crt siz hayat dusunemiyorum.philipsin bir modeli var 1250 ytl civari, guzel bir urun ama o kadar para verilir mi?
  • Beyzade kardeşim öyle "100 hz yayın" diye bir yayın olmaz zaten. Bu tv.nin kendi çalışma prensibiyle alakalıdır.
  • Çok pahalı arkadaşlar bu kadar para verilmez. Daha uygun nerede bulabilirim ki Ankarada?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153528&productid=evph32pw8720#tablnk
  • Ankara'da Sony 29FX66 (72 ekran 100 Hz) alabileceğim bir yer var mı ?
  • Eğer bulabilirseniz Eski model SONY KV-S2951D diye bir model vardı. Benim evin temel TV si bu.
    72 ekran 100 Hz. Digital Dolby Surround, 5 hoparlörlü, kendinden anfili, Multi PIP vs. vs. özellikleri olan super bir TV dir.
    Bu TV elimde oldukça LCD/Plazma türüne asla geçmem.
    Zamanında 2.400 Mark yani 1.220 € ya almıştım.

Belki bir satan olursa 2. el falan demeyin iyice kontrol edip alın. Şu anda doğru dürüst özelliği olmayan bir CRT'ye 700-800 YTL. vereceğinize
    böyle bir TV'yi veya benzerini daha fazla ödeseniz bile alın. Her türlü görüntü süper 7 tane cihazı aynı anda bağlayabilirsiniz. Sinema sistemi içinde mevcut bir TV. Yok böyle bir şey.
    Bir fikir vermesi için bendeki klavuzundan 2 şema ekliyorum.

Hoparlör sistemi bağlantı ve genel görünüm:
    TV. ekranın sağ ve solundaki entegre hoparlörleri iki harici hoparlör ekleyerek TV den ayırmak için arkada sağ sol hoparlör bağlama yerleri de mevcut.

72 Ekran 100Hz Crt Tv Almak İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bu da arka ve ön bağlantı yuvaları:

72 Ekran 100Hz Crt Tv Almak İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Resimleri masaüstüne farklı kaydetle indirip büyüterek daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 26 Nisan 2008; 18:13:43 >

• Kesinlikle SONY kv-29se10e model tam kare CRT 72 ekran trinitron tv alın derim...

Televizyon şu an piasadaki bir çok lcd den çok daha yüksek görüntü kalitesine sahip renkler hiç olmadığı kadar canlı...

Lcd lerde hd yayın izlemeniz gerekiyor ama türkiyede hd yayın yapan sadece bir kaç tane kanal mevcut

bence lcd almak saçmalık kullanamadığım özelliklere neden çuvalla para yatırayım ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Kesinlikle SONY kv-29se10e model tam kare CRT 72 ekran trinitron tv alın derim...

Televizyon şu an piasadaki bir çok lcd den çok daha yüksek görüntü kalitesine sahip renkler hiç olmadığı kadar canlı...

Lcd lerde hd yayın izlemeniz gerekiyor ama türkiyede hd yayın yapan sadece bir kaç tane kanal mevcut

bence lcd almak saçmalık kullanamadığım özelliklere neden çuvalla para yatırayım ????

konuyu hortlatmışsın. eleman tvyi alıp eskitmiştir bile

• kardeş ben sana tavsıyem beko arcelık altus falan almada ne alırsan al tupü dıbınden kırıyor orda arkadasımız belırtmıs ortadan cızgı geldı ve su anda ses var goruntu yok dıye o bıle tup kırmıs ola bılır kendılınden kırıyor ben elektronıkcıyım verdıkal sorunu cıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.