Bildirim
750-800 Tl Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
rx 570.
Psu markası da nedir? -
Psu uygunsa tek seçenek rx570
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA
Bu mesaj silindi. -
cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar .quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA
Bu mesaj silindi.
Hocam 2.el ekran kartına pek sıcak bakmıyorum doğrusu . İyimi çıkar kötümü nasıl anlarım bilmiyorum güvenilirmidir ve nasıl anlayabilirim -
alacağın kart rx570 psu kaliteli birşeyse yeter sıkıntı olmaz,2.el rx 570'ler var garantili korkmana gerek yok al -
Güç kaynağın 450 watt ve üzeri ise:
https://www.itopya.com/msi-rx570-armor-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti/
Güç kaynağın 300 watt'sa:
https://www.itopya.com/msi-gtx1050-ti-aero-itx-ocv1-4gb-gddr5-nvidia-dx12-geforce-ekran-karti/
-
gtx 750 ti de bence guzel ekran kartı değeri bilinmiyor aliexpresste 350-400 TL'ye (en fazla) var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
peki hocam rx 570 oyunlarda güzel performans alırmıyım. Pubg fifa 19 lol genelde bunları oynuyorumquote:
Orijinalden alıntı: sendomi
alacağın kart rx570 psu kaliteli birşeyse yeter sıkıntı olmaz,2.el rx 570'ler var garantili korkmana gerek yok al -
1080p ultra detay oynarsın her oyunu aldığın fps değeri oyuna göre değişir bana 40fps bile yeterli dersen alacağın minimum değer budur hemen hemenquote:
Orijinalden alıntı: 1907Fatih1907
peki hocam rx 570 oyunlarda güzel performans alırmıyım. Pubg fifa 19 lol genelde bunları oynuyorum
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X