Şimdi Ara

750 TL'm var ne yapıyım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dhemirdh

Beyler soru açık ne yapıyım, aklımda olanlar:
    5.nesil iPod Touch
    2.el DSLR makine

Sizin önerileriniz ney ?

parayla orta seviye bisiklet alip şehir turu yapabilrisin
  • Altin yap evde sakla herhangi bir savasta yanina alip kacanilecegin tek sey altin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 8 Şubat 2013; 22:31:26 >
  • PS Vita'nın iPod kadar taşınabilirliği yok. Zaten PS Vita alırsam derslere hiç asılmam. Taşınabilir bişey istiyorum. Bi arkadaş sürekli gezmezsen bi kaç gün sonra DSLR'ı kenarı atarsın diyo. Gezip dolaşmaya harcamak istemiyorum o parayı. Altının değeri belli olmuyor. O yüzden zararlı çıkmak istemiyorum. Borsa'yı geç, haramla işim olmaz benim Bisikletim var, bana artıyor bile. iPad Mini o kadar hoşuma gitmedi. Tavsiyeleriniz için sağolun
  • ben olsam eşek alırım mazotu yok benzini yok hava filtresi yok, sütü kansere iyi geliyormuş
  • boynerde deri mavinin deri ceketi 99 liraya düşmüş git al adidastada rom 130 liraydı ucuza kapa ikisini bide levis kot çek 100 lira civarı üstede bak hoşuna giden 2-3 parça bi şey al paran kalır yine yemek falan ye kızları al gez
  • Mersow finali yaptı
  • beyin al
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

5.nesil iPod Touch
    2.el DSLR makine

Sizin önerileriniz ney ?

parayla orta seviye bisiklet alip şehir turu yapabilrisin

Amatör bir bisikletçi olarak bu yoruma katılıyorum işte. Gruplara katılırsın. Mesela Eskişehir'de bu spor ile uğraşan o kadar çok insan var ki inanamazsın, yaz ayların çok güzel geçer benden sana tavsiye...
  • quote:

5.nesil iPod Touch
    2.el DSLR makine

Sizin önerileriniz ney ?

2 aya kalmaz PlayStation 4 açiklanabilir bekle biraz biriktir.. Bende bekliyorum... 3D Tv'm Ses sistemim falan herşeyim hazir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattii07 -- 9 Şubat 2013; 6:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

5.nesil iPod Touch
    2.el DSLR makine

Sizin önerileriniz ney ?

kital almayı düşünmez misin ?

• paran mı var dedin var dedikleri bu olsa gerek.bak biz düşünüyor muyuz?yok çünkü
  • dik koy
  • quote:

Daha biriktiremem gibi çünkü sürekli ufak tefek şeylere harcayasım geliyo bi an önce tek bişeyde bitiriyimde kurtuluyum diyorum. Tablet değil daha çok yanımda taşıyabileceğim bişey istiyorum

Okulum gerekçesiyle dslr aldim tabi heveste vardi suan makine evde oturuyor bence IPod Touch

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

boynerde deri mavinin deri ceketi 99 liraya düşmüş git al adidastada rom 130 liraydı ucuza kapa ikisini bide levis kot çek 100 lira civarı üstede bak hoşuna giden 2-3 parça bi şey al paran kalır yine yemek falan ye kızları al gez

Dostum deri ceketi hangi subesinde gordun hangisinde bulabiliriz acaba ? :Dd

• Parayı harcayasım geliyor ve harcamak istemiyorum diyorsan uzun vadeli delvet tahvillerine yatır. Gerçi %6,5 enflasyon yeni açıklandı enflasyon düşmediği sürece reel getirisi olmaz. Bu yüzden yatırım fonlarını tercih edebilirsin.
  • Rusa Git

• quote:

Orijinalden alıntı: Knocknight

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

boynerde deri mavinin deri ceketi 99 liraya düşmüş git al adidastada rom 130 liraydı ucuza kapa ikisini bide levis kot çek 100 lira civarı üstede bak hoşuna giden 2-3 parça bi şey al paran kalır yine yemek falan ye kızları al gez

Dostum deri ceketi hangi subesinde gordun hangisinde bulabiliriz acaba ? :Dd

Netde gördüm mağazaya bakma şansım olmadı trabzona gidersem bakıcam, başka modelleride varda en alınas bu ucuz baya :D

http://www.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=641784&ProductCode=516575589&ProductCategoryId=10&ProductCategoryId1=701

• sakiz al

• quote:

Mükemmel yorumlar gelmiş alıntı oyunu haricinde PS 3-4 XBOX gibi şeylere para vermek istemiyorum. PC upgrade iyi fikir ama şuanki sistemim bana yeterli. Bide aklıma Logitech G25 gibi şeyler geliyo. PS Vita'yı düşündüm ama uygulamaları, oyunları çok pahalı. UÇMAYAN helikopter bulursam kaçırmam, alırım

http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/eski-plastik-oyuncak-koleksiyonluk-74742548

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.