Hiz sadece oyunlarda onemli. Bunun dışında film ve yayınlar 60hz zaten. 120 hz ,144 hz farketmez. P735 bile harika iken c655 de emin ol güzeldir. Demek istediğim gerekirse modeli küçült ama ekrani küçültme. Mesela bu gece medimarkta 75c755 55 bin lira. 75c745 60 binin altinda yok. Ben 3 metreden 75c745 izliyorum. O bile kucuk gelmeye başladı. Goz alışınca 75 bile kucuk geliyor. |
75'' TV ÖNERİSİ PS5 İÇİN -QLED VE MLED FARKI ? (2. sayfa)
-
-
O zaman indirim bekleyeyim en iyisi. Kasım kampanyalarında inşaallah iyi indirimler olur.
-
100 k verip servis alamamak biraz sıkıntı youtube ve bazı yerlerde bizzat kişilerin videoları var sıkıntılı bir durum.Başa bela olur gibi
-
Servis ile ilgili en ufak sıkıntı yok. Tek bir ölü piksel de bile iade edebiliyorsun. Sadece servis tcl konusunda çok bilgili degil. Zamanla bilgileri artiyor. Anma arıza durumunda garanti şartlarını yerine getirmeye samsung dan daha iyidir. Amazon da indirimlerden alirsin. Nihayetinde elektronik eşya. Aksi bir duumda koşulsuz iade edebilirsin. Bu arada tabiki 100 bin verme. 855 yeni olduğu için fiyati yukarida. En az 20 bin indirim gelecektir. 75c855 gibi bir tv piyasada yok. Oled falan hikaye. Samsung ve lg de de o ayarda bir tv yok
-
bugün gittim 845 ile 755 arası büyük fark göremedim gözle videoda.845 ile 855 ilede fark göremedim.Oradaki çalışan kişide nid değeri dışında birşey yok dedi .Ben fazla parlaklığı sevmiyorum.755 de iyi göÜzükiyordu.Nedir farkları 845 ile 755 in
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 18 Ekim 2024; 0:47:59 > -
Bu arada parlaklık benim için çok önemli değilquote:
Orijinalden alıntı: Z3A
bugün gittim 845 ile 755 arası büyük fark göremedim gözle videoda.845 ile 855 ilede fark göremedim.Oradaki çalışan kişide nid değeri dışında birşey yok dedi .Ben fazla parlaklığı sevmiyorum.755 de iyi göÜzükiyordu.Nedir farkları 845 ile 755 in -
Sony kullandığınıza göre Sony dışında alacağınız farka farketmeksizin izleyip alın derim.Yorumlara göre tv alınmaz.Sadece fikir verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 18 Ekim 2024; 11:20:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X