Şimdi Ara

72 Ekran 100Hz Crt Tv Almak İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evimde kullandığım Beko marka 55 ekran tv nin ortasında parlak bir çizgi belirerek ekranı gitti şimdi ses var görüntü yok

Şimdi 72 ekran 100Hz güzel bir tv almak istiyorum. Philips' in bir ürününü buldum ama piyasada var mı yok mu bilemiyorum. Philips Cineos TV 29PT9020 29" 100Hz digital scan with Pixel Plus 2 bu ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlarda bana yardımcı olursa çok mutlu olurum. Ayrıca tv tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Saygılarımla...

• selam arkadaşım bahsettiğin ürün yanlış anımsamıyorsam carrefour içerenköyde vardı ve görüntü kalitesi hayli iyiydi.
    belki bakmak istersin diye söylüyorum.

diğer yandan ben halen 72 flat 29pt8508/12 yaklaşık 4 seneden buyana kullanıyorum aslında açık konuşmak gerekirse bu televizyonda aldığım siyahı ve beyazı ve canlı renkleri ve kontrast oranını bence şuan hiçbir panel tv vermiyor çok ta menun olduğumu söyleyebilirim.
    Lakin artık küçük gelmesi söz konusu ki sırf bu yüzden lcd yada plazma almak için araştırıp duruyorum ama karar veremiyorum.

Saygılarımla,
    Soner Alp Korkmazlar.
  • Verdiğin bilgiler için tşkler ben ankarada oturuyorum. Şu dediğin tv yi ankarada bulabilir miyim fiyatı ne kadardır ? Bide Vestel ZETA 7226 FLAT PIP Virtual Dolby Txt S ürünü için bi yorum yapabilir misin ? Kafam çok karışık ya vestelin bu ürününe 100hz mi yoksa 50hz mi yazmamışlar :(
  • vestelin annemlerde ve kayın validemlerde iki tane zeta tam modelini bilmiyorum lakin ikisi birlerinden farklı iki zeta onu biliyorum fakat yukarıda da belirttiğim gibi siyah koyu gridir beyazsa kirli beyazdır beyaz değil renkler ve canlılıkta çok fark bilmende fayda var ama deminde dediğim gibi kullananlar memnunlar lakin daha iyisini görene kadar en iyisi elindekidir.
  • Arkadaşlar kimse bişey demicek mi ayrıca vestelin modelleri ile ilgili bilgi sahibi olan kimse yok mu ? Tv bozuldu evde bi ölü sessizliği var valla hemen tv almam lazım :)
  • vestel bir sure once 100 Hz tv uretimini durdurdu. gordugun tv buyuk olasilikla 50 hz'dir. philips'in pixel plus modelleri icin iyi seyler soyleniyor ama fiyatlari 1000 ytl civarindaydi. bu zamanda crt tv'ye bu kadar para verilir mi bilemiyorum. hepsiburada'da 499 satilan bir altus var. ozellikler listesi oldukca uzun. ankara'da bu tv'yi satan bir yer bulamadim. televizyon gibi bir sey gormeden de almak istemedim.

vestel yakin zamanda tv'lerin liste fiyatlari uzerinde ciddi bir indirim yapti. bayilerin elinde mutlaka 100 hz tv vardir. philips ve diger markalarin bayilerinde de pazarlik yapmayi deneyebilirsin. elindeki crt tv'yi satmak isteyen bir bayi mutlaka vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangiplazma -- 7 Şubat 2008; 17:16:25 >
  • 1-Bu saatten sonra CRT alınırmı diye sorulur,bana görede;çok rahat alınır,ama nerede hangi modeli bulup alacaksın!!!

2-Bundan yaklaşık 3-4 önce son demlerini yaşayan CRT lerde bazı çok "Baba" TV ler vardır;
    Philips,Sony,Panasonic ve Toshiba

Bu 4 markada öyle bir iki seri vardıki süper CRT idiler,özellikle Toshiba nın bizde hemen hemen hiç bulunmayan ve serisini unuttuğum
    bir modeli dünyanın en iyi CRT si seçilmişti,son bir kaç sene hemde(üstelik İngiliz uzmanları bunu yazmışlardı!!!)

