beyler 72 lvl master skilinin altındaki yazıdan okudğum kadarıyla %15 atak kırıo we kırdığının 4 katını manadan yiyor. şimid şöle bi sorum olcak zaten 70 te passive olarak % 15 tüm atakları kırıoz bide bunu basınca %30 atakmı kırcak mageler? eğer ben yanlış anladıysam lütfen düzeltin yorumlarınızı bekliom
bu konuda bi bilgisi olan yokmu ?
o kadar attak artırı yaw kırmaz eminmisin
atack artırmadığına eminin zaten 62 % 30 artıran absolute power wr nie 72 de % 15 koysunlar . okuyunca şaşırdım bi kaç kere daha okudum ama hala bende inanamıom passive + 72 master %30 atak kırmak demek 3 tane glass belt takmak gibi bişi oluo buda mageleri devirmeyi aşırı zorlaştırır
kırıoz dio artırıoz deil duzgun okyun
şimdi oyuna girmeye çalışıom girince skilin altında yazan açıklamanın aynısını buraya yazcam
quote:
Orjinalden alıntı: magicpimp
şimdi oyuna girmeye çalışıom girince skilin altında yazan açıklamanın aynısını buraya yazcam
skilin açıklamasında aynen şöle yazıo "Absorbs 15% of damage received through mana.However, the damage absorbed from mana will be 4 times greater" bu arada skilin adı mana shield
benim hiç bi fikrim yok :((((
manadan yeme kısmı var ama dikkat.öyle sürekli bunla gezmece yok yane
ewt zaten sürekli olan skiller passive oluo bu passive skill değil ama biriyle kapışçağın zaman basınca baya etkili olur örneğin paperlara 1500-1600 wuranlar 1200-1280 wurcak tabi sadece bunların etkisiyle 72 lvl bi magede dd de olur glass belttde yani 1500 wururken 750 felan wurcaklar artık magelere sağlam diğil diyenler önce kendilerine baksınlar
ne yazarsa yazsın mecburen açacak 72 lvl mage olan ve sonuçlarını ya yaratık ya da karşı ırk görecek . çünki başka alternatif yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme