Şimdi Ara

750 tl ye kadar akıllı telefon önerisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi de bi şey sorucam sizlere Sony kullanıcısısınız galiba , şimdi bi arkadaşla görüştüm kendisi İstanbulda Telefon bayilerinden birinde çalışıyor bu piyasada iyilerden , Bana sony nin yetkili servisi olmadığı olanların da sorunları düzgün halletmediği sorun çıktığını , bi şey olursa beni uğraştıracağını ama en iyi özellklerinde sony de olduğunu söyledi , napmalıyım acaba sorun açısından sizde problem oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Hocam haklısınızda telefon uzun süre kullanılıcaksa 512mb yetersiz kalabilir.

android değil ki bu bence wp8 512 mb ram de bile gayet uzun kullanılabilir..
  • quote:

Android olmadığı sürece sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Tavsiye olarak ise P diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxford74

bi de bi şey sorucam sizlere Sony kullanıcısısınız galiba , şimdi bi arkadaşla görüştüm kendisi İstanbulda Telefon bayilerinden birinde çalışıyor bu piyasada iyilerden , Bana sony nin yetkili servisi olmadığı olanların da sorunları düzgün halletmediği sorun çıktığını , bi şey olursa beni uğraştıracağını ama en iyi özellklerinde sony de olduğunu söyledi , napmalıyım acaba sorun açısından sizde problem oldu mu ?

Eskiden bir ara Sony Ericsson T610 vardı bende uzun bir zamanda kullandım kaçkere yerlere düşürdüm her bir parçası sağa sola dağıldı tekrar topladım ama hala taş gibi çalışıyordu o yüzden Sony bence bu alanda 1 numara diyebilirim.

Servis konusuna gelince Türkiye nin dört bir yanında servis ağı mevcut onu söyleyen yalan söylemiş ama diyorum ya zaten gerek kalmıyor :-)

• vatan1974 V kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam , siparişi verdim zaten Xperia L :)
  • quote:

Umarım hocam , siparişi verdim zaten Xperia L :)

Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğimle.
    Senin adına sevindim.
    Ben bile düşünüyorum biraz bütçeyi zorlucaz gibime geliyor :-))
    Bu arada nereden sipariş verdiniz ve kaça aldınız...
    teşekkür ederim inşallah hayırlı olur :)

ben zorladım aldım 4-5 gün içinde elime ulaşır ve ilk yorumlarımı yaparım :)

kliksa dan aldım sabancıoğlu kuruluşu garantisi Sony Eurasia'ya ait :)
  • quote:

teşekkür ederim inşallah hayırlı olur :)

ben zorladım aldım 4-5 gün içinde elime ulaşır ve ilk yorumlarımı yaparım :)

kliksa dan aldım sabancıoğlu kuruluşu garantisi Sony Eurasia'ya ait :)

Bilgilendirme için teşekkürler.
    İnşallah bende biraz zorlayacağım :-))
    yine irtibatta olalım isterseniz mesaj atabilirsiniz yardımlaşırız her konuda hele gelsin de telefon :)
  • quote:

yine irtibatta olalım isterseniz mesaj atabilirsiniz yardımlaşırız her konuda hele gelsin de telefon :)

Ne demek her zaman görüşücez ve irtibatta olucaz tabi ki.
    Değerli katkıların için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Android değilki bu 512 mb ram yetersiz kalsın.. İphone (5değil) da da 512 mb ram var yetersiz mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz araştırın şimdiden bazı oyun ve uygulamalarda sorun yaşatmaya başlamış hiçmi Teknoseyir izlemiyorsun .
    Ben teşekkür ederim :)
  • quote:

Hocam biraz araştırın şimdiden bazı oyun ve uygulamalarda sorun yaşatmaya başlamış hiçmi Teknoseyir izlemiyorsun .

Xperia l ninde hafızası sıkıntılı, şarjı kısa gidiyor, ilerde takılma yaparmı? Evet.. Lumia 720 nin rami yetersiz şarjı uzun gidiyor, ilerde takılma yapar mı? Hayır. fiyatlar düşünce bazı özelliklerden kısmak gerekiyor. Neyi isteyip neyi istemediğine iyi karar vermeli insan. Nexus 4 kullanıcısı olarak lumiaya yönelmiş durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende l920 almayı planlıyorum
  • quote:

Bende l920 almayı planlıyorum

920 yi bende düşündüm fakat çok kalın ve ağır geldi şu an beklemedeyim 925 çıksın hele bi
  • Aslında lumia 620 tam dediğin gibi bi telefon herşeyiyle tutuyo ama bataryası pek güçlü değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhmt58

Aslında lumia 620 tam dediğin gibi bi telefon herşeyiyle tutuyo ama bataryası pek güçlü değil

Bende lumia 620 icin cok düşündüm almayada karar vermiştim.
    Ama bazı sıkıntıların yaşandığını ogrenince çok üzüldüm ve şu an için almaktandan vazgeçtim.
    Tabi ilerisi için neler degisir bilinmez.
  • Kardeşim ne oldu daha haberini alamadık.
    Xperia L ye kavuştun mu eğer aldı isen bu telefonla ilgili neler söylemek istersin bizleri bilgilendirirsen sevinirim.
  • Değerli Arkadaşlarım ;

Bende başlıkta belirttiğim gibi kendi bütçeme uygun telefon arayışlarımı sürdürmeye devam ediyorum.
    Ama özellikle şu bir kaç gündür Samsung Galaxy Ace 2 ile ilgilenmeye başladım.
    Bir çok alışveriş sitelerinin kampanyalarına baktım hatta geçtiğimiz pazar günü Teknosa nın kampanyası vardı gerçi her hafta sonu bu kampanyalar devam ediyor 549 tl artı 50 tl lik hediye çeki ile 500 tl civarına geliyordu.
    Ne hikmetse kısmet olmadı tamda bana göre idi bütçemi fazla sarsmayacak banada extradan artı olarak bütçe kalacak bende diğer eksikliklerimi gidermeye çalışacaktım.
    Aslında biraz eski bir modelde olsa bütçeme göre f/p ürünü idi şu an fiyat 599 tl olmuş.
    İyi ki almamışım nedeni ise 16 temmuz benim doğum günüm idi 10 seneye yakın zamandır teknosa dan alışveriş yapıyorum.
    Sağolsun Teknosa da doğum günüm sebebi ile bana özel 30 tl lik bir kampanya yapmış eğer tekrar hafta sonu aynı kampanya yapılırsa 549-50 = 499 tl - 30 = 469 tl olacak.
    Bundan daha uygun bir fiyat olamazdı benim için verilen 50 tl lik hediye çeki ile telefon için hafıza kartı yada ona benzer ürünler alabilirim.
    Acaba siz olsanız neye karar verirdiniz eğer alırsam pişman olurmuyum bilmiyorum.
    Bu arada diğer bir araştırmalarımda Linux un mobil işletim sistemi yakında görücüye çıkacakmış denilen o ki 512 mb.lık ram li cihazlar en stabil şekilde faydasını göreceklermiş eğer ileride yazılımla ilgili sıkıntılar baş gösterirse bu yazılımı kullanmak akıllıca olurmu.
    Bu konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyor hayırlı günler diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.