Bildirim
750 Tl ve altı teledon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kimse bilmezmi.....
-
Word kartın varsa xperia neo 6 taksit ve 765 tl :) normal fiyatı hepsiburada.com da 849 tl word karta 84 tl para puan veriyor telefon sana 765'e geliyor -
neo v -
Var. Hangi magaza"da satılıyor. Bİde neo la neo v arasında ne fark var ?quote:
Orijinalden alıntı: ö
neo v -
Neo v -
neo v de kapak gıcırtı sorunu varmış ellamquote:
Orijinalden alıntı: Microfix
Neo v -
Neonun kamerasi Neo Vden daha kaliteli tek farklari bu -
Wave 2 veya 3 alabilirsin. Akakce comda 750 ye wave 3 satan yerler var.quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
Neonun kamerasi Neo Vden daha kaliteli tek farklari bu -
arkadaş bütçene göre bi telefon buldum nokia c3-01 copper wı-fi si de var daha detaylı bilgi için stersenwww.essizfiyat.com da var ordan bak -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmett94
arkadaş bütçene göre bi telefon buldum nokia c3-01 copper wı-fi si de var daha detaylı bilgi için stersenwww.essizfiyat.com da var ordan bak
Nokia pek düşünmüyorum çünkü işletim sistemi kötü diyolar. Yinede saol. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirt
Wave 2 veya 3 alabilirsin. Akakce comda 750 ye wave 3 satan yerler var.
Wawe 2 yi bende düşünüyodum onunda işletim sisteminde sorun var dioalar o yhüzden vazgectim.. En iyisi Neo galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: burak1711
quote:
Wawe 2 yi bende düşünüyodum onunda işletim sisteminde sorun var dioalar o yhüzden vazgectim.. En iyisi Neo galiba.
Kardeş hepsiburada.com da var neo al sana 765 tlye gelecek 6 taksit -
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_silvan
quote:
quote:
Wawe 2 yi bende düşünüyodum onunda işletim sisteminde sorun var dioalar o yhüzden vazgectim.. En iyisi Neo galiba.
Kardeş hepsiburada.com da var neo al sana 765 tlye gelecek 6 taksit
Evet bencede en iyisi o peki htc salsa nasıl peki ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet bencede en iyisi o peki htc salsa nasıl peki ?
Kullanmadigim için bilmiyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet bencede en iyisi o peki htc salsa nasıl peki ?
Kullanmadigim için bilmiyorum
Tmm yinede bilgilerin için saoL..
-
Neo v en ideal telefon. -
quote:
Word kartın varsa xperia neo 6 taksit ve 765 tl :) normal fiyatı hepsiburada.com da 849 tl word karta 84 tl para puan veriyor telefon sana 765'e geliyor
http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-v-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneov&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEOV-B
bu adresten mı bakıosunuz sızde ben anlamadım. TAksit planına bakıorum 6-12 taksıte bakıorum 779,90 tl yazıo.. siz nerden bakıosunuz acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: c4rp3
quote:
Word kartın varsa xperia neo 6 taksit ve 765 tl :) normal fiyatı hepsiburada.com da 849 tl word karta 84 tl para puan veriyor telefon sana 765'e geliyor
http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-v-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneov&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEOV-B
bu adresten mı bakıosunuz sızde ben anlamadım. TAksit planına bakıorum 6-12 taksıte bakıorum 779,90 tl yazıo.. siz nerden bakıosunuz acaba?
Hocam o NEO V.Neo 850 TL, 6 taksite %10 World puan veriyor hepsiburada.Yani 850 ödüyorsun ama hesabına da world puan aktarılıyor.
-
wave 2 neo vquote:
Orijinalden alıntı: OnionKnightquote:
Orijinalden alıntı: c4rp3
quote:
Hocam o NEO V.Neo 850 TL, 6 taksite %10 World puan veriyor hepsiburada.Yani 850 ödüyorsun ama hesabına da world puan aktarılıyor.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X