Şimdi Ara

72 ekran tüplü tv için media player tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttğim gibi evdeki tüplü tv ye player almak istiyorum ama tv üzerinde sadece scart çıkışı mevcut bu tv ye uyumlu player varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wezar

arkadaşlar başlıkta belirttğim gibi evdeki tüplü tv ye player almak istiyorum ama tv üzerinde sadece scart çıkışı mevcut bu tv ye uyumlu player varmı ?

Olmaz mı

Piyasada çok kaliteli HDMI Dvd player'lar var. o konuda sana pm atıcam birazdan.

HDMI dvd playerı bilmeyen arkadaşlar için: normal dvd'yi extra scan ederek 720p veya 1080p'ya e yükseltme özelliğine sahip playerlardır. Tabiki blu ray keskinliğinden bahsetmiyoruz ama kaliteli marka bir player alıp orjinal dvd taktığınızda blu raye çok yakın görüntü alabiliyorsunuz.. en azından ben alıyorum çünkü bu hem senin dvd playerına, hem kullandığın HDMI kablona hemde televizyonuna bakar.

bu playerlerın normal scart girişleride mevcut. bir adet altın uçlu scart kablo (altın uçlu olması önemli) alıyorsun (hama'yı tavsiye ederim, scartımda hdmi kablomda hama ve çok memnunum)

tüplü tv de 1080p diye bişey yoktur tabi ama böyle bir cihazı tüplü tv'ye bağladığın zaman çok çok iyi kalite elde edersin,
    öyleki son 2 gündür bunlarla uğraşıyorum

dvd, vcd'de kesinlike tüplü tv lcd yi geçiyor, zaten bu teknolojiler tüplü tv zamanında ortaya çıktılar,

lcd ve led in özelliği blu ray 1080p full hd de ortaya çıkıyor..

dvd olarakta tavsiyem, normal bir dvd kullandığın zaman üstte ve altta siyah boşluklar kalacağı, tüplününde ekranının belli bir büyüklükte olmasından dolayı görüntü haliyle küçük gelecektir,

piyasada bas oynat dvd'ler var, bunlar hem yüksek çözünürlükte hem 4:3 formatlı dvd'ler.. tek sorun Türkçe dublaj (tabi sorunsa) birde sahne seçiminin olmayışı (yani vcd'deki gibi ileri saracaksın)

ama bunun karşılığında, çok net ve full screen görüntü elde ediyorsun..

bence dene, çok memnun kalacağına eminim.. hatta lcd alma planın varsa şu görüntü kalitesinden sonra o planını bir süre ertelyebilirsin

• tuplu televizyonda o dediginiz upscale ederek sozde 720p-1080p kalitesindeki goruntu o tv de nasil gozukur sonucta tuplu tv verecegi netlik bir yere kadar
  • quote:

arkadaşlar başlıkta belirttğim gibi evdeki tüplü tv ye player almak istiyorum ama tv üzerinde sadece scart çıkışı mevcut bu tv ye uyumlu player varmı ?

Dostum bir bak bakalım beğenirsen
    veriyim sana hem ilerde lcd de alsan çok işine yarar
    içi de film dolu.

http://resim.donanimhaber.com/m_41322693/mpage_1/f_/key_TOSHIBA+STOR%2CE+TV//tm.htm#46502498

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

Dostum bir bak bakalım beğenirsen
    veriyim sana hem ilerde lcd de alsan çok işine yarar
    içi de film dolu.

http://resim.donanimhaber.com/m_41322693/mpage_1/f_/key_TOSHIBA+STOR%2CE+TV//tm.htm#46502498

baktımda hocam sen satıyormusun bu cihazı ?

• Kesinlikle yeni nesil medya Playerlardan alın AV-scart kablosuyla bağlanabiliyor, bende tüplü tv'de kullanıyorum.. Elimde fazlalık WDTV Live ve egreat m34 A media playerlar var satıyorum, bakın araştırın kafanıza yatarsa benimle mesaj yoluyla irtibat kurarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 19 Aralık 2012; 0:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

tuplu televizyonda o dediginiz upscale ederek sozde 720p-1080p kalitesindeki goruntu o tv de nasil gozukur sonucta tuplu tv verecegi netlik bir yere kadar

Hocam yazdıklarımı tam okursan cevabı kendin göreceksin.. dedim ki"tüplü tv de 720-1080p olmaz ama yinede görüntü çok çok kaliteli olur" diye..
    tüplü tv nin vereceği netlik bir yere kadar ama normal bir dvd player ile bundan alacağın görüntü netliği arasında küçükde olsa fark olur.. olay illa hd olacak olayı değil yani
    ayrıca sözde hd değil, gerçek hd kalitesinde görüntü verir bu dvd playerlar.. hdmi dvd player olarak google dan bi arat araştır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

tuplu televizyonda o dediginiz upscale ederek sozde 720p-1080p kalitesindeki goruntu o tv de nasil gozukur sonucta tuplu tv verecegi netlik bir yere kadar

Hocam yazdıklarımı tam okursan cevabı kendin göreceksin.. dedim ki"tüplü tv de 720-1080p olmaz ama yinede görüntü çok çok kaliteli olur" diye..
    tüplü tv nin vereceği netlik bir yere kadar ama normal bir dvd player ile bundan alacağın görüntü netliği arasında küçükde olsa fark olur.. olay illa hd olacak olayı değil yani
    ayrıca sözde hd değil, gerçek hd kalitesinde görüntü verir bu dvd playerlar.. hdmi dvd player olarak google dan bi arat araştır derim

tabiki dogrudur ben sadece tuplu tvnin verecegi kalitesi tartisilir demek istedim bahsettiginiz hd dvd player normal dvd playerden daha iyi goruntu vermesi tartisilmaz gercektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

tabiki dogrudur ben sadece tuplu tvnin verecegi kalitesi tartisilir demek istedim bahsettiginiz hd dvd player normal dvd playerden daha iyi goruntu vermesi tartisilmaz gercektir

Anladım dostum, doğru diyorsun

• pekı tuplu tv ye medya oynatıcı takınca nete gırebılıyor muyuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.