Bildirim
750 TL Bütce Rock ve Blues için Elektro Gitar Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ton için amfi daha belirleyici
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de senin kafadayım ikinci el ile uğraşmam diyordum ama bütçe kısıtlıysa gitar ikinci el alınırmış onu anladım. O bütçeye 1500 liralık gitarı alabilirsin ikinci eli değerlendir derim.ikinci ele bulaşmam dryip, sıfırı 1100 lira olan tertemiz gitarı 400 liraya almış 4 yıldır sorunsuz kullanan biri olarak söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ibanez GRX70QA TRB aldım
bugün elim geldi rengi ve görünüşünü çok sevdim gerçekten amfi içnde bit yerden para bekliyordum fakat o iş yalan oldu amfisiz kalakaldım ortalıkta yarın teknosaya falan şu 70 80 liralık kulaklık amfilerinden bakıcam almayı düşünüyorum.
Yavsiyeniz için teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter
Ibanez GRX70QA TRB aldım
bugün elim geldi rengi ve görünüşünü çok sevdim gerçekten amfi içnde bit yerden para bekliyordum fakat o iş yalan oldu amfisiz kalakaldım ortalıkta yarın teknosaya falan şu 70 80 liralık kulaklık amfilerinden bakıcam almayı düşünüyorum.
Yavsiyeniz için teşekkürler
Hayırlı olsun. Eğer ipad iPhone falan varsa irig cherub gibi cihazlarla amfi işini hem ucuz hem de tatminkar bir şekilde halledebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stygián
quote:
Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter
Ibanez GRX70QA TRB aldım
Yavsiyeniz için teşekkürler
Hayırlı olsun. Eğer ipad iPhone falan varsa irig cherub gibi cihazlarla amfi işini hem ucuz hem de tatminkar bir şekilde halledebilirsin
Teşekkür ederim iphone ipad maalesef yok ama marshall ms-4 aldım(https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3719&gid=79) yeni başladığım için artık ilerde büyük amfilere geçerim.Erken gibi geldi daha penaya bile hakim değilim zamanla oturucak umarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X