Şimdi Ara

74 puan başarı sayılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6-7 hafta önce mantıken şampiyonluk düşüncesinden dolayı takımda bir rahatlama oldu o yüzden puan kayıpları oldu. Mesela gs maçında pek kazanmak için uğraşmadı fener puan farkı 14'tü. Ama aradaki puan farkı 2-3-5 falan olsaydı o maçı boşa saymazdı fener. Sonraki bjk maçı bildiğin pas yaptı. rize maçı bildiğin pas yaptı. Bunlar hep mantıken şampiyonluk düşüncesinden dolayı rahat oynamaya çalışmak kendini kasmamak için. Gsnin puanı bjknin puanı 70 lerde olsaydı fenerin bu sene 80 lerde olurdu.
  • tekrar soruyorum
    74 puan başarı sayılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

tekrar soruyorum

Mevzuyu puan ekseninden çıkarmak lazım, şampiyonsan başarılısındır, değilsen başarısız. Kaç puanla olduğu çok da önemli değil bana göre. En azından bu ülkenin 3 büyük kulübü için bu prensip geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

quote:

tekrar soruyorum

Mevzuyu puan ekseninden çıkarmak lazım, şampiyonsan başarılısındır, değilsen başarısız. Kaç puanla olduğu çok da önemli değil bana göre. En azından bu ülkenin 3 büyük kulübü için bu prensip geçerli.

geçen yılı
    74 puanla bitirdik rakiplerimiz kötüydü şampiyon olduk ersun yanal süper üper falan filan
    bu yılı
    74 puanla bitirdik rakiplerimiz iyiydi şampiyon oldular kaka ismail kötü ismail falan filan

demek ki biz sabit takımız şampiyonluğu rakiplerimiz belirliyor 74 puanı geçerseler alıyorlar geçemezlerse biz alıyoruz
    peki ya ersun döneminde gs 77 puan toplasa şampiyon olamasaydık?
    ve ismail döneminde gs kötü bir sezon geçirse 60 puanlarda kalsa
    o zaman ersun için söylediklerimizi ismail,ismail için söylediklerimizi ersun söylücektik öyle mi?
    "bizim" başarı oranımızı neden biz değil rakiplerimiz belirliyor?

• quote:

quote:

quote:

tekrar soruyorum

geçen yılı
    74 puanla bitirdik rakiplerimiz kötüydü şampiyon olduk ersun yanal süper üper falan filan
    bu yılı
    74 puanla bitirdik rakiplerimiz iyiydi şampiyon oldular kaka ismail kötü ismail falan filan

demek ki biz sabit takımız şampiyonluğu rakiplerimiz belirliyor 74 puanı geçerseler alıyorlar geçemezlerse biz alıyoruz
    o zaman ersun için söylediklerimizi ismail,ismail için söylediklerimizi ersun söylücektik öyle mi?

İsmail'e kötü denmesinin sebebi ligi 74 puanla bitirmesi değil şampiyon olamaması. Yanlış oyuncu tercihleri, kimsenin anlamadığı değişiklikler, takımı motive edemeyişi vs.. şimdi oturup 20 tane şey eklenebilir ama gerek yok. Ha bu durumun tek suclusu İsmail mi? Bence tabi ki değil, ama bizim ülkeyi bilirsin genelde hocalar ilk giden oluyor bu sezon da öyle oldu.

• quote:

quote:

quote:

tekrar soruyorum

geçen yılı
    bu yılı

İlk yarı 42, ikinci yarı 32 puan almışız geçen sezon. Rakiplerimiz bu sezonki gibi arkamızda olsa 80 üstü rahat puan toplardık.

• quote:

tekrar soruyorum

Şampiyonsan 20 puan bile başarıdır.
    Şampiyon değilsen 100 puan al yine başarısızsın bu ligde Fenerbahçe veya Galatasaray'san. Diğer takımlar için ilk 3 daima başarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

tekrar soruyorum

Şampiyonsan 20 puan bile başarıdır.
    Şampiyon değilsen 100 puan al yine başarısızsın bu ligde Fenerbahçe veya Galatasaray'san. Diğer takımlar için ilk 3 daima başarıdır.

düz mantıkla şampiyonluk = başarı ise
    şikeyle kazanılmış şampiyonluklar da başarıdır
    şehir liglerinde 3 maçla kazanılanlar da başarıdır

ersun ile ismal aynı puanı topladılar ne 1 eksik ne 1 fazla
    aksine ersunun sezonunda oyuncuların performansı çok daha fazla yüksekti as santra**** geçen yıla oranla 3 kat az gol attı

geçen yıl rakiplerimiz bjk & gs daha kötüydüler diye ersun yanal göklere çıkarılıyor
    bu sene rakiplerimiz bjk & gs daha iyiydiler diye ismail kartal yerin dibine sokuluyor

ismaile kötü denmesinin sebebi şampiyon olamaması ise bu onun yarattığı bir sorun değil
    geçen yıl 65 puan toplayan gs. bu yıl 77 puan toplamış galatasarayın bu yıl daha fazla puan toplaması ismail'in suçu mu?
    eski t.direktörümüz ersunun topladığı puanın aynısını toplamış zaten daha da kötü bir performans sergileyen takımla aynı puanı yakalamış olması bile bir başarıdır?
    bana sorarsanız türkiye liginde şampiyonluk kovalayan bir takım için 74 puan başarı değildir ama kimi zaman rakipleriniz kötüyse şampiyonluk için yetebilir bu yıl yetmedi geçen yıl yetti
    geçen yıl rakiplerin kötü olmasının kaymağını ersun yedi bu yıl cefasını ismail çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bu sene bu puanı aldık diye seneye de aynı puanı alacak değiliz. Ayrıca bu lig de 72-70 puanla kazanılan şampiyonluklar da gördük.

