Şimdi Ara

750-1000 TL arası telefon önersi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nexus 4
  • @Perioisis

Kusura bakma bayağıdır girmiyordum.

4.3 ten sonra gereksizleri kapattığım halde kullanılan ram 700-720 lerde olmaya başladı
    Telefona benim yüklediğim uygulamalar ; Messenger Whatsapp Viber Twitter ( Whatsapp ı aktif kllanıyorum sadece )

Düzeltme güncellemesinin bir şey değiştirdiğini düşünmüyorum.Benim telefonum istisnasız günde 2 kere Kendi Kendine reset atıyordu.Düzeltmeden sonrada atıyor.
    Hangi uygulamaya girsem ( Ayarlar Walkman Albüm vs.. dahil ) hata alıyorum. ( Uygulama cevap vermiyor BEKLE KAPAT )
    Bekle desem ayrı dert Kapat desem ayrı.
    Fotoğraf silerken geçmişi temizlerken bile donup kalıyor..

Ben mi kullanamıyorum bilmiyorum ki sanmıyorum bu telefon yüzünden bir daha sony almamayı düşünüyorum

Sen memnun musun SP den?

Bu arada nasıl oldu bilmiyorum ne düşürdüm ne bi yere çarptım ekran çatladı.Şarja takmıştım mesaj geldi bakmak için elime aldım çatlamıştı.Neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 29 Nisan 2014; 23:41:46 >

• Bu bir haftadyr benim de ram dolu ve gereksiz uygulamalardan doalyy 8gb'lyk yerimden 1gb'^nin altynda yer kaldy?y için sürekli sykynty ya?yyorum. Sanki daha kasynty bir hal aldy ama yine de uygulama içlerinde sykynty ya?atmyyor. Geçi?lerde sykynty ya?yyorum. Foto?raflarla ilgili sorunlary ben de ya?yyorum ve sanyrym güncelleme bizim telefonla pek uyumlu de?ildi. Albüm ve walkman uygulamasynyn güncellemesinden bahsediyorum. Sana tavsyem kullanmady?yn ve yerle?ik belle?ini dolduran uygulamalardan kurtul, Sistem araçlaryny de?i?tir iznine sahip bir uygulama kullanyyorsan (wechat'de mesela var) bunun gibi uygulamalar yedikleri ram miktaryny veya pili ba?ka uygulamalaryn üstüne atabiliyor. Bundan dolayy wechat'i tavsiye etmedim ?imdiye kadar.
    dedi?im gibi güncelleme ardyna hemen yazynca çok güzel falan diyoruz ama 1 ay bekleyince bak neler neler oldu ?imdi sorun bunlardan en hyzly ve zararsyz bir ?ekilde nasyl kurtulabiliriz.
    Telefonu syfyrlamak istemiyorum. Ynternetimi ba?ka bir kayna?a ayyrdym o yüzden uygulamalary ba?tan yüklemek sykynty olacak. ?u hafta geçsin bakalym o zaman nasyl oalcak benim telefonun durumu diye beklemedeyim.

• Perioisis P kullanıcısına yanıt
    Ben Rom atmayı düşünüyorum.
    Rom atmak için Root gerekeceği için uygulamaları SD karta taşıyabiliriz.Benim hafızam da dolu.
    Rom atsam mı ki?
    Ya da sadece Root lasam mı?

@Perioisis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisa ve net xperia sp,helede ilk dusmede pert olmasin vede nexus gibi priz aleti ile gezmek istemiyorsan

• O paraya xperia sp, nexus 4, optimus g, s4 active, lumia 920-925 bulabilirsin. G ile active 50 lira fazla olabilir bilginize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp'ye root atsak fena olmaz diye düşünüyorum. Sadece bu işleri bilmediğim için ve araştıracak zamanımı da buna ayırmadığım için olağan şekli ile kullanmaya devam ediyorum. Bilgi edinirsem riskini ortadan kaldıracağım için yapacağıma eminim.
    Aynı durum benim de vaktim yok.Vaktin olduğunda buraya bak istersen , buradan bir arkadaş atmıştı linki.
    http://forum.shiftdelete.net/sony/362311-%5Broot-cwm-twrp%5D-sony-xperia-sp-c5303-4-3-a.html
  • SP nin soğuk renkli, izleme acısı dar ekranına kafayı tamam diyorsan SP al. Yok ekranda önemli diyorsan optimus g al ve Android bir telefon nasıl IOS akicilignda olur deneyimle ;)

• SP nin soğuk renkli, izleme acısı dar tft ekranına kafayı takmam diyorsan SP al. Yok ekranda önemli diyorsan optimus g al ve Android bir telefon nasıl IOS akicilignda olur deneyimle ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AY Force -- 30 Nisan 2014; 22:37:14 >
  • SP

Unutmuşum yazmayı, evim 120 metrekare büyük sayılmaz ama yatak odamdan wifi çekmiyor kesiliyor mutfaktan çekmiyor.
    Sen wifi ile sıkıntı yaşıyor musun?

• Evde en uzak yer 15 metre sıkıntı yaşamadım.
    Okulda da diğer cihazlar gibi çekiyor.

Şimdi hesapladım. Mutfak modeme 8 m uzaklıkta çekmiyor.Kesiliyor.
    Nasıl düzeltebilirim?
    600-700 lük Galaxy Grand bile sokak kapısının biraz uzağından bile çekiyor.Evle sokak kapısı 30 m civarı..Sorun benim telefonumda mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 1 Mayıs 2014; 12:59:10 >
  • Bilmiyorum, başka birisinin sp cihazı ile denemediğin sürece senin cihanda sorun var diyemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.