Arkadaşım bana 750 rp'lik skin atıcak sizce ne istiyim? Tapınak fedaisi lee veya gecekuzgunu fiora düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: mandira10 tapınak fedaisi lee sin best O skini gördükçe Assassin's Creed geliyor aklıma Ama cidden güzel skin
quote:Orijinalden alıntı: Wix-n Arctic Warfare Caitlyn ADC oynamıyorum daha doğrusu çok iyi değilim adc'de
quote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: mandira10 tapınak fedaisi lee sin best O skini gördükçe Assassin's Creed geliyor aklıma Ama cidden güzel skin +1321321323211321615784132165464980651321894651352...
quote:Orijinalden alıntı: GjRr1quote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: mandira10 tapınak fedaisi lee sin best O skini gördükçe Assassin's Creed geliyor aklıma Ama cidden güzel skin +1321321323211321615784132165464980651321894651352...Alıntıları Göster Temple Jax derim.
quote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: Resist4Ever Kaşif Ezreal Adc oynamıyorum yazmıştım yukarıda Apc oyna Temple jax iyidir
quote:Orijinalden alıntı: Sn0wFlakequote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: Resist4Ever Kaşif Ezreal Adc oynamıyorum yazmıştım yukarıda Apc oyna Temple jax iyidirAlıntıları Göster indirim bekle zaten türk serverindede her haftasonu birde extradan indirim yapıyorlar.
quote:Orijinalden alıntı: Lien-indirim bekle zaten türk serverindede her haftasonu birde extradan indirim yapıyorlar.Alıntıları Göster Pulsefire Ezreal öneririm ama adc oynamıyorsun ozaman Spirit guard Udyr
quote:Orijinalden alıntı: DanielSharman Pulsefire Ezreal öneririm ama adc oynamıyorsun ozaman Spirit guard Udyr Söyledim arkadaşa qnq ikisini de atıcakmış çok sağol
quote:Orijinalden alıntı: GnyMltsquote:Orijinalden alıntı: DanielSharman Pulsefire Ezreal öneririm ama adc oynamıyorsun ozaman Spirit guard Udyr Söyledim arkadaşa qnq ikisini de atıcakmış çok sağol Alıntıları Göster TPA ezreal.
quote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: DanielSharman Pulsefire Ezreal öneririm ama adc oynamıyorsun ozaman Spirit guard Udyr Söyledim arkadaşa qnq ikisini de atıcakmış çok sağol Nedemek kardesim insanlik bitmis dh'de resmen
quote:Orijinalden alıntı: DanielSharman quote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: DanielSharman Pulsefire Ezreal öneririm ama adc oynamıyorsun ozaman Spirit guard Udyr Söyledim arkadaşa qnq ikisini de atıcakmış çok sağol Nedemek kardesim insanlik bitmis dh'de resmen Aynen ya senin gibiler de olmasa ne olacak bu forumun hali
quote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: DanielSharman quote:Orijinalden alıntı: GnyMlts quote:Orijinalden alıntı: DanielSharman Pulsefire Ezreal öneririm ama adc oynamıyorsun ozaman Spirit guard Udyr Söyledim arkadaşa qnq ikisini de atıcakmış çok sağol Nedemek kardesim insanlik bitmis dh'de resmen Aynen ya senin gibiler de olmasa ne olacak bu forumun hali Okadarda bişey yapmadım yaa utandırmayın