Şimdi Ara

They Are Billions - Türkçe Yama %100

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
11.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapımcı dosyaları şifrelediği için sorun yaşanabilir. Test etmedim, geri dönüş yaparsanız sevinirim.

They Are Billions - Türkçe Yama %100 They Are Billions - Türkçe Yama %100 They Are Billions - Türkçe Yama %100
    They Are Billions - Türkçe Yama %100 They Are Billions - Türkçe Yama %100 They Are Billions - Türkçe Yama %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alys -- 29 Ocak 2020; 18:0:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

They Are Billions İçin Türkçe Yama

They Are Billions, zombi kıyametinde hayatta kalma stratejileri geliştirmen gereken bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Oyunun Türkçe çevirisi mevcuttur ve bu yama sayesinde oyunun keyfini Türkçe olarak çıkarabilirsin.

They Are Billions Türkçe Yama Nasıl Kurulur?

• Türkçe yama dosyasını indir.
    • Dosyayı aç ve içindekileri oyunun kurulu olduğu dizine yapıştır.
    • Oyunu başlat ve Ayarlar bölümünden dili Türkçe olarak seç.

They Are Billions Türkçe Yama Özellikleri:

• %100 Türkçe çeviri
    • Tüm oyun içi metinler, arayüz ve diyaloglar Türkçe'ye çevrilmiştir.
    • Yama, oyunun en son sürümüyle uyumludur.
    • Kurulumu kolaydır ve oyun dosyalarında herhangi bir değişiklik yapmaz.

They Are Billions Türkçe Yama İndir

They Are Billions Türkçe yama dosyasını şu bağlantıdan indirebilirsin: [İndirme Bağlantısı]

Oyununu Türkçe olarak oynayarak oyunun keyfini daha da çıkarabilir ve zombi istilasına karşı hayatta kalma mücadelesini daha iyi anlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ooo super haber ellerinize sağlık
  • wow ellerinize sağlık iyi çalışmalar
  • Kolaylıklar dilerim.
  • Teşekkürler.
    Çeviri durumu güncellendi.
  • Elinize sağlık, kolay gelsin.

Fontlar ne kadar iğrençmiş öyle, insanın gözlerini bozar.
  • Sağ olun.
    Maalesef, fontu değiştirmek için dosyasını aradım ama bulamadım.
  • Çeviri durumu güncellendi.
    Son güncelle ile font değiştirilebilir hale geldi. Değiştirmek isteyenler bu videoyu izleyebilir.
  • Yapımcı ile görüştünüz mü ? Belki sayenizde Resmi yama olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkaanck -- 3 Şubat 2018; 22:3:1 >
  • burakkaanck kullanıcısına yanıt
    Resmi olması için iletişime geçmedim ama son güncelleme ile dil dosyası da dahil olmak üzere bazı dosyaları şifrelediler. Bunun için e-posta attım ama dönmediler(Sağ olsun modlama yapan bir arkadaş sayesinde dil dosyasını açabildim.)
  • Elinize emeginize saglik.Oyun surekli guncellendigi icin soruyorum yama oyunla birlikte guncellenecek mi? Ona gore satin alacagim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxmodz64 X kullanıcısına yanıt
    Sağ olun. Şimdilik evet ama hayat bu, gelecek için söz veremem.
  • Teşekkürler, elinize sağlık. Oyunun geliştiricileri bu fontu kullanırken ne düşünmüşler acaba?
  • Teşekkürler elinize sağlık. Şu anda modu yükleyemiyoruz değil mi? %100 olunca kullanabileceğiz.
  • Kusuruma bakmayın, bilgisayar bozulduğu için kısa bir süreliğine ara verdim ve cevap yazamadım.

@BlogKaan
    Teşekkürler. Bilmiyorum ama eleştiriler üzerine font dosyasını paylaştılar. Bir sonraki paylaşımda 5 font seçeneği ekleyeceğim.

@ZorB3yi
    Şu anda indirilebilir durumda. Çeviri oranı %95. Buradan ulaşabilirsiniz.
  • kardeşim steamden aldığım orjinal 0.6.4 betada oyun açılmıyor dosyayı atınca haberin olsun
  • ResurrectedXiaomi R kullanıcısına yanıt
    Güncelledim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_L_Y_O_S_A

Güncelledim. Teşekkürler.

Bende onu haber vermeye gelmiştim saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_L_Y_O_S_A

Resmi olması için iletişime geçmedim ama son güncelleme ile dil dosyası da dahil olmak üzere bazı dosyaları şifrelediler. Bunun için e-posta attım ama dönmediler(Sağ olsun modlama yapan bir arkadaş sayesinde dil dosyasını açabildim.)

Kardeşim resmi olması bendcede güzel olur ama güncel çeviri dosyasını indirebileceğiz mi? Steam'den hiç oyun almadım.
  • Nezaman tamamlanır hocam ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.