Şimdi Ara

750-1000 TL arası telefon önersi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    750-1000 TL arası cep telefonu almayı düşünüyorum. Genelde telefonu internet için ve bieşyler okumak için kullanıoym. onun için hızlı olup program arası geçisi iyi olması yeterli

Bu bağlamda önerebilireceğiniz telefon varmıdır.

• 700 civarı desen xperia l derdim ama. bütçe 1000 liraya kadar çıktığı için en iyi ileriye dönük seçim xperia sp olur.
  • s4 mini al derim. ram olarak diğerlerinden daha üstün ve güncel bir cihaz olacak. ya da nexus 4 bulabilirsen al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamelma

s4 mini al derim. ram olarak diğerlerinden daha üstün ve güncel bir cihaz olacak. ya da nexus 4 bulabilirsen al.
    Nexus 4 al 900 civarına bulunabiliyo. Stabil olması açısından en iyisi Nexus serisi bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Nexus 4 al 900 civarına bulunabiliyo. Stabil olması açısından en iyisi Nexus serisi bana göre.

Alıntıları Göster
    general mobil discovrey 16gb nasıl. bu telefonu önerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: murom

general mobil discovrey 16gb nasıl. bu telefonu önerirmisiniz

Alıntıları Göster
    1193 liraya xperia z al bence sp falan boşver

http://www.bizdeuygun.com/XperiaZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

1193 liraya xperia z al bence sp falan boşver

http://www.bizdeuygun.com/XperiaZ

Alıntıları Göster
    benim okadar bütçem yok arkadaşlar GM ile ilgili düşüncelriiz nasıl
  • Motorola motoru g 700-850tl arasi fiyati özellikleri snapdragon 400 quad çekirdek1.2ghz adreno 305gpu 1gb ram 16gb hafiza gorilla glass 3 720p çözünürlük 330ppi bir ekrana sahip android 4.4.2 kitkatla geliyor nexus programına dahil edildi guncelleme garantisi var2020amper batarya yoğun kullanımda 1gunu çok rahat cikartiyor çift sim kartli tek eksisi hafiza karti desteği yok ama google drive 50gb hakkin var ucretsiz tam bir fiyat performans telefonu tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 28 Mart 2014; 17:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Motorola motoru g 700-850tl arasi fiyati özellikleri snapdragon 400 quad çekirdek1.2ghz adreno 305gpu 1gb ram 16gb hafiza gorilla glass 3 720p çözünürlük 330ppi bir ekrana sahip android 4.4.2 kitkatla geliyor nexus programına dahil edildi guncelleme garantisi var2020amper batarya yoğun kullanımda 1gunu çok rahat cikartiyor çift sim kartli tek eksisi hafiza karti desteği yok ama google drive 50gb hakkin var ucretsiz tam bir fiyat performans telefonu tavsiye ederim.
    xperia zr ve z almak en mantıklısı.+150
  • Motorola moto g
    Nexus 4
    Xperia sp
    Gmd elite lite(Nisanda satisi baslicak.)
    Lumia 925
    Phablet seviyorsan
    Lumia 1320
    Zopo 990-998
  • Gmd 2 çıkacak sabret. Ya da benim dükkanıma bak. 900 liraya s4 satıyorum. Pasaport kayıtlu. Dükkanımda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Gmd 2 çıkacak sabret. Ya da benim dükkanıma bak. 900 liraya s4 satıyorum. Pasaport kayıtlu. Dükkanımda :)
    nexusun saf androıd ve 2 gb ram artısı var dıger yandan sarj olarak gunu cok zor cıkartması yogun kullanım ıle,kamera ve ses performansının azlıgı,nıspeten narın kasa yapısı ve sd kart olmaması eksılerı

sp ıse saglam kasa yapısı sd kart yuvası 2370 bataryası şık tasarımı ve nexustan ıyı kameraveses perf acsından bence daha cazıpi ıkısıde moto g den ustun..

850-900 cıvarındakı sp htc one mını s4 mını ve moto g den ustun,fanboylarının ısıne gelsede boyle gelmesede boyle malesef...

dıger yandan gm falan sakın para kaptırma,once sarj soketı yapmayı ogrensınler sonra komple telefona gecsınler bence ve servıslerı SIFIR..

