Şimdi Ara

72 lvl MAGE master skillli hakkında!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 72 lvl master skilinin altındaki yazıdan okudğum kadarıyla %15 atak kırıo we kırdığının 4 katını manadan yiyor. şimid şöle bi sorum olcak zaten 70 te passive olarak % 15 tüm atakları kırıoz bide bunu basınca %30 atakmı kırcak mageler? eğer ben yanlış anladıysam lütfen düzeltin yorumlarınızı bekliom

• bu konuda bi bilgisi olan yokmu ?
  • o kadar attak artırı yaw kırmaz eminmisin
  • atack artırmadığına eminin zaten 62 % 30 artıran absolute power wr nie 72 de % 15 koysunlar . okuyunca şaşırdım bi kaç kere daha okudum ama hala bende inanamıom passive + 72 master %30 atak kırmak demek 3 tane glass belt takmak gibi bişi oluo buda mageleri devirmeyi aşırı zorlaştırır
  • kırıoz dio artırıoz deil duzgun okyun
  • şimdi oyuna girmeye çalışıom girince skilin altında yazan açıklamanın aynısını buraya yazcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicpimp

şimdi oyuna girmeye çalışıom girince skilin altında yazan açıklamanın aynısını buraya yazcam

ok beklıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    83 Lv Assasin Skill Dağılımı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • skilin açıklamasında aynen şöle yazıo "Absorbs 15% of damage received through mana.However, the damage absorbed from mana will be 4 times greater" bu arada skilin adı mana shield
  • benim hiç bi fikrim yok :((((
  • manadan yeme kısmı var ama dikkat.öyle sürekli bunla gezmece yok yane
  • ewt zaten sürekli olan skiller passive oluo bu passive skill değil ama biriyle kapışçağın zaman basınca baya etkili olur örneğin paperlara 1500-1600 wuranlar 1200-1280 wurcak tabi sadece bunların etkisiyle 72 lvl bi magede dd de olur glass belttde yani 1500 wururken 750 felan wurcaklar artık magelere sağlam diğil diyenler önce kendilerine baksınlar
  • ne yazarsa yazsın mecburen açacak 72 lvl mage olan ve sonuçlarını ya yaratık ya da karşı ırk görecek . çünki başka alternatif yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.