Şimdi Ara

73 lvl char satılmıştır konu kilitlenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Build Bilgisi: Full Str Fire Blader
    Ödeme Şekli:peşin ---->elden yada havele
    Fiyat:150 ytl
    Fiyat pazarlığa açıktır zaten bu haliylede baya ucuz...
    Charı biraz ben tanıtayım full str blader,72+5 blade ve shield i var üstündekıler full +3,+4 garment lvlinde wolf var
    Kasada:72-77 garmnet set hazır,full element,tablet ve elixir 30 m kadar da gold mevcut
    (kasadakı tablet,element ve elixir lara ihtiyaç yoktur zaten seti hazırdır para harcayacak tek yer pot almaktır)

Skiller:4 lvl gapla gidiyor bicheon:68 fire:68 cold:50 light:53

Birde bu fiyatın içinde farklı id de yine tibette 33 lvl full str blader ı da verecem onun ıcındede 2 m kadar gold var 2 tane wolf ve bi kaç itemide sos dur..

Gelelim alış-verişe en sağlıklısı olan elden alış veriş taraftarıyım antakya,antalya,mersin,adana,antep,istanbul,niğde gibi şehirlerden elden yapılabılır yınede anlasırsak havele de olur...
    CHAR GERÇEKTEN UCUZ SADECE İÇİNE ALDIGIM SİLK PARASINA SATIYORUM
    http://img158.imageshack.us/my.php?image=sro2007111319121068kv1.jpg[simage][/simage]
    http://img260.imageshack.us/my.php?image=sro2007111711142603bf0.jpg[simage][/simage]
    http://img218.imageshack.us/my.php?image=sro2007111319121272gt0.jpg[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZELDR_ -- 18 Kasım 2007; 12:56:39 >

• bişi sorcam SN ESKİ _ZELDR_ mısın?.

bana bi garip geldi yazdıkların..mesela resim nası konulur..(yanlış anlama)
  • zeldr ın eskisi yenisi yok ben 9 yaşımdan beri aynı nicki kullanıyorum biraz önce resim koymayı bılmıyordum imageshack şeklinde yöneticilerden biriydi heralde bi link verdı öğrendim
  • char güzel alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun
    not: ben dahil lvlinde kimsenin yatıramadıgı bir chardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: vestel121

char güzel alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun
    not: ben dahil lvlinde kimsenin yatıramadıgı bir chardır

saol tsk ederim
  • evet arkadaşlar şimdi cıkıyorum msn adresımı de vereyım zeldr@hotmail.com
  • ilgilenen yok heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZELDR_

ilgilenen yok heralde

ya kardeşim bırak ilgilenmesinler gel paşa paşa tibette oynayalım
  • quote:

quote:

ilgilenen yok heralde

ya kardeşim bırak ilgilenmesinler gel paşa paşa tibette oynayalım

aslında yine tibette kalacam söylemiyorum süpriz olsun sizlere yakında anlarsınız
  • evet arkadaşlar biri 72%96 digeri 33 lvl ikiside tibette ve full str blader ikisi toplam

135 YTL ye düşmüştür acil olarak satlık
  • bari yorum yapın anlayalım fiyat yuzunden mı,char mı kötü,yoksa tibetle ilgilenmıyormusunuz yoksa blader olmasıyla mı ilgili kaç kişi konuya gırıyor ama yorum yok

• quote:

bari yorum yapın anlayalım fiyat yuzunden mı,char mı kötü,yoksa tibetle ilgilenmıyormusunuz yoksa blader olmasıyla mı ilgili kaç kişi konuya gırıyor ama yorum yok

Selam ZELDR ben ReD_KiT

Charın bildiğim kadarıyla guzeldi

Beraber kasıyorduk neden cok geride kaldın :)

Charın Guzel Alıcı Bulmak suan da zor

Bak Ben Troyda Char Satıyorum Full İnt 70 Lwl Skiller 65 Max Hepsi Ama Alıcı Yok 100 YTL :D

4 LwL Guildi Var Master 72 77 Set Hazır :D Kasası İyi Ama Alıcı Yok Az Bekle

İnşallah Birisi Cıkacaktır

Bu Arada Bende Tibetten Char Alacak Gibiyim

Belki Sattıgım Charı Soyunuk Alarak Alırım Veya Str Glavie Bow :D

Hadi Kolay Gelsin

Blade İse Bana Ters :) Cunku Yarkana Dalınca Bizden Daha Hızlılar Olacak :)

• evet hatırlıyorum senı red kit kasıyorduk da ben yaklasık 8 aydır felan kasmıyorum oyunu oynayamadım ve oynayamayacam ondan satıyorum
  • bu arada yorum ıcın saol ve sana hak verıyorum benm charın eksıgı yok sadece silk parasına sattıgım halde talep gormuyor
  • baska bir char alicaktim ama seninkide cok guzel daha anlasmadik ztn eger onu almassam seninkini alacam fiyatta gercekten sokmus
  • tmm kardesım beklerım zaten bende 80 lıkle tibette olacagım ıcın tibete ısınmanı hemn saglarım yanlız bırakmam senın eger server ıcın teredut edıyorsan
  • quote:

tmm kardesım beklerım zaten bende 80 lıkle tibette olacagım ıcın tibete ısınmanı hemn saglarım yanlız bırakmam senın eger server ıcın teredut edıyorsan

tesekkurler

eger bir sorun cikmassa en gec cumartesiye parayi yollayabilirim

ayrica skillerin bulundugu bir kac ss daha gosterirmisin?

[simage]link[/simage] yapicaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLHeiM -- 15 Kasım 2007; 11:13:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrY_Of_ThE_DrAgOn

quote:

tmm kardesım beklerım zaten bende 80 lıkle tibette olacagım ıcın tibete ısınmanı hemn saglarım yanlız bırakmam senın eger server ıcın teredut edıyorsan

tesekkurler

eger bir sorun cikmassa en gec cumartesiye parayi yollayabilirim

ayrica skillerin bulundugu bir kac ss daha gosterirmisin?

[simage]link[/simage] yapicaksin

oyunda cekılmıs resım yok bi bunlar var eger gırebılırsın bı kaç resım daha cekıp koyabılırım

• omerrrr benm adamı ben burdan komsumun ogluna sattım senı charı ben alabılırım msn adresın yook bendeee pm den yazıyorum ekle lütfen zaten blader a donmeyı dusunuyordum bılıyorsun bu iyi bi fırsat oldu hadi beklıyorum
  • quote:

omerrrr benm adamı ben burdan komsumun ogluna sattım senı charı ben alabılırım msn adresın yook bendeee pm den yazıyorum ekle lütfen zaten blader a donmeyı dusunuyordum bılıyorsun bu iyi bi fırsat oldu hadi beklıyorum

tamam mete ekledim senin adamı nie sattın ya umarım benm chest ıcınde gıtmemıstır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.