burda alıcısı çıkmaz bence bu charın ....(forumda yane)
Rocun fiyatını sormuşum ta 1 ay olmuş cevap yazmamışsın
up guncel
darkluck kardeşim uzun zaman giremedim nete oyuzden pm e bakamadım şu an için itemli olarak dusundugum için ayrı ayrı satmayı dusunmuyorum.
up
up
up için tşkrler arkadaşlar
Up
uppppppppppppppppppppppppppppppp
fiyat güzel iyi satışlar.
iide simdi paso sen up lamıssın olmadıki ama :) Neyse bendende UP UP
saol androoplus
tşkrlr tellabs
arkadaşım normal fiyatta bence itemleri tek tek satarsan senin için daha iyi olur saten aynı fiyata gelio daha çok felan yapıo diosun tmm işte aynı parayı kazanıcan hemde milletin dır dırını çekmicen hemde daha çabuk satıcan hemde pahalı gelmicek bu arada uuppp
quote:
Orjinalden alıntı: lastchaos
arkadaşım normal fiyatta bence itemleri tek tek satarsan senin için daha iyi olur saten aynı fiyata gelio daha çok felan yapıo diosun tmm işte aynı parayı kazanıcan hemde milletin dır dırını çekmicen hemde daha çabuk satıcan hemde pahalı gelmicek bu arada uuppp
Arkadaşım Ben Oyunu Bıraktım.Birden Kurtulmak İstiyorum...Tılsım Gibi Bişey Bu Oyun.Herhangi Bir Parçası Kalırsa Elinde Her An Başlamaya Bi Bahanen Olabilir ;) ... Bir Anda Herşeyi Silmek İstiyorum.Ayrı Ayrı Satarsan Hemen Hemen Aynı Fiyat Olur Demişsin.Sen İyi Bi Fiyat Araştırması Yap Bence ;) Up Ladıgın İçin Tşkler Kardeşim.Konu Güncel !!!
ss var mı bakalım
upupupupupupup
fiyatta anlasabilirsek ben alıcıyım 1000 ytl pesin weririm kabuledersen msn ni eklerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme