Şimdi Ara

750 tl ye kadar telefon tavsıyesı yaparmısınız lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sideprensi07

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
    araştırdıkca iyice çıkmaza giriyorum

gözüme gmd 16gb ı kestirmiştim..tamam bunu alıyorum derken..bir bakıyorum büyük çoğunluk şarj yuvasının çabuk arızalandığından şikayetçi,,
    2 hafta 3 hafta sonunda servise gönderilen gmd li mesajlar okudum..bir deyil 2 deyil 5 deyil..bayağı var..şarjınında uzun ömürlü olmadığını hesaba katarsam..tak çıkar sürekli,, sıkıntılı bir durum yani..
    üzülerek bu telefonu listeden çıkaracağım..

motorola konusunu inceliyorum.. yine bu sitede moto g hakkında bir yazı okudum..orda da gmd yi alırım diyen çok olmuş şaştım kaldım şimdi

modaya uyup android alayım diyorum.. önerilerinizi araştırmaya başlıyorum şu dakika dan itibaren..zira dün sıkıntı vardı nette.bu gün rahatım..
    teşekkür ederim

En rezalet servis gm dedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moto g

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Xperia L

+1 alternatif M
  • almak istediğim markalar hakkında, tüketici şikayetlerini okudum nokia bile yoldan çıkmış yaa.. nokia,sony,gmd,motorola,lg, şikayetler boy boy,,
    insanlar onca paralar veriyorlar,,teknik destek berbatlar ötesi..
    bunlar net ortamında şikayet edenler,birde net ile haşir neşir olmayıp da,telefonu bozulunca kenarı atanlarıda düşünürsek

ben 1ci sınıf replika alıp telefon arayışına son vereceğim.. geçen yıl biraderinkini kullanmıştım..istediğimi tam karşılayamayan yanı,resim ve video kalitesi idi.şimdi daha iyilerini getirtmişler,bire bir e epey yakın kopyalar.
    nett de bir kaç yer var, birinden kapıda ödemeli kontrollü sıpariş geçeceğim..

teşekkür ederim cümleten

• Lumia 525 kamera kalitesi nasıl bende düşünüyorumda almak 800 tl ye kadar yada L625
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Lumia 525 kamera kalitesi nasıl bende düşünüyorumda almak 800 tl ye kadar yada L625

Gündüzleri iyi ama karanlık ortamlarda flaş olmadığından kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Lumia 525 kamera kalitesi nasıl bende düşünüyorumda almak 800 tl ye kadar yada L625

Bu lumialarda duvar kagıdı olmuyomu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Bu lumialarda duvar kagıdı olmuyomu ?

Kilit ekranına koyuluyo kilidi açtığınızda kutucuklar geliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Android mi ? Windows Phone mi ?

Android :

Discovery

WP8 :

Lumia 720
    Lumia 625
    Lumia 525

+1
  • arkadaslar s3 mini buldum,24x 29.90 tl = 717 tl ye

skype de videolu görüsme, baslica arzularimdan bir tanesi,,digerleri zaten telefonun icinde var..

bu telefon alinirmi,skype videolu görüsmede SIKINTI cikarirmi ?
    tesekkür ederim
  • sideprensi07 kullanıcısına yanıt
    bu forumda kimse s3 mini önermiyor çok kasıyor sakın alma
  • quote:

arkadaslar s3 mini buldum,24x 29.90 tl = 717 tl ye

skype de videolu görüsme, baslica arzularimdan bir tanesi,,digerleri zaten telefonun icinde var..

bu telefon alinirmi,skype videolu görüsmede SIKINTI cikarirmi ?
    tesekkür ederim

bula bula s3 mini mi buldun

moto g tercih edilebilir .hazır kitkat da gelmiş .yağ gibi akıyor cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 25 Mart 2014; 4:39:25 >

• Mesajinizi simdi gordum.s3 almaya gidiyordum ani bir karar ile cep telefoncuya direksiyonu kirdim.aklimda olupda suan icin alamiyacagim telefonu aldim
    Taksitle note 2 grey aldim.genpa garantili.bu telefon manyak birseymis yahu ne ararsan var icinde benzer buyuklukte lg ve nokia vardi.1200 ile 1000tl civari kararimi bu telefondan yaba kildim teknosa fiyati 1499 mu neydi yani 1500tl.ben 24 ay taksitle 1608 tl ye aldim.
    108 tl gibi fark var pesin ile taksitli satislarda.
    Telefondan yaziyorum.agzim kulaklarimda
    Ben artik noteden asagi inmem
    Herkese cok tesekkur ederim.sagolun var olun

• Discovery 2
  • s3 minimi kaldı ya xperia l bakın o fıyata s3 miniyi 2 ye katlar 4 e boler performansta
  • quote:

cümleten merhabalar,nokıa 5800 kullanıcısıyım 6 yıldır,bu telefon dan cok memnunum,lakin artık bir üst sınıfa gecmek istiyorum

4 inch veya üzeri saglam,resimi iyi ceken,dokunmatiği sorunsuz,ekran çözünürlüğü iyi olan ,hızlı bir telefon önerirmisiniz bana,mümkünse kronik sorunu minimum olan bir telefon istiyorum.
    tabiki teknik destegi önemli, arıza yapınca sürekli oyalıyan bir teknik servis insanı telefon dan soğutur

ben cep telefonların dan anlamam,lakin bu bütceye göre alabileceğiniz,akıllı telefon sizce hangisi olurdu

tesekkür ederim,şimdi den hayırlı cumalar

experia L

• quote:

Mesajinizi simdi gordum.s3 almaya gidiyordum ani bir karar ile cep telefoncuya direksiyonu kirdim.aklimda olupda suan icin alamiyacagim telefonu aldim
    Taksitle note 2 grey aldim.genpa garantili.bu telefon manyak birseymis yahu ne ararsan var icinde benzer buyuklukte lg ve nokia vardi.1200 ile 1000tl civari kararimi bu telefondan yaba kildim teknosa fiyati 1499 mu neydi yani 1500tl.ben 24 ay taksitle 1608 tl ye aldim.

hocam naaptın evi arabayı mı sattın

telefon hayırlı olsun.note 2 güzel bir cihaz.

yalnız telefon şu anda 1300-1400 tl arasında değişiyor. 1600