Şimdi Ara

750 Tl ve altı teledon önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AlpisBadBoy

quote:

Orijinalden alıntı: c4rp3

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

Word kartın varsa xperia neo 6 taksit ve 765 tl :) normal fiyatı hepsiburada.com da 849 tl word karta 84 tl para puan veriyor telefon sana 765'e geliyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-v-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneov&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEOV-B

bu adresten mı bakıosunuz sızde ben anlamadım. TAksit planına bakıorum 6-12 taksıte bakıorum 779,90 tl yazıo.. siz nerden bakıosunuz acaba?

Hocam o NEO V.Neo 850 TL, 6 taksite %10 World puan veriyor hepsiburada.Yani 850 ödüyorsun ama hesabına da world puan aktarılıyor.

kardeş ben bulamıyorum bıraz sığırlık var herhalde sen bana ozelden şu hepsiburada.com neo lınkını atarmısın?

• Ben de bulamadım kalkmış galiba.Ama aynı kampanya Neo V için de geçerliydi, şu anda %10 world puan kampanyasını bile bulamadım hatta.Gerçekten fazla ucuza geliyordu.
  • quote:

Ben de bulamadım kalkmış galiba.Ama aynı kampanya Neo V için de geçerliydi, şu anda %10 world puan kampanyasını bile bulamadım hatta.Gerçekten fazla ucuza geliyordu.

neyse artık kamerasıda 8 mp olmayıversin 5 neyimize yetmio :D sonuçta n72 den sonra bana 5 ya da 8 pek fark etmıcek :D
  • Evet sadece kamerada az bi fark var zaten.Yine vatan'ın kampanyası en uygunu olacak gibi.
  • Teledon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet sadece kamerada az bi fark var zaten.Yine vatan'ın kampanyası en uygunu olacak gibi.

bugün sordum vatan bılgısyara gıdıp neo V haftasonu kac olur ya da suana kadar kac oldu en az dıye bana 839 tl dedı suanda kampanya fıyatı olarak gozukuo.. Ama forumda biri 735 tl lerden bahsedıodu... nedir, bunun ortası yokmudur?
  • Şu an kampanyalı gibi gözükse de aslında değil diye biliyorum, kampanya olduğunda esas indirim oluyor ve anasayfaya çıkıyor, bu haftasonu olmadı mesela ama önümüzdeki 1 hafta içinde %80-90 olur.Acelen yoksa bekle derim.Ben de onu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

Teledon ?

Telefon dicektim hızlı yazmısım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.