3-Sony nin yine serisini unuttuğum ve son olarak DBank ta bulunabilen(bir ufak ebatlısıda SonyEurasia da bulunan)çok süper bir CRT si vardı

4-Panasonic in son bir serisi çok çok iyi idi ve sanırım piyasada o zaman en iyisi buydu!!

5-Son olarak Philips in hepsinden süper ve "Butik" bir CRT si vardı,bu hepsini sollamıştı!!üstelik Kasa+Ayak sistemiyle bugünün panellerinden
    bile daha şık duruyordu!
    Ancak inanılmaz pahalı idi,o günlerde neredeyse Philips in panel fiyatına bu CRT yi satıyorlardı,doğrusu o gün bunu alana ne demek gerek
    siz düşünün gayrı!!
    -----------------
    Çok iyi+100Hz bir CRT bugün panellerden çok daha kaliteli ve gerçek görüntü verir sizlere!!!
    Ama sadece SD+DVD de+üstelik ayar için atraksiyon bile yapmanıza hiç gerek yoktur,tak fişe izle,bu kadar basit,hiç sinirde bozmaz!!
    Uydu izlerken size büyük keyif verir v.s v.s

Çünkü panel demek HD izlemek demektir,elin çekik gözlüsü sen bununla kalkta SD izle diye bunları üretmiyor!!!

Yine özellikle bugün bu konularda çok ileri gitmiş USA da inanamayacağınız kadar sayıdaki insanın evinde CRT ler baş köşededir,hatta hala bir çok insan
    hala CRT almaktadır(USA da CRT nin ayrı bir pazarı vardır ve hala satılmaktadır!! özellikle bu aralar Rear-Projection lar veya DLP ler tekrar gözde olmaya başladı)!!
    Yine bir çok insan gerek yoğun olarak SD izlediği içinde gerek PDP den gereksede LCD deki başarısız ve tatmin etmeyen görüntülerden sonra tekrar
    CRT ye transfer oldular bile!!!

Adı üstünde birisi SD ve izleme cihazı CRT,diğeri ise HD ve izleme cihazı PanelTV!!!

---------------
    Ancak bu dediğim CRT ler bulunurmu??neredeyse imkansız!
    Vestel olabilirmi??valla bana göre bu yukarıdakilerin yanında Vestel in adı bile geçmez ama bu dediklerim piyasada yok ve Vestel ise var+
    SD/DVD+Uydu v.s için niye bir CRT ve Vestel olmasın çok güzel olur,çünkü panellerle bu kaynaklar olmaz!

Kolay gelsin
    Selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inch, +100hz TV önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usta çok güzel anlatmışsın saol bende farkettim zaten philipsin özellikle çok iyi crt modelleri var ama piyasada yok olan bi model var oda 1300 ytl fiyat çekmişler o kadar parayıda crt ye veremem ben. Vestel e de içim hiç mi hiç kaynamıyor modellerine yazmamışlar bu tv 100hz şu 50hz diye bir tek artısı var uydu alıcısı hediyeli ama onu da tam incelemedim iyi bir uydu alıcısı mı değil mi

Anlayacağınız çok çok çok kararsızım ucuz ve kaliteli bir crt tv almak istiyorum. Piyasada Vestel, Altus, Regal marka crt tv ler ucuza dolanıyor ama hangisini almalı hangisi iyi kaliteli bilemiyorum