750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi 750-1000 TL arası telefon önersi

• Yorumları okumadım
    İOS den Android e geçen ilk defa Android telefo ( SP ve 2-3 aydır) kullanan biri olarak SP alma derim.

Ekleme: Konu da stevejones da varmış ne yazarsa yazsın güvenmeyin kendisi fanboy dan ziyade çıkarcı dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Gök Börü -- 29 Mart 2014; 12:39:58 >
  • iphone 3g den xperia M'e geçtim ve bende teknolojinin gelebileceği son nokta hissini uyandırdı. bimeks'te 650 tl'ydi gayet güzel yeterli bir telefon ama uygulamalar için yeri az (1.5-2 gb) bana yetiyor ama hardcore gamer degilim. tek soru işareti var kafamda garanti servisi netcell iyi mi kötü mü. telefonu tavsiye ederim gerçekten 650 tl ye daha iyisini alamazsın.(xperia L ile aynı gpu,ram,işlemci)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

iphone 3g den xperia M'e geçtim ve bende teknolojinin gelebileceği son nokta hissini uyandırdı. bimeks'te 650 tl'ydi gayet güzel yeterli bir telefon ama uygulamalar için yeri az (1.5-2 gb) bana yetiyor ama hardcore gamer degilim. tek soru işareti var kafamda garanti servisi netcell iyi mi kötü mü. telefonu tavsiye ederim gerçekten 650 tl ye daha iyisini alamazsın.(xperia L ile aynı gpu,ram,işlemci)
    Zaten taksit kalktı, neden sıfır telefona o kadar para veresiniz ki! Temiz bir ikinci el Xperia Z bulabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Zaten taksit kalktı, neden sıfır telefona o kadar para veresiniz ki! Temiz bir ikinci el Xperia Z bulabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Sp dün aldığı 4.3 düzeltme güncellemesi ile düzgünlüğe kavuştu ama 1 hafta sonra daha açık bir şekilde konuşabiliriz. 4.3'ün getirmesi gereken temaları kullanamıyorduk. BU düzenleme sayeseinde o sorun aşıldı. Şimdi çok daha güzel ve DAYANIKLI bir cihaz. 1 metre ile 1.50 metre arasından 10'dan fazla düştü. Bazılarında kılıflı bazılarında ise çıplaktı. TElefon çalışmaya devam ediyor

Damarlarımdaki asil kan:
    Sen şu son güncelleme ile ne düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Perioisis

Sp dün aldığı 4.3 düzeltme güncellemesi ile düzgünlüğe kavuştu ama 1 hafta sonra daha açık bir şekilde konuşabiliriz. 4.3'ün getirmesi gereken temaları kullanamıyorduk. BU düzenleme sayeseinde o sorun aşıldı. Şimdi çok daha güzel ve DAYANIKLI bir cihaz. 1 metre ile 1.50 metre arasından 10'dan fazla düştü. Bazılarında kılıflı bazılarında ise çıplaktı. TElefon çalışmaya devam ediyor

Damarlarımdaki asil kan:
    Sen şu son güncelleme ile ne düşünüyorsun?
    Hocam N4 artık bitmiş bir cihazdır onun yerine Moto G'ye bakabilirsiniz. 650 ₺ - 700 ₺ arası bulunabilir. 1.2 Ghz s400 1 gb ram 5 mp arka 1.2 ön kamera

General Mobile Discovery Elite 2 Gb'ye bakabilirsiniz. 900₺ - 999₺ arası bulunabilir. (nisan ortasından itibaren) 2.2 Ghz s800 2 gb ram 16 gb rom 16 mp arka 8 mp ön kamera

Xperia sevenlerdenseniz M2'yi önerimim kesinlikle Moto G ile aynı özellikler genel olarak 950₺ - 1000₺ arası bulunur.

GMD2 ne zaman çıkacak bilmiyorum ama 2 GB ram 1.4 veya 1.6 Ghz s400 13 mp arka 5 mp ön kamera Fiyatta Moto G ve Elite 2 Gb arasında olacaktır.

• Sp onerırım. Aynı fıyattakı dıger modellere gore performansı ve tasarımı bence daha ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

Sp onerırım. Aynı fıyattakı dıger modellere gore performansı ve tasarımı bence daha ıyı
    sp .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

sp .

Alıntıları Göster
    SP.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.