Şimdi Ara

750 tl ye kadar akıllı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle vereceğiniz tüm cevaplar ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür etmek istiyorum.
    Gelelim benim acizane isteklerime en fazla 750 tl bütçeyle alabileceğim android yada windows phone 8 yazılım sistemine sahip akıllı bir cep telefonu.

1-En az 5 mp flash kamera ( Vga ikincil bir kameraya sahip görüntülü görüşme yapabileceğim )

2-En az çift çekirdekli

3-512 mb yada 1 gb ram ( Windows phone 8 de 512mb Android de 1 gb rami olan daha makbul )

4-Gps ve navigasyonlu

5-En az 4 gb belleğe aynı zamanda arttırılabilir hafızaya sahip

6-Pil yönünden beni en az 1 gün idare edebilecek

7-İnternet oyun v.b uygulamalarda beni zorda bırakmayacak

8-Dokunmatik ekranı ile beni üzmeyecek gölge aramak zorunda bırakmayacak

9-En az 3.5 inç en fazla 4.3 inç ekran genişliği olan beni 4-5 sene kadar idare edebilecek güncellemeleri ile sıkıntı yaşatmayacak bir telefon istiyorum.

Not : Bir ara çift sim kartlı telefonlar ile ilgili düşüncelerim vardı nedense sonradan vazgeçtim.
    Hem kendi hemde şirket hattımı birarada kullanmak zorundayım benim için tek mi yoksa çift hatlı bir telefonmu uygun olacaktır.
    Akıllı bir telefon aldığımda şirket hattımı şu an kullandığım telefona havale edeceğim :-)

Benim aklıma gelen şimdilik bu kadar ama siz değerli forum üyelerininde bir akıllı telefonda daha başka olmazsa olmaz özelliklerle ilgili fikirlerini beyan ederek beni aydınlatırsanız sevinirim.

Tavsiyelerinizle beraber neden ve niçin olduğunuda belirtirseniz benim için çok daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1974 -- 9 Temmuz 2013; 3:47:11 >

• android için xperia l
    wp8 için lumia 520 yada 720
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

android için xperia l

Xperia L güzel bir telefon ama gördüğüm kadarıyla uygulama yükleme alanında biraz sıkıntılı gibi.
    Lumia 520 den ziyade Lumia 620 yi almak istemişimdir tabi buna ek olarak flash kamerası ve sesli navigasyon özelliği.
    Lumia 720 de ise sıkıntı olan bataryasının çıkarılamaması diğer bir etken fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukrukilic1974

quote:

android için xperia l

Xperia L güzel bir telefon ama gördüğüm kadarıyla uygulama yükleme alanında biraz sıkıntılı gibi.
    Lumia 520 den ziyade Lumia 620 yi almak istemişimdir tabi buna ek olarak flash kamerası ve sesli navigasyon özelliği.
    Lumia 720 de ise sıkıntı olan bataryasının çıkarılamaması diğer bir etken fiyatı.

