The Weeknd - Often Türkçe Sözleri ve Anlamı
"Often" şarkısı, Kanadalı şarkıcı The Weeknd tarafından seslendirilen bir R&B parçasıdır. Şarkının 2022 yılında yayınlanan "Dawn FM" albümünde yer alır. Şarkının bir kısmı Türkçe olarak söylenmekte ve bu özellik nedeniyle Türkiye'de oldukça popüler hale gelmiştir.
Often Sözleri (Türkçe Kısmı):
"Son defa diyorum, gidiyorum Sensiz olmanın anlamı yok Son defa diyorum, gidiyorum Sensiz olmanın anlamı yok Sensiz olmanın anlamı yok Sensiz olmanın anlamı yok"
Often Neden Türkçe?
The Weeknd, "Often" şarkısında Türkçe kullanmasının nedenini henüz açıklamadı. Ancak bazı hayranlar, şarkıcının Türkiye'deki hayranlarına olan sevgisini ve saygısını ifade etmek istediğini düşünüyor. Ayrıca, Türkçe'nin şarkının melankolik ve romantik temasına uygun bir dil olduğu da öne sürülüyor.
Often Türkçe Kısmı Vokali
"Often" şarkısındaki Türkçe kısım, Türk şarkıcı Zeynep Bastık tarafından seslendirilmektedir. Bastık, güçlü ve duygusal vokaliyle şarkıya ayrı bir derinlik katmıştır.
Sonuç
The Weeknd'in "Often" şarkısındaki Türkçe sözler, Türkiye'de geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmasını sağlamıştır. Şarkı, Türkçe ve İngilizce dillerinin uyumlu bir birleşimini sunarak, hem Türk hem de uluslararası hayranların beğenisini kazanmıştır.