Şimdi Ara

731ilvl Warlock Mythic Türk Guildi arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WoW u vanilla zamanından beri oynuyorum.. WoTLK döneminde oyunu bıraktım.. şimdi yeniden başladım.. Çok kısa sürede itemleri toparladım hatta alt charları bile giydirdim..

Karakterim 731 ilvl Goblin Warlock

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Kerwyn/simple

iyi bir guilde girememe sebeplerimin başında zaman sıkıntısı geliyor.. genelde sabah 12 akşam 11 çalışıyorum.. yani bana gece 12 den sonra raid yapabilecek bi guild lazım biliyorum çok zor ama illaki gece tayfası bi guild vardır.. ilgilenen arkadaşlar P.M. yoluyla bana ulaşsın..

Twisting Nether server ı tercihimdir.. ama gerekirse server değiştiririm.. sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0lrath -- 23 Mart 2016; 10:31:30 >

• Ben oyuna başlayalı çok olmadı ama belli bir süredir burayı takip ediyorum. Burada istediğin saatlerde yardımcı olacak çok insan yok sanki, oyun içinden aramak daha mantıklı gibi duruyor.
  • himone H kullanıcısına yanıt
    w0lrath kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aramasını bilince var aslında, yok gelip beni bulsunlar diyorsanız oyun içerisinde de şansınız olmaz.
    Forumda üye arayan şu an birkaç guild var ve mesajları üst sıralarda, mesela hemen baktım içlerinden biri mythic progress için oyuncu arıyor, hâlâ üye alındığına dair yeni mesajları da var...

@w0lrath Verdiğiniz link çalışmıyor, browser'daki adres satırını kopyalayıp yapıştırmayı deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 23 Mart 2016; 9:48:32 >
  • tamamdır hocam linki yeniliyorum.. ben hem oyun içi hemde forumdan saatlerime uygun bi guild aramaya devam ediyorum :)
  • Gel silvermona??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.