Lütfen bi akıl verin şaşdım kaldım ya

• bende bundan 3-4 ay önce migrosta kampanyadan 700 liraya 72 ekran 100 hz sony aldım, bu tv ler görüntü olarak kesinlikle lcd lerden daha iyi bence, çünkü insan renklerdeki canlılığı hemen farkediyo ama fazla pikseli göz farkedemiyor
  • ankarada carrefour varmı bilemiyorum lakin başka yerlerde de bulabilirsin hem uygun fiyatlı hemde renk ışık ve kontrast olarak hiçde yabana atılamayacak shaublorenz tvler 72 500 ytl gibi fiyatı ben şahsen fiyatı ile hiç alakalı olmayan bir resim oluşturuyor ekranda bence başarılı bir tv rengi açtığında sonuna kadar bile açsan dağıtmıyor ve siyahı siyaha beyazıda beyaza benziyor ve canlı gösteriyor bence bulabilirsen memnun kalma ihtimalin olabilir aklında bulunsun. bende yukarıda belirttiğim gibi carrefour larda inceleme fırsatı buldum satın almış ve kullanmış değilim ama bu tip şeylere dikkat eden ve incelemeyi seven biriyim. Bu markada fiyat/performans (baktığım süreç içindeki performans tabi bu) arkasında kim var problem çıkarırsa kiminle muhattap olman gerekir onlar hakkında bilgim yok ama oluşturduğu görüntünün okey olduğunu ve tatmin olacağına eminim en azından beni bir crt tv olarak tatmin etti...

Saygılarımla,
    Soner Alp Korkmazlar.

• @NeutrogeN
    eğer hakikaten crt tv almayı düşünüyorsan, ilk mesajında bahsettiğin markanın farklı kodlu olanına bakmıştım, hem HDMI girişi var bu modelini ciddi olarak düşünmelisin, evet pahalı ama olur da bi hdmi çıkışlı dvd alırsanız benim gibi pişman olabilirsiniz, ki bi 10 ay önce ben crt tv aldım farklı bi marka, memnunun ama yine de aklım kalmıyo değil bu modelde.. model koduyla aratınca bi çok yerde çıkıyo zaten karşına, fiyat araştırması yapabilirsiniz ama stokta bulmak zor, ben ilk karşıma çıkanı ekledim buraya... bahsettiğim modelin linki :http://www.kentalisveris.com.tr/common/urundetay.asp?urunkodu=TV-00923&fiyat=868,22

• iki ay kadar önce philips 29pt9521/12 aldım tavsiye ederim. vestelden uzak dur.
  • ya altusun 500 ytl 100 hz 72 ekran tv sı var ustelıkte pap pıp var tv de
    bun yanında sony 100 hz tv 4 ay once 700 ıdı onuda sımdı bulamıyorum

sızın fıkrınız nedır ??
  • selamlar bende almayı düşünüyorum ve sayfadaki tavsiyeleri okudu. bu 72 ekran siemens slim 100 hz flat televizyon ile philips 29pt9521 hangisi tercih edelim? ayrıca şimdi yeni çıkan veya çıkmış olanlar dan tavsiye edebilcekleriniz varmıdır
  • 4 ay önce aldım
    ZETA SLIM FLAT 72 50HZ TXT S vestel

50hz olurmu diyenlerr olucaktır ama şuanda bile 100 hz yayın yapan kanal yok bir HBB var ama onuda izleyen yok :)

görüntü kalitesi çok güzel slim olmasından dolayıda önden bakıldığında lcd gibi duruyor yandan izleme seçeneği ayrı bir zevk hele bir laptop bağlantısı yapın da görün ekran zevkini fiyatı 675 ytl vestelin sitesinde bulabilirsiniz
    vestel 72 slim zeta 675 ytl tıkla incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyzade -- 20 Şubat 2008; 2:49:33 >

• hdmi girişli yada component girişli olursa bildiğim kadarıyla 576p görüntü elde edilebiliyor. Böyle güzel bir tv önerebilecek olan varmı?
  • Acıkcası bende 32s71b samsung lcd tv var gercekten samsung lcd en ıyı ama Normal yayınları yani show tv kanald star atv ntv falan bunları zılemek sıtıyorsan ıstıyorsan lcd tv ye 20.000 ytl ver 25.000 1 konstrat al yınede yınede asla crt kalıtesınde bu kanalları ızleyemezsın
    hahaha ve ustleık hala delı gıbı para verıyoruz
    ve ucuz bır crt kadar kalıtelı ızlıyemıyorsun showu kanal d hehehe
    ılgınc ama gercek
    soyle soylıyım ben evınızın bır odasında 100hz 72 ekran bır crt var otekı odanızda samsung phılıps veya sony on cıkan bır lcd tv var bana ınanın kanald showu 2 gun bıle o lcd tv de ızlıyemezsınız hemen ıcerı gecer crt acar ve once crt tv nızı oper sonra odedıgınız lcd tv parasını dusunur bır ahh ceker ama bosver cnaımıza saolsun dıyıp crt ızlemeye devam edersınız
    haa lcd ne ıse mı yarar mısafır geldıgınde havanız olur bırde 1000 ytl blu raye verebıldıysenız o zaman arasıra oda bluray flım bulabılırsenız takat ızlersınız

