Şimdi Ara

750 liraya kadar 11-12 inç netbook arıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.1 ekrandan büyük film ve internette gezebileceğim max. 750 liraya kadar asus samsung toshiba sony packard bell ve dell marka netbook arıyorum. tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. n550 veya n570 işlemci olacak
    şimdiden tşk. ederim

• yok mu
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz27

http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-dot-u-001tk-nebo-gumus-intel-celeron-u3600-1.2-ghz-2gb-ddr3-250gb-11.6-max.intel-cam-bt-w7s/productdetails.aspx?I_ID=53334

nasıl

dün bu modeli vatan notbuk mağazasında inceledim, HDMI girişi var ama yukarıda belirtmemiş ya da yukarıdaki farklı bir model.
    Açıkçası HDMI giriş olması ve ekran kartının iyi olması dikkatimi cezbetti fakat işlemcinin N olmayışı pil konusunda beni tereddütte bıraktı, zaten eşime alacağım için şarj önemli bir konuydu o yüzden vazgeçtim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uyksuzu marka yada model öneremeyeceğim ancak arkadaşımda n570 li samsung model bir netbook var..720p leri CoreAVC codec + Kmplayer 2lisi ile hiç takılmadan izliyor..TV ye de VGA out tan bağlayabiliyorsun..1080p leri de HD Ready olarak oynatıyor ancak zaman zaman az da olsa kasmalar meydana gelebiliyor. Pili de mesela otobüste 720p HD film izlerken 3-4 saat arası gidiyor diye söyledi bana.
    Onun dışında HDMLI çıkışlı bir netbook da alabilirsin, günümüzde çoğu LCD artık HDMI girişne sahip hem görüntü hem sesi aynı anda tek kabloyla aktarabiliyorsun. Tercih senin, tabi HDMI çıkışlı olanlar daha pahalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NETBOOK/SAMSUNG/NP-N150-JP0NTR-p-51307-c-24.htm

BENDE AZ ÖNCE BU MAKINEYI ALDIM BAKALIM

hayırlı olsun artı ve eksilerini paylaşırsınız artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

uyksuzu marka yada model öneremeyeceğim ancak arkadaşımda n570 li samsung model bir netbook var..720p leri CoreAVC codec + Kmplayer 2lisi ile hiç takılmadan izliyor..TV ye de VGA out tan bağlayabiliyorsun..1080p leri de HD Ready olarak oynatıyor ancak zaman zaman az da olsa kasmalar meydana gelebiliyor. Pili de mesela otobüste 720p HD film izlerken 3-4 saat arası gidiyor diye söyledi bana.
    Onun dışında HDMLI çıkışlı bir netbook da alabilirsin, günümüzde çoğu LCD artık HDMI girişne sahip hem görüntü hem sesi aynı anda tek kabloyla aktarabiliyorsun. Tercih senin, tabi HDMI çıkışlı olanlar daha pahalıdır.

tşk ederim ama samsungda netbooklar 10.1 genelde daha büyük bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz27

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NETBOOK/SAMSUNG/NP-N150-JP0NTR-p-51307-c-24.htm

BENDE AZ ÖNCE BU MAKINEYI ALDIM BAKALIM

hayırlı olsun artı ve eksilerini paylaşırsınız artık :)

ben kendıme almadım
    bir akrabama ben aldım
    kendısı uni. ögrencısı işinı görecegını düşünuyorum
    aynı bılg. elektro wold 699 gördüm ve en uygun fıyatı burada buldum.

• asus 1215 serisi nasıldır ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.