Şimdi Ara

72+ wizard charrr aranıorrrr....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar acil 72+ wizard char arıorum.150-200 ytl yada 350 - 500 m oyun parası arası ödeyebilirim.charın itemleri ö.deildir.öncelikli tercih serverim poseidon alexander ve saturndür.ama eski olmayan her server da olabilir.charın full int olması cok önemlidir.full farm olabilir yada olmayabilir. ciddi arkadaslar nba_memolixx@hotmail.com u ekleyebilirler.charı olan arkiler burayada mesaj bırakabilirsiniz. BUGÜN BİLE OLURSA HEMEN ALABİLİRM YANİ COK ACİL. kanqamın numarsını weriorum eger ben msnde olmassam hemen bana ulasabilirsiniz. 0543 257 03 78 ii günler. BU ARADA EGER +7 STAFF WARSA UCRETI BAYADA ARTTIRABİLİRİM. item ö.deil dedim ama 72 +7 staffa ayrı bir ilgim war. tskklr. acil cewaplarınızı bekliorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memolixxL -- 7 Nisan 2008; 17:06:27 >

• KARDEŞ BENDE 65 LEWELDEN DÜŞME AMA ŞUAN Kİ LEWELİ 60 WİZARD SKİLLERİ 65 DE. AEGE SERVERINDA ALACAKSAN 50 YTL..
  • WİZARD CI FULL İNT 9 K MP VAR 3 K CANI VAR.. ALACAKSAN 50 YTL KARDEŞ .. BENDE CHAR ALICAM BUNU SATMAYA ÇALIŞIORUM...
  • EĞER ALACAKSAN MSN sefa.ylmz.12.14@hotmail.com BURADAN KONUŞABİLİRİZ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.