sonuc::: mutlaka mcrt tv alın kardesım en zengınınızde ene fakırınızde tuplu tv alın 100 hz olsun 72 ekran olsun yeter bunu arastıran yasıyan bır ınsan olarak soyluyorum

LCD ÇÖPEEEEEEEEEEEEE

CRT TEKRARRRRRRRRR BAŞ KÖŞEYEEEEEEEEEEEE

şimdi konu şu 100 hz crt tv önerilermiz tavsiyelerimiz bunusataan yerler linkler neler

ha lcd tv almak isteyenler SAKIN HAAAAAAAAAAAAA AMAN HAAAAAAAAAAA SAKIN HAAAAAA

KANAL D SHOW TV YI ATV NTV STARI IZLEMEK ISTIYORSAN LCD UZAK DUR AMAN HAAAAAAAAAA

daha nasıl basıt anlatım

• ALTUS AL-772SF 100Hz P.I.P 72 EKRAN TELEVİZYON

100 HZ Dijital Tarama ile Net görüntü
    Dijital CTI (Renk Keskinliği Arttırma)
    Dijital Combfilter (Karlanmayı Önleme)
    Dijital LTI (Parlaklık Geçişlerinde İyileştirme)
    Akılı görüntü ve Ses Ayarı(Smart Kontrol)
    PAP:Resim+Resim Ekranı 2’ye bölme
    PAT:Resim+TXT Ekranı 2’ye bölme
    Mozaik resim ile 12 ardışık resim izleme
    Resim Dondurma
    Üç Aşamalı Zoom
    4:3 -Auto(WSS)-14:9-L.box-SubT.1-SubT.2Resim Formatları
    5 Band Grafik ekolayzer sayesinde kişiselleştirilebilen ses ayarı
    AVL(Otomatik Ses Seviyesi Sınırlama) ile Kanallar Arası Ses Seviye Farklarını Giderme
    Sese derinlik veren Space Sound Efekti
    Dinamik Bas
    PIP Kulaklıktan Dinleme
    PAL SECAM BG / Scarttan NTSC Yayın İzleme Olanağı
    PLL -Frekans Sentezli Direkt Kanal Seçimi
    Otomatik Programlama ile Hızlı Yayın Tarama
    Kablolu Yayınlara Uygunluk
    2 Scart bağlantısı ile DVD-VCD-VİDEO-UYDU ALICISI Gibi Harici Cihazları Bağlayabilme
    Audio / Video Girişi
    Kulaklık Girişi
    S-VHS Girişi
    00 program hafızası
    Kanal İsimlendirme
    Programlanabilir Açılma ve Kapanma
    Kanallar Arası Akıllı Geçiş (ZAPP) özelliği ile kanallar arası gezinirken takip edeceğiniz kanala tek tuşla geri dönüş imkanı
    Ürün ölçüleri (GenişlikXDerinlikXYükseklik) (mm): 759x495x576
    Ürün ağırlığı (Brüt/Net) : 46,5 / 42
    Ölçüleri:
    Ön Genişlik 75 cm
    Arka Genişlik: 51 cm
    Alttan Yukarıya Yüksekliği: 55 cm
    SÜPER FLAT (YARIM BOMBE)

fıyatı hepsı buradada 499 ytl nedersınız?? sızın tavsıyelerınız varmı??

• tekrar ısrarla soylyuorum Normal kanalları starı kanald shovu ızlıyceksenız crt tuplu tvden sasmayın
  • bende 72 ekran Sony (100Hz) var, almak isteyen var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.