Şimdi Ara

72 lvl warrior /cleric karakterimle sp farm yapcam 9 gapli.Hangi moblarda yapayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 72 lvlim ve 72 lvl moblardami farm yapmam gerekiyor. Rokmountainde farm yapsam olurmu orda varmi 72 lvl?

• Rocta Yapabilecegin Mob Varda Eline 76 Lık Silah Alsan Daha İyi Kasarsın Sanırım

Murat Konuyla Alakası Yok Ama Bi Soru Soracagım Cevabını özel Mesajla Yollarsan Sevinirim

Charın Warrior Clericmiş Bende Roque den Warriora Dönüş Yapıyorum Nasıl Kasma Durumunda ?

Charı Bana Az Anlatırmısın :)
  • Bone soldierlarlarda yapabilirsin ölme derdinde olmaz.
  • boneler tam olarak nerdeydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

boneler tam olarak nerdeydi

Taklamakan'da..
  • her mobtan 1.5 sp falan geliyo dogrumu olmusmu
  • bone soldierlerde kas iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Montesquieu

bone soldierlerde kas iyi olur

orda kasiyorum zaten bazen 1sp bazen 1 bucuk geliyo az degilmi nasil 2mil yapcam
  • giysilerim hepsi 63 lvlden asagi fakat yüzük küpe falan 64 ve 68 lvl bu bi sorun yaratiyore mu 9 gapta.
  • Sp kasmak zor iş gelen sp normal.

ekleme;itemler gelen sp miktarını etkilemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 15 Nisan 2009; 18:23:55 >
  • 80 level bir çara sp farm yapmaktansa ki bu farm yaklaşık 3 ayını alır 100 level için...gerek yok 0 dan çar açar 1 ayda 1m sp kasarım.1 aydada onu 85 yaparım....manyak bi çar olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

80 level bir çara sp farm yapmaktansa ki bu farm yaklaşık 3 ayını alır 100 level için...gerek yok 0 dan çar açar 1 ayda 1m sp kasarım.1 aydada onu 85 yaparım....manyak bi çar olur....

Aynı hesap..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.