bnm gt4 12 bni tatmin etti fakat 1 hafta geçti daha iyi bi bass istiorm.30cmlik olacak.bnm amfinin rmsi 520 olması lzm.bn kickerin 400 watt rmsi olan yuvarlak bass larından düşünüorm 300-400 ytl sermaye.....bu amfini tam kaldırabileceği bişi ossun.520watt rms değeri falan olsun.
bu arada amfi jbl 75.4 modeli siz aklınıza gelen iyi bassları yazın rokford,kicker vb markalrr
bide bass sesi dışarıdn duyulsn camları titressinnnnnnnnnnnn
arkadaşım kicker fln kaldırmaz senin anfi jbl 1000 lik kaldırır gerisi yalan olur sana söyliyim camları titretmek istiyorsa 2 tane 1600 alcaksn çift bobin 1 tanede 601.1 bas anfisi
sen anfinin max yazan gücüne göremi bas arıyorsun
hocam yanlissam düzeltin beni 75.4 component anfisi deil mi? Ama ben yine cvp vereyim 1200.1 mono bass ile 1ohmluk solox ile yapabilirsin cam titretme olayini Ama bütcene uyar mi bilmem :) O Fiyatlara da camlar titremez hocam söyliyim
cam titretmekten kastın arabanın camımı yoksa evlerin camlarımı. bendede aynı amfi den var özellikleri ise 104*4rms veya 284*2rms, 104*2rms + 284rms 4 ohm da veriyormus. ben bu amfi ile kicker comp-15 kullanıyorum.
tmmda o sub 1000watt rms bizim amfi onun yarısı kaldırımı bide bu kare bas nasıldr cam titretirmiiiiii
quote:
Orjinalden alıntı: muzhooo
tmmda o sub 1000watt rms bizim amfi onun yarısı kaldırımı bide bu kare bas nasıldr cam titretirmiiiiii
Hocam zaten senin anfiyi yakar bu Ben jbl 1201.1 ile kullanırsan titretir demiştim. Bizim arkadaşta bu aletten 2 tane var ön tampon en az 2 cm esniyor gerisini sen düşün
benim kicker comp-15 250 rms su anda sesi %30 -%40 anca acabiliyorum arabanın heryerinden ses gelmeye baslıyor ha bu arada bu deyerlerde bile bizim 3.katın camları titriyor. benim bas buhttp://www.tunersmarket.com/showProd.asp?ProdId=135
Arkadaşlar tesisat yaptırdıktan sonra izlosayon işlemini yapalım lütfen yoksa sesin kalitesini hiç bir şekilde anlayamıyorsunuz yapmışken herşeyi tam yapalım bence 50-100 ytl daha verip arabamızın içerisinde kulağa hoş gelerek dinleyelim müziğimizi yoksa kapıda gelen sesler tır tır sesi çok bozuyor birazda olsa bunları azaltmak mutlak yararımıza oluyor bundan emin olun
benim kapılardan gelmiyor ses bagaj dan geliyor. bagaj ın fitillerini deyistirdim zırıltılar kesildi ama tamamen deyil. tesisatcı bagajı azıcık asaga al dedi hafif bosluk varmıs yarın ona baktırcam nasip olursa.
quote:
Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO
Arkadaşlar tesisat yaptırdıktan sonra izlosayon işlemini yapalım lütfen yoksa sesin kalitesini hiç bir şekilde anlayamıyorsunuz yapmışken herşeyi tam yapalım bence 50-100 ytl daha verip arabamızın içerisinde kulağa hoş gelerek dinleyelim müziğimizi yoksa kapıda gelen sesler tır tır sesi çok bozuyor birazda olsa bunları azaltmak mutlak yararımıza oluyor bundan emin olun
Hocam bu izolasyon işini yapan yer var mı? Çok iyi söledin walla ne zamandan beri düşünüyordum böle bişi.
kocaman kardeş senin amfi 75.4 demi sen ona bi kizker başka bişi bağlıomusun bn 1 çift komponent takıcm olurmu???
evet amfi 75.4 2 çıkısı köprüleyip bas bagladılar diyer kanallara oval kabin bagladılar(fakat basları oval kabinlerin baslarını iptal etti yani component gibi calısıyor).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme