Şimdi Ara

75-80 bin tl Arası Araç Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam kia cead leride incelemenizi öneririm hem görünüm hemde fiyat performans,hemde donanım olarak hoşunuza gidecektir
  • salvlet kullanıcısına yanıt
    sahibinden.com
    Fiat / Bravo / 1.6 Mjet / Dynamic / öğretim üyesinden kazasız-değişensiz dizel otomatik bravo sahibinden.comda - 701436714
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretim-uyesinden-kazasiz-degisensiz-dizel-otomatik-bravo-701436714/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• filfiloko kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli ve bilgilendirici yorumunuz için teşekkür ederim civic de elendi kafamdan şuan da :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m4a2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumunuz için sizede ayrıca teşekkür ederim sanırım yakıt dışındaki pek bi albenisi yok aracın anlattığınız olaylar astra da yoktu fakat onunda mekanik problemleri çok oluyordu.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    İnceleyeceğim araçlar arasına yazdım hocamm teşekkür ederim sizede.

• alpikom A kullanıcısına yanıt
    Hocam kia ceedleri beğeniyorum da sizce de biraz pahalı değil mi ?

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak uygun hocam alınabilir? Genel olarak sorunsuz bi araç mı ?

vallahi hocam bi yakininizda tanidikta veya bir galeride falan varsa canlida bi oturup surmenizde bakmanizda fayda var veya arac kiralama sirketlerinde varsa. arac hakkinda ne yorum yapsam bos. motor konusunda bi sikintisi olmaz fakat otomatik vitesi sizin astradan daha yavastir tahminimce. ama dedigim gibi bi canlida gormenizde fayda var.

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    dualogic 4 ileri şanzıman :)
    çevrenizde sevmediğiniz arkadaş akraba varsa şiddetle tavsiye edilir onlar için.
    şayet kendinizde böbrek taşı rahatsızlığı varsa bu şanzımanın vites geçislerindeki sarsıntısı sizi bir ayda sağlığınıza kavuşturur. ayrıca 4 ileri teknoloji harikası bu vites sayesinde hastane için vereceğiniz parayı mazota verirsiniz :)

Rica ederim hocam. Ama civic test sürüşü yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Belki o zaman elemezsiniz. 😀

• Şuan 2015 1.6 blue hdi 308 active paket bakıyorum çok hoşuma gitti. Siz ne dersiniz ? Otomatik vites

hocam doğru sulardasınız :)
    dizel olması elzem değilse yani yılda 20bin ve üzeri km yapılmayacaksa turbo benzinli motorda bakabilirsiniz.
    active paket giriş paketidir dolayısıyla biraz boştur.
    yani bu noktada dizel-boş paket(active) yada benzinli-dolu paket (allure) seçimi yapmalısınız.
    ilan örneği olarak;
    sahibinden.com
    Peugeot / 308 / 1.2 VTi / Allure / Manifold Garage - 2014 308 1.2 VTİ-Allure-Otomatik-Hatasız sahibinden.comda - 688988959
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-manifold-garage-2014-308-1.2-vti-allure-otomatik-hatasiz-688988959/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 14 Temmuz 2019; 0:42:39 >

Önemli değil, rica ederim. Ben kendi tecrübelerimi paylaşıyorum ama bir başkası da kalite, performans ve yalıtım konusunda benim kadar hassas olmayabilir, tavsiyem bu aracı bozuk asfalt olan bir yolda deneyip öyle almanızdır. Dediğim gibi benim açımdan Civic’in artıları yakıt ve sorunsuzluk diyebiliriz. Şunu da eklemem gerekir; bir aydır araç almak için ikinci el piyasasına bakıyorum ve sadece şanzuman sorunu yüzünden VW grubu araçları listemden sildim. Nerede yolda kalacağı belli olmayan bir araba almaktansa az yalıtımlı ve sorunsuz olanı almak da tercih edilebilir.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam bunların en boşu access değil mi? Active otomatik buldum bitane 1.6 bluehdi fiyat olarak da uygun araç.

evet hocam öyleymiş ben access paketi sadece filo için satılan 301 sedanlar için getirdiler sanıyordum ama 308 içinde getirmişler, active paket access'in biraz daha dolusu ama ben yinede dizel elzem değilse benzinli otomatik allure pakette ısrarcıyım. başlıca farklar;
    elektronik park freni,
    75-80 bin tl Arası Araç Seçimi

• quote:

Orijinalden alıntı: salvlet

Hocam bunların en boşu access değil mi? Active otomatik buldum bitane 1.6 bluehdi fiyat olarak da uygun araç.
    Active boş paket değil orta pakettir. Rakiplerinin orta paketlerine göre daha doludur. Bende 24 yaşındayken tercihimi 308 den yana kullandım. 3 yıl olmak üzere hiç pişman olmadım. Bendeki Active donanım fakat Allure almayı çok isterdim ama param yetmedi. Ben olsam Allure alırdım.

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de param yetmiyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: salvlet

Hocam benim de param yetmiyor :D
    Geçen hafta alsan satar satmaz şuan 308 allure paket cam tavan bile alırdın 78.000 tlye.
  • Kauris kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ders olsun bana önce alacağın modeli belirle sonra satıp yenisi al yoksa böyle açıkta kalırız

• Ben de 308 ve C4 arasinda kaldim. Benim butcem 85e kadar cıkabilir ama daha ucuza alabilirsem daha iyi olur diye daha ucuzlarina bakiyorum. C4ü direksiyonu hariç begenmistim ta ki inceleme videolarini izleyinceye kadar. Arka suspansiyonlar cok asiri sert calisiyor diyor test edenlerin cogu. Bu da benim icime sinmedi. Peugeot 308in her seyini C4ten daha cok sevdim ama fiyat daha pahali. 70 bine filan var manuel ve dizel olani. Piyasasinin dusuk olmasi da beni dusunduruyor. Bi de arka koltuklarin diz mesafesi cok iyi degil dediler inceleme videolarinda. Ama arabayi ben cok begendim. Bana da 400LT üzeri bagaj lazım ama sedan arabaları da sevmiyorum. Onun icin c4, 308, egea hatchback gibi genis bagajli hatchback arabalara bakiyorum ama hala karar veremedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.