Şimdi Ara

ally warrior ırk seçimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cidden dwarf ve dranei arasında kaldım human sevmiyorum işte :D sizce hangisi daha iyidir ?

• Human derdim ama madem sevmiyorsun draeneiye dwarftan daha çok yakışacağını düşünüyorum.
  • dwarf.
  • Tabiki human.. Horde olarak kıskandığım tek racial a sahip ırk...
  • Alliance ın hatta oyunun en iyi ırkı: Human.

+Daha hızlı rep. kasma.
    +Sword-Mace expertise.
    +Dahili pvp trinketi.

Görüntü olarak ne oynarsan oyna bir süre sonra sıkılıp başka ırk açmak isteyecen.
    Bu racial özelliklerle human açık ara en baba ırk. Tip olarakta her sınıfı kaldırabilecek tipte.Melee male, ranged female gayet güzel taşıyor.Şahsi görüşüm.
  • Dwarf.
  • madem human istemiyosun o zaman dwarf seç derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Night Elf'in racial de güzel bence. Kaçınma bonusu vardı sanırım. Meld pek ise yaramıyo gerçi. Ama görünüş olarak da fena değil. Dediklerinin arasındaysa dwarf derim. Sadece görünüş olarak. Draeneiler sadece shaman olsun. =] (Erkekleri belki warrior olabilir =P)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ırk seçimini lore'a göre yapmak daha mantıklı. Şöyle bir araştırın internette, türkçesi de bulunacaktır mutlaka ırkların tarihinin. Ona göre seçin. Böylece karakterinize daha çok bağlanır, daha yakın hissedersiniz.
  • Hangisi hoşuna gidiyorsa onu seç. Senin az da olsa zevkin farkedecekse. Gerisi önemli değil. İstediği kadar expertise olsun.

Ama Night Elf in ability si iyi kullanılırsa oyun boyunca yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Night Elf'in racial de güzel bence. Kaçınma bonusu vardı sanırım. Meld pek ise yaramıyo gerçi. Ama görünüş olarak da fena değil. Dediklerinin arasındaysa dwarf derim. Sadece görünüş olarak. Draeneiler sadece shaman olsun. =] (Erkekleri belki warrior olabilir =P)

meld bir işe yaramıyor mu ? abi şu oyunu nerenizle oynuyosunuz ya saçma saçma konuşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnieN

quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Night Elf'in racial de güzel bence. Kaçınma bonusu vardı sanırım. Meld pek ise yaramıyo gerçi. Ama görünüş olarak da fena değil. Dediklerinin arasındaysa dwarf derim. Sadece görünüş olarak. Draeneiler sadece shaman olsun. =] (Erkekleri belki warrior olabilir =P)

meld bir işe yaramıyor mu ? abi şu oyunu nerenizle oynuyosunuz ya saçma saçma konuşmayın.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.