Şimdi Ara

7300 TL lik bu sistem hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tavsiye için teşekkürler fakat İncehesap aynı zamanda birçok firmanın yetkili satıcısı konumunda. Nvidia, Msi, Asus vs vs. Ben herkesin sorun yaşayacağını sanmam. Yine de alıcı kendisi bilir tabii. Neticede bir İnventus kadar değil. Ben de önceden sadece İnventus 'tan öneri yapıyordum. Fakat fiyatlar sebebi ile güvenilir birkaç yeri daha değerlendirmek lazım diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 3 Ağustos 2017; 0:21:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Tavsiye için teşekkürler fakat İncehesap aynı zamanda birçok firmanın yetkili satıcısı konumunda. Nvidia, Msi, Asus vs vs. Ben herkesin sorun yaşayacağını sanmam. Yine de alıcı kendisi bilir tabii. Neticede bir İnventus kadar değil. Ben de önceden sadece İnventus 'tan öneri yapıyordum. Fakat fiyatlar sebebi ile güvenilir birkaç yeri daha değerlendirmek lazım diye düşündüm.

Hocam bazı parçalar konulabilir atiyorum ssd, ram, işlemci yani sıkıntı cikicagini sanmam bu parçalarda sonuç olarak tüm parçalar değilde bazı parçalar alınsa daha mantıklı geliyor.

Tekrardan iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EverythingMakesMeHappy

kesinlikle haklısınız bu yüzden ben de vatandan elimle almak istiyorum :)

İnventus, Vatan'dan 10 kat daha güvenlidir:) Seçtiğin güç kaynağı CW sorunlarıyla meşhurdur.https://www.google.com.tr/search?q=corsair+cx750+c%C4%B1z%C4%B1rt%C4%B1&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&cad=h

• ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Zaten işlemci, anakart, hdd ve ssd oradan.

Bu da inventus.com.tr (arada pek fark etmedi) ;

7300 TL lik bu sistem hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum...

• ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    ama elden alamam ve belirli bir peşinat vererek almayı düşünüyorum
  • inventusu ben de duydum fakat istanbulda olması biraz problem :) peşinat sıkıntısı ve kargo konusundaki paronayam yüzünden :D
  • Hangi karta taksit olacak?

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    axess
  • Net bütçe 7.300 TL. mı? İnventus 'ta Axess 'e peşin fiyatına 3 taksit yapılıyor. 6 taksite çıkınca üzerine ortalama 110-120 TL. fark koyacaktır. Toplam fiyata göre değişir.

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Olay şöyle önden bi 3500 tl falan verip üzerini 6 taksit yaptırmayı düşünüyorum :) bu da inventusta imkansız 600 km mesafe var :D
  • Onu arayıp firma ile görüşmek lazım.

• quote:

pekihttp://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-watt-80plus-700w-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html
    bu nasıldır başkan :D

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hd700-80-plus-gold-700w-guc-kaynagi.html

5 sene garantili, sessiz ve 12v kanalından 648w güç veriyor. Senin sisteme fazlasıyla yeter:) İnventusta 300 TL. Vatan 114 TL ekleme yapmış:D

7300 TL lik bu sistem hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum...

• quote:

Olay şöyle önden bi 3500 tl falan verip üzerini 6 taksit yaptırmayı düşünüyorum :) bu da inventusta imkansız 600 km mesafe var :D

Onu firmayi arayip konuşun yardım ederler. Sıkıntı çıkmaz bu sorun değil sonuçta baya üst seviye bir pc topluyorsunuz yetkili biriyle konuşursanız sizi kaçırmazlar güzel bisey yaparlar diyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.