Şimdi Ara

75 Sikilli hakında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 75 sikilini nasıl acıyoruz şuan 74 lewelim ama cm yani pazarı dolaşıyorum fakat 75 sikil kitapbını göremiyorum (AXE sikili) bundan önceki zamanlarda cok görmeme rağmen şimdi raslayamıyorum acaba değiştimi görevle felanmı acıyoruz yoksa nerden düşüyor bu sikil kitabı bilgilendirirseniz sevinirim teşekür ederim

• evet divine skill satışları bu aralar biraz azaldı ama sistem değişmedi aynı

bide divine skilleri basmanın yolu var nasıl olduğunu bilmiyorum ama 6-7m civarı basma parası ve yanma olasılığ çok yüksek bence basma işini araştırma bile heronun sitesinden hero foruma gir oraya yaz yazdığın gün kesin birileri cevap verir ama bütün gün ikide bir yazdığın yere bişi yazman lazım çünkü sen yazdıkdan sonra bir sürü başka mesaj çıkacaktır ve senin konun altlara gidecektir
  • 83 levelden önce divine skill basamazsınız çünkü görev leveli 83 ;)
  • AKLIM KARIŞTI ŞİMDİ:d 75 lewel olsam ve sikil kitabımda olsa 83 lewele kadar kulanamazmıyım anlayamadım ve 83 teki o görevin cok zor olduğunu diyorlar teşekür ederim
  • 75 te kitabı satın alıp kullanabliyosun 83 te basıp satıosun galiba
  • 83'teki görevi yapana kadar kendin skill kitabı üretemezsin.
    Ama 75 olduğun zaman skill kitabını başkalarından satın alıp kullanabilirsin.

Biraz karışık söylemişim bir önceki mesajımda.
  • bu skill kitaplarını 83 lvl da slayer çarlarmı basabiliyordu sadece yoksa tüm çarlarmı
  • 83 de rare skill book die bir gorev acılıor (evet gorev zor xtal summitteki butun greatleri kesmeniz gerekior özellikle great fire contes ile fire rogue vede bunlardan 5 er adet gorev itemi dusurmeniz lasım oda baya bi zor dusuo)vede tum karekterlede gorevi bitirdiinizde size 3 ayrı kitap verior(lesson)bunla istediiniz kadar divine skill kitabi basabilirsiniz 3 kitap + rare document vede 6 m karsılıında bi kitap yapıosunuz o kitaba tıklayip aktif hale getirdikten sonra xtal summitteki guarda veriosunuz sansiniz varsa olur (1.cide cıktııgıda oldu 13.de de cıkmadıgı da oldu) eer olursa 2 secenek gelir karsınıza 1-common weapon 2-specific wepon die
    commonda rod la blade kitablari bulunur specific te ise dier karektere ozgu skiller fist fan bow axe
    skill kitabini bastıgınızda lessonlar kaybolur tekrar guarda tıklayın rare skill book secenegine tıkladıınızda lessonlari geri alabilirsiniz
    Piyasada olmayısının sebebi skill kitaplarinin cok ucuzlaması bu yuzden kimse riske girip basmak istemior kısaca parasini kurtarmama riski yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal16820 -- 1 Temmuz 2008; 13:00:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.