Ligin ilk yarısı 42 puan topladık ikinci yarı az puan topladık. Ama unutma 4 forvetin 3 tanesinin aynı anda olmadığı maçlar oldu. Seneye aynı durumun yaşanması zor. Bir takımda aynı anda 4 forvetten 3 tanesinin sakatlanması kırk yılda bir denk gelebilecek bir olay dır.

bu sene de aynı puanı aldık
  • Söylediğin hiçbirşeye katılmıyorum geçen sene ersunun tempolu baskılı futboluyla bu seneki korkak içi geçmiş futbolu bir tutuyorsan birşey diyemem tabi. Üstelik kadroyu koruyup üstüne diegoyu eklediğimiz bir sezonda bu oyun bize hiç yakışmadı.Taraftar oyuna bakar bu yüzden geçen sene stad full doluyorken bu sene boştu.
  • Pichie Rich kullanıcısına yanıt
    bu da senin görüşün ilk yarı güzel puan topladık ama 2. yarı 10 puan az toplamışız bu da ersunun takımları 2.yarı düşüşe geçiyor adlı şehir efsanesi hafiften doğrular nitelikte
    tamam iyi futbol oynadık geçen sezon çok gol attık vs.vs. ama bu yılın ismailiyle aynı puanı topladık niye kabullenemiyorsunuz çok daha fazla başarılı bir sezon değilmiş geçen sezon bu sezona oranla
    ha çok başarılı bir sezon varsayalım geçen yılın ayn maçları oynamış aynı golleri atmış olsak bu sene şampiyon olamayacaktık gene
    ee burda da şampiyon = başarı kuramı bozuluyor geçen yılı ismail bu futbolla bu puanla şampiyon olmuş olsa başarılı ersun bu yıl bu geçen yılın futbolunu oynatmış olsa ersun başarısız neden çünkü gs geçen yıla göre daha fazla puan topladı

bu arada konunun ilk mesajını okuyun lütfen
    üstüne basa basa geçen yıl
    bu puan
    "gelecek sene için yetecek mi ?"
    demişim bu sene aynı puanı almışız
    yetmemiş

• Aynı puanı aldığımız ve 74 puanın yetmediği ortada zaten bunu söylemek için puan tablosuna bakmak yeterli.Benim bahsettiğim şey oynadığımız oyunlar arasındaki uçurum deminde dediğim gibi taraftar oyuna bakar bu sezon tribünlerin boş olmasıda bunu gösteriyor zaten.Arap ismail geçen seneki baskılı tempolu oyunu devam ettirip diego takviyesiyle bu yönde pozitif bir katkı sağlayacağına takımı berbat izlenmez hale getirdi bu durumda ismailin ortaya başarılı bir performans koyduğunu söylemek mümkün değil maalesef.
  • Puan üstünden performans değerlendirmesi biraz garip oluyor. Ligde bütün takımlar her sene stabil performans sergilemiyor ki

Mesela bu sene 70 puan olsun geçen sene de 80 olsun, düz mantık geçen seneye göre düşüş olduğu fakat rakiplerin bu duruma katkısı görmezden geliniyor.
  • quote:

quote:

quote:

tekrar soruyorum

geçen yılı
    bu yılı

ilk mesajdada demişim 1 yıl önce . neyini anlamadın.

geçen sene arayı açıp rehavete kapılıp puan kaybettik. yoksa geçen sene çok rahat 80 puan geçilirdi

• 3 sene üst üste 74 puan toplamak başarı mıdır
    ersun yanal şanslı ki bu 3 senenin sadece 1 inde bjk ve gs yarıştan koptu ki rahat bir şampiyonluk yaşadık yoksa o da gidebilirdi demek ki
  • Troll King kullanıcısına yanıt
    Ersun yanalın takımı o dönem ligin ilk yarısı 44 puan topladı ve ligi bitirdi herkese ben şampiyon olacağım dedi

bu sene şampiyon bjk ligin ilk yarısı 41 puan topladı

bize o sene 80 puan gerekse 90 puan toplar şampiyon olurduk

saçmalamayı bırakın artık.
  • mesele puanlar değil sene sonu tablodaki yerindir eğer şampiyonsan başarılı değilsen başarısızsındır.İstersen 100 puan topla 102 puan toplarsa rakibin şamp verirsin eee 100 puan topladım başarılıyım benmi diyeceksin bu kadar saçma bir şey olmaz

Ersun döneminde erken şampiyonluk daha ilk yarıyı puan farkıyla bitirmemiz takımı rehavete itti.İy 44 puan toplamışız ersun döneminde borumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

mesele puanlar değil sene sonu tablodaki yerindir eğer şampiyonsan başarılı değilsen başarısızsındır.İstersen 100 puan topla 102 puan toplarsa rakibin şamp verirsin eee 100 puan topladım başarılıyım benmi diyeceksin bu kadar saçma bir şey olmaz

Ersun döneminde erken şampiyonluk daha ilk yarıyı puan farkıyla bitirmemiz takımı rehavete itti.İy 44 puan toplamışız ersun döneminde borumu

Sen puan toplarsan sadece 1 beraberlik almışsındır, onun da en yakın rakibin olduğunu varsayarak, rakibin senden 4 puan kaybetmiştir ve mantık olarak en fazla 98 puan almıştır.
    Yani evet 100 puan aldıysan başarılısındır

Dip not: Ana fikrin farkındayım ama yazan sen olunca buradan vurayım daha iyi

• suphion kullanıcısına yanıt
    rahatladıysan sorun yok ana fikri anlaman iyi yoksa deli tartışma dönecekti
  • Basligi gorunce yeni konu zannettim 2 sene onceki konuymus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.