2000 mah bataryanın çıkarılmamasının sorun olcağını zannetmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Bey sorun 2000 mah batarya değil sorun sadece bütçe ile alakalı bu bütçenin üzerine 50 yada 100 gibi bir rakam dahi çıkamam zaten bu bütçeyi zor dengelemeye çalıştım aslında benim aradığım 400 veya 500 tl ye eşdeğer bir bütçe idi ancak almışken biraz daha f/p orantısı ile uzun bir dönem kullanmak için bütçeyi zorladım.
    Aslında hepimizin bir ailesi ve çoluk çocuğu var onların geçimini sağlamak zorundayız sırf gösteriş yada benimde var türünden durumlar bize uygun değil çünkü parayı kolay kazanmıyoruz belkide 5-6 aydır almayı düşündüğüm halde alamamıştım bu zamana nasip olacak inşallah tabi tekrar bütçe ile ilgili bir sıkıntı olmazsa.
    Bende aşağı yukarı bir telefonu en az 4-5 sene kullanan biriyim bekarlık zamanımda sıkıntım yoktu bu konuda ama insan evlendiğinde bir de çoluk cocuk olunca sorumlu davranmak zorunda kalıyor insan.
    Bu arada yazdıklarım asla ve asla sizinle ilgili değil beni yanlış anlamayın ben sadece acizane durumumu açıklamak istedim.
    Belki bu yazdıklarımdan sonra arkadaşlar yardımcı olacakları zaman bu gibi durumlarımı göz önünde bulundururlarsa sevinirim.
    Ama bu demek değildir ki daha başka fikirlerini beyan edemezler.
    Belki durumları benim gibi olan ama benim bütçemden biraz daha üst çıtalara çıkabilecek arkadaşlarda bu mesajlar aracılığı ile kendilerine uygun bir telefon sahibi olabilirler.
    Her halde gene fazla konuştum eğer bir sulçi lisanda bulunduysam affola.
    Tekrar yardımcı olan ve olacak arkadaşlarıma teşekkür ediyor her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

• suan en iyi f/p ler atrix ve discovery ikiside istediginiz özellikleri karsiliyor ancak discovery daha iyi ve daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

suan en iyi f/p ler atrix ve discovery ikiside istediginiz özellikleri karsiliyor ancak discovery daha iyi ve daha ucuz

+1 katılıyorum.

Wp8 tarafında uygun fiyatlı alabilirseniz 620'dir. 720 daha iyi bir telefondur ama ikisinin de RAM'i 512Mb. Yani Nokia garip bir güncelleme politikası izlemediği sürece ikisi de aynı güncellemeleri alacak ve almayacak. Tipi daha güzel diye aradaki fiyat farkı değmez bence. Ben bu açıdan bakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motorola atrix çok güzel bir telefon onuda araştırdım ama Türkiye de satılan ürünlerinde tamir görüp pazara sürüldüğü yönünde duyumlar aldım o yüzden vazgeçmiştim.

GM Discovery de f/p ürünü gördüğüm kadarıyla onuda inceledim tabi ne yazık ki beni uzak tutan hem yeni olması hemde daha sonrası sıkıntı yaşatırmı bilemiyorum hatta bunlar yurtdışında daha başka isimlerle satıldığı anlaşıldı yani casper gibi çin de yaptır kendi logonu koy diğer bir konu general mobile servisleri ile sıkıntı yaşattığı.

Lumia 620 benimde en çok hoşuma giden telefonlardan biri dediğiniz gibi lumia 720 ile arasında fiyat farkıda söz konusu bende bütçemi göz önünde aldığımda lumia 620 daha ağır basıyor.

Zaten lumia 620 - samsung s3 mini - lg L7 hatta huawei ascend p1 arasında çok gelip gittim.

Bunların yanında motorola atrix de çok hoşuma gitmişti ama dediğim gibi türkiye pazarına tamir görmüş cihazların girmesi ile vazgeçmiştim.

Hatta hem kendi hemde iş hattımı kullanmak için çift sim kartlı telefonlarada bakmıştım bir türlü karar veremedim.

Diyorum ya 5/6 aydır yoğun bir şekilde takip ediyorum.

cevaplar için tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatan1974 -- 8 Temmuz 2013; 17:06:48 >

• General Mobile Discovery f/p ürün incelemesini forumda sizin için bulmaya çalışıcaktım zaten en baştaymış

http://forum.donanimhaber.com/m_76803053/tm.htm
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Yardımların için teşekkür ediyorum Falcon
    1 aya yakındır takibimde bu konu ne olursa olsun genede benim için uğraş vermişsin sağolasın.
    Allah razı olsun iyi ki varsınız...
  • Ne demek kardeşim Hayırlı Ramazanlar
  • quote:

Ali Bey sorun 2000 mah batarya değil sorun sadece bütçe ile alakalı bu bütçenin üzerine 50 yada 100 gibi bir rakam dahi çıkamam zaten bu bütçeyi zor dengelemeye çalıştım aslında benim aradığım 400 veya 500 tl ye eşdeğer bir bütçe idi ancak almışken biraz daha f/p orantısı ile uzun bir dönem kullanmak için bütçeyi zorladım.
    Aslında hepimizin bir ailesi ve çoluk çocuğu var onların geçimini sağlamak zorundayız sırf gösteriş yada benimde var türünden durumlar bize uygun değil çünkü parayı kolay kazanmıyoruz belkide 5-6 aydır almayı düşündüğüm halde alamamıştım bu zamana nasip olacak inşallah tabi tekrar bütçe ile ilgili bir sıkıntı olmazsa.
    Bende aşağı yukarı bir telefonu en az 4-5 sene kullanan biriyim bekarlık zamanımda sıkıntım yoktu bu konuda ama insan evlendiğinde bir de çoluk cocuk olunca sorumlu davranmak zorunda kalıyor insan.
    Bu arada yazdıklarım asla ve asla sizinle ilgili değil beni yanlış anlamayın ben sadece acizane durumumu açıklamak istedim.
    Belki bu yazdıklarımdan sonra arkadaşlar yardımcı olacakları zaman bu gibi durumlarımı göz önünde bulundururlarsa sevinirim.
    Belki durumları benim gibi olan ama benim bütçemden biraz daha üst çıtalara çıkabilecek arkadaşlarda bu mesajlar aracılığı ile kendilerine uygun bir telefon sahibi olabilirler.
    Tekrar yardımcı olan ve olacak arkadaşlarıma teşekkür ediyor her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

ikinci elde 700e kadar düşüyor ben o yüzden lumia 720 dedim 750 lira bütçeyle alınabilir.

• quote:

ikinci elde 700e kadar düşüyor ben o yüzden lumia 720 dedim 750 lira bütçeyle alınabilir.

512mb ram lı telefona 750 tl mi verilir.
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun
    Ramazan Ayı'nın Tüm İslam alemine hayırlar ve bereketler getirmesi dileğimle.
  • quote:

quote:

Ali Bey sorun 2000 mah batarya değil sorun sadece bütçe ile alakalı bu bütçenin üzerine 50 yada 100 gibi bir rakam dahi çıkamam zaten bu bütçeyi zor dengelemeye çalıştım aslında benim aradığım 400 veya 500 tl ye eşdeğer bir bütçe idi ancak almışken biraz daha f/p orantısı ile uzun bir dönem kullanmak için bütçeyi zorladım.

Eyvallah Ali Bey Kardeşim
    Ben yanlış anladım demek ki kusuruma bakma :-)
    Nedense her ne hikmetse insanları seviyorum.
    Sizlerede hayırlı ramazanlar diliyorum.

• Gigabyte maya m1
    General mobile discovery
    Samsung
    Sony Xperia
    HTC

Bu markaları/modelleri araştırın bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Gigabyte maya m1
    General mobile discovery
    Samsung
    Sony Xperia
    HTC

Bu markaları/modelleri araştırın bence..

Mutlaka inceleme için uğraş vereceğim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

quote:

512mb ram lı telefona 750 tl mi verilir.

androidse verilmez tabi çünkü android işletim sistemi ram canavarı olarak adlandırılabilir. 2gb ramli htc one arayüz ve blinkfeed sayesinde 1.5gb kullanıyor boşta 400-500 mb kalıyor.. ama wp8 ve ios işletim sistemlerine 512 mb yetiyor. 1gb rame kimse hayır demez fakat serinin en kibar ve kullanışlı telefonu 720

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah Ali Bey Kardeşim
    Ben yanlış anladım demek ki kusuruma bakma :-)
    Nedense her ne hikmetse insanları seviyorum.
    Sizlerede hayırlı ramazanlar diliyorum.

ben teşekkür ederim.

• Hocam haklısınızda telefon uzun süre kullanılıcaksa 512mb yetersiz kalabilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.