MİNİ LED , QLED,OLED FARKLARI VE HANGİSİ TERCİH EDİLİR ?
|
75'' TV ÖNERİSİ PS5 İÇİN -QLED VE MLED FARKI ?
Merhabalar.4 Yıldır sony 55 '' XH90 kullanıyorum ve çok memnunum. Evi değiştirdiğim için 75'' e geçeceğim lakin piyasada sony yok artık.TLC öneriyorlar ve LG.Teknolojiden biraz geri kaldık.QLED ve MLED hangisi tercih edilmeli.TLC nin 75c845 diye bir modeli var 100.000 tl civarında.Teknik servis ağından şikayetler var ama kalitesini özellikle ps5 teki tepkimelerini göremedim. Lg mi tercih edeyim TLC mi.Samsung renklerini sevmiyorum
PS5 ve film için alıyorum.Özellikle ps5 te vereceği akıcılık ve içindeki iyileştirme modları benim için önemli.Görüntü canlılığıda.Sizce Hangi marka ve modele yönel meliyim ? TLC lerde 755 ten başlayan serilere baktım Lg ile ilgili hiçbir fikrim yok. TV ler ile ilgili iyi bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır illaki. tepki süresi, gecikme süresi, yenileme hızı, kalibrasyon sonrası performans gib
özellikleri göz önüne alarak Değerli yorumlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum.
PSN VE EA BAĞLANTI HATASI YOK MU ÇÖZÜMÜ ?
PS5 55’’ ÜZERİ EKRANLARDA 120 HZ DESTEKLİYOR MU
sony. xh9096 120 hz kullanıyorum.Ps5 ile gerçekten performansı çok iyi.Lakin ekranı biraz büyütmek istiyorum.Merak ettiğim soru şu.55 ekran üzerinde 120 hz desteği olmadığını söylüyorlar.Bunun aslı nedr ? Yani 65 '' bir ekran aldığımda aynı performansı alabilirmiyim.Son olarak eğer bu destek varsa 65 ekranda hangi tv yi önerirsiniz ps5 için
İşlemciyi deştirdikten sonra PC açılmıyor ?
Merhaba sistemimde amd 7600 ü 7800x3d ile değiştirmek için bir arkadaşa gittim.İşlemciyi çıkardık 7800 ü taktık sonrasında hiçbir şekilde ekran gelmedi.Pc çalışıyor ama ekran yok.Eski işlemiciyi taktım yine ekran yok.Ramin yerini değiştirdik olmadı ekran kartını sök tak yaptık .Ekran kartsız anakart üzerinden vga hdmi denedik olmadı.ssd yer değiştirdik olmadı .Bios pili çıkardık yine olmadı.Bir işlemci değiştirdikten sonra böyle çıkmaza girmemin sebebi nedir kafayı yedim .Nasıl çıkacağım bu işin içinden bilmiyorum.Belki kaçırdığım birşey vardır diye buraya yazmak istedim.Gittiğim 50 km ve geri çalışmayan ğc ile dönmekte gerçekten çok canımı sıktı
anakartım ASUS PRIME B650M-A II DDR5 S+V+GL AM5
bazıları bios güncellemesen bahsetmiş ama bu nasıl yapılır yapınca ne olur bilmiyorum .Yardımcı olursanız çok sevinirim
silinebilir
silin
silinebilir
silinebilir
10.000 TL'ye Kadar PS5 için 120 Hz Tv Öneriniz?
Merhabalar.Yakında zamanda ps5 alacağım e haliyle bunu almışken güzelde de bir tv almak istiyorum.Benim için önemli olan 4K 120 hz desteklemesi. 10.000 TL civarlarında bütçem var.3 4 tane öneri yapabileceğiniz ürün olursa sevinirim.Birde ps5 ile uyumlarında problem olmayacak rahatlıkla oynanabilecek tv ler olması önemli.Sony ve samsung tercihimdir. 55'' biraz odama büyük geliyor biraz altı olursa daha iyi olur.
Aracımda laptop bataryası doldurma
|
ASUS 6970 DirectCU II Driver Bulamıyorum
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
ASUS ROG CUP BF4 Türkiye Şampiyonu TURK CLAN ASUS ROG CUP BF4 Türkiye Şampiyonu TURK CLAN
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.082
İkinci El Bölümü Mesajları: 704
Konularının görüntülenme sayısı: 38.118 (Bu ay: 907)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket