omerrrr benm adamı ben burdan komsumun ogluna sattım senı charı ben alabılırım msn adresın yook bendeee pm den yazıyorum ekle lütfen zaten blader a donmeyı dusunuyordum bılıyorsun bu iyi bi fırsat oldu hadi beklıyorum
tamam mete ekledim senin adamı nie sattın ya umarım benm chest ıcınde gıtmemıstır
ehheheh walla ömer cocuk chestı cok begendı sen zaten satıyorsun boswer chestı yha
canın saolsun mete ayıp edıosun walla zaten oylesıne solemıstım
quote:
Orjinalden alıntı: _ZELDR_
canın saolsun mete ayıp edıosun walla zaten oylesıne solemıstım
saol kardeşim artık msn e gel goruselım
sattınmı carı ben almak istiyomda
quote:
Orjinalden alıntı: lordofsilkroad
şimdılık satılmadı
quote:
Orjinalden alıntı: lordofsilkroad
almak istiyorsan görüşelim diyecem ama yoksun ortalıqta
quote:
evet arkadaşlar biri 72%96 digeri 33 lvl ikiside tibette ve full str blader ikisi toplam
135 YTL ye düşmüştür acil olarak satlık
çok ucuz yaw str bi char için inş satarsın
quote:
Orjinalden alıntı: ZooMBee
quote:
evet arkadaşlar biri 72%96 digeri 33 lvl ikiside tibette ve full str blader ikisi toplam
135 YTL ye düşmüştür acil olarak satlık
çok ucuz yaw str bi char için inş satarsın
yha ben elimden cıksın die satıyorum ne yapalım bu sekılde ancak satış olursa oluyor yorum için saol
Bende alabilirimkardes ben Antalyada oturuom ve eldende halledebiliriz anlasırsaok ok
antalyada oturuyorsan anlasırız kolay iş buraya yaz yada pm at goruselım
antalyadan charı isteyen cok bu satılsın yine bunun gıbı blader yıne tibette 71 lvl %30 bi charı devreye sokacam yakında resımler eklenecek (ŞOK Bİ FİYATA)
bazı arkadaşlar char antalyadan elden satılacaktır dedıgım halde antalyada oturmayan bırı ya muhabbet ıcın yada bızımle alay etmek amaclı antalyada oturuyorum diyor bana ev numarası olarak antalya alan koduyla degıl de izmirin alan koduyla bi numara soyluyor arkadaslar sorarım bu nasıl bi mantıktır???
up
evet _ZELDR_ 73 olmustur %4
73 oldugunun resmını koydum ve 72 hands ve 73 talsiman ı str 5 yaptım phy balnce %103 olmustur
char satılmıstır
175 ytl ye sattım charı antakyadan birine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme