Şimdi Ara

720p Film İzleme (online)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler ben bu işi aslında ipad bölümünde yapıyorum ama sizi de düşünelim.

aşağıya tıklayın webteizle.com dan 720 p nasıl izlenirmiş öğrenin.

siz şu an en fazla 480p izleyebiliyorsunuz burda anlattığım basit işlemi yapın keyfini cıkarın

burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 1 Ekim 2012; 18:58:20 >

• hadi çogunuz flash var diycek de s3 kullanan da mı yok aranızda. gerçi ona da yükleniyordur belki eski sürümler, ama orjinali bile olsa html5 videonun yerini tutamaz. neyse biz yine de s3 çüleri cekelim buraya.
  • Deneyim bi ara s3den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

evet beyler ben bu işi aslında ipad bölümünde yapıyorum ama sizi de düşünelim.

aşağıya tıklayın webteizle.com dan 720 p nasıl izlenirmiş öğrenin.

siz şu an en fazla 480p izleyebiliyorsunuz burda anlattığım basit işlemi yapın keyfini cıkarın

burdan

kardeşim akasya durağı 3. sezona geldim hemen
  • hakan yolunumu şaşırdın diyecektim..ama bilinçli imiş...şaka bir yana s3 te perfornas nasıl arkadaşlar..
    mesela dizimagi açıp bir diziyi çok fazla kasılmadan izleyebiliyormusunuz...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

hakan yolunumu şaşırdın diyecektim..ama bilinçli imiş...şaka bir yana s3 te perfornas nasıl arkadaşlar..
    mesela dizimagi açıp bir diziyi çok fazla kasılmadan izleyebiliyormusunuz...?

hey beni yakaladın dostum;) napıyım ya s3 çüler 720p izmeseler mi acaba dedim açtım konuyu. bakma sen pek yorum yok ama sitemin analitiğinden baktım ismini bilmediğim bi ülkeden bile girmişler;)
  • Bu işlem ace 2 de işe yaramaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Bu işlem ace 2 de işe yaramaz değil mi?

bütün telefonlarda olur ama ekran çözünürlüğünüz yeterse tabi. kullandığınız cihazın çözünürlüğünü de ben bilmiyorum. buradaki sistem html5 olarak üretilen linkin maximum 480p olarak verilmesinin önüne geçiyor. yani vk.com sunucularını kullanan film ya da dizi sitelerinin gerçekte 720p olarak yükledikleri orjinal çözünürlüğünde izlemenizi sağlıyor. tabi ben burda anlatamadım o ayrı. deneyip görmeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 7 Ekim 2012; 16:44:02 >
  • Webteizle.com adresi hacklendi mi? Siteye giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Şimdiden tşkler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun yok ve guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan note 2 aldım.....elmacılar duymaz insallah....yeniliklere açık olmak lazım degilmi..?
    Sırf senin u konu böşa gitmesin diye......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay Allah razi olsun ya. insallah flash yukleyemezsin;) saka bi yana senle deneriz artik biseyler. hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.