Şimdi Ara

720p LED Projektörler geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

LG HW300T ne zaman satışa çıkacak haberi olan var mı ?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-hw300t-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,23011.html

4500tl şakamı bu fiyat 1500-2000tl ile piyasaya çıkar diyordum

Eğer istanbul bilişimde yanında stok sorunuz yazıyorsa o cihaz ellerinde yoktur ve ellerinde olmayan cihazlar için yazılan fiyatlara inanmayın sallama fiyatlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SIYAHHANCER

arkadaşlar ben (LG HW300T 720p 250 lümen) led projektör almayı düsünüyorum.alma amacım genelde oyun oynamak ve film izlemek (geri kalanında internette sörf) olucak haliyle başında saatlerce takılabilirim.bu yüzden bu cihaz cok hosuma gitti.umarım fiyatı da uygun olur.
    benim aklıma takılan şu oldu bilgisi olan arkadaslar acıklama yaparlarsa sevinirim:
    projektöre hdmi to hdmi olarak laptop ile bağlanmayı düsünüyorum.laptop ekran çözünürlüğüm 1366x768.bu cihazın çözünürlüğü ise 1280x800.benim merak ettiğim en iyi çözünürlüğü nasıl ayarlayabiliriz?yani masaüstünü projektöre en iyi görsel sekilde (net) aktarabilmek istiyorum.bu konuda düsüncelerinizi paylasırsanız cok sevinirim.simdiden hepinize tesekkür ederim...

Oyun oynamak veya film seyretmek için LCD yada LCOS panelli olanlar tercih edilmelidir. DLP paneller sunum için yapılmiş projeksiyonlarda kullanılır. Oyunlarda ve filmde gök kuşağı efekti yarattıkları ve hassas gözlerde rahatsızlık yarattıkları için DLP paneller tercih edilmezler. Sunum yapacaksanız DLP, film yada oyun oynayacaksanız LCD panel tercih ediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

arkadaşlar ben (LG HW300T 720p 250 lümen) led projektör almayı düsünüyorum.alma amacım genelde oyun oynamak ve film izlemek (geri kalanında internette sörf) olucak haliyle başında saatlerce takılabilirim.bu yüzden bu cihaz cok hosuma gitti.umarım fiyatı da uygun olur.
    benim aklıma takılan şu oldu bilgisi olan arkadaslar acıklama yaparlarsa sevinirim:
    projektöre hdmi to hdmi olarak laptop ile bağlanmayı düsünüyorum.laptop ekran çözünürlüğüm 1366x768.bu cihazın çözünürlüğü ise 1280x800.benim merak ettiğim en iyi çözünürlüğü nasıl ayarlayabiliriz?yani masaüstünü projektöre en iyi görsel sekilde (net) aktarabilmek istiyorum.bu konuda düsüncelerinizi paylasırsanız cok sevinirim.simdiden hepinize tesekkür ederim...

Oyun oynamak veya film seyretmek için LCD yada LCOS panelli olanlar tercih edilmelidir. DLP paneller sunum için yapılmiş projeksiyonlarda kullanılır. Oyunlarda ve filmde gök kuşağı efekti yarattıkları ve hassas gözlerde rahatsızlık yarattıkları için DLP paneller tercih edilmezler. Sunum yapacaksanız DLP, film yada oyun oynayacaksanız LCD panel tercih ediniz.

Bütün led projektörler dlp chip li , lcd panelli tek bir led projektör görmedim kendi adıma bilen varsa söylesin .madem durum sizin söylediginiz gibi ev de film seyretmek için asla almamak lazım.

• promacto x08 lcos panelli ama,dlp ilede film izlenir ben rahatsız olmuyorum rainbow effect ten,
  • bu adresten abis in modellerine bakabilirsiniz gerçekten muazzam led projektorlerhttp://www.projectorsite.co.uk/index.php?p=product&id=133&parent=26
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

@great_cnta, yorumunuz bir zamanlar doğruydu ama artık tarih oldu. DLP cihazlar oyun ve filmlerde oldukça başarılı sonuçlar veriyor son 2 nesildir. hatta 3 mü acaba :)

rainbow effect olayına aşırı hassas olan bünyeler var(mış). ki renk çarklarını huzlandırarak konuyu iyice çözdüler. Bende Infocus x9 var, 720p ve DLP. en az 50 farklı kişi film izlemiştir, kimsede rainbow effect yan etkileri ortaya çıkmadı.

LCD'nin DLP ye göre avantajları var fakat DLP'nin oyun ve sinema için tercih edilmez şeklindeki yorumunuz/tavsiyeniz son derece yanlış yönlendirici.

saygılar..

• LG HW300 ün fiyatı vatanda bir hayli ucuzlamış:http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihaz%C4%B1/lg-hw300-hw300-300-ansi,-wxga-1280x800,-1000:1,-30.000-saat-ultra-portatif-projektor-hdmi/productdetails.aspx?I_ID=56568

Bu cihazı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Diğer teknolojiler 720p defterini kapatmışken 2 sene geç kaldı LED teknolojisi burada piyasaya girmekte. Bari full hd modellerini çıkarabilselerdi.

Ayrıca o ses düzeyleriyle evde kullanılmaz bunlar.

ev için en fazla kaç db olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne0c0de

LG HW300 ün fiyatı vatanda bir hayli ucuzlamış:http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihaz%C4%B1/lg-hw300-hw300-300-ansi,-wxga-1280x800,-1000:1,-30.000-saat-ultra-portatif-projektor-hdmi/productdetails.aspx?I_ID=56568

Bu cihazı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim?

ne ucuzlaması 1663 tl lik fiyatı var bence o cihaz kesinlikle okadar etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yus01 -- 29 Kasım 2011; 21:54:52 >

• O linki koydugu zaman cihazın fiyatı 1350 tl idi, bence cihaz 1400 tlden fazla etmez oda en yakın720p alternatifi tw-450 ve oda 1400-1500 dolaylarinda oldugundan, yoksa yurtdışında cok daha ucuz zaten
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-lg-hw300-led-projektor-63262941/detay/

Arkadaslar projeksiyon anlayanlar yardımcı olabilir mi?

bu projector led 30.000 saat gidiyormus dogrumu ???
    Fiyatida uygun hemde ucu altın kabloyuda hediye ediyormus

almayı dusunuyorum fikirleriniz lazim ...
  • dostum vatanda 1350 tl ye iniyor indirimlerde git oradan al.Cihaz süper pişman olmazsın
  • tavsiye projector önerilerini bekliyorum arkadaslar
    home cinema olarak f/p oranı yüksek bir ürün arıyorum
    aklımda tw3600 var ama fiyat olarak hala pahalı geliyor
    daha uygun fiyatlı öneriniz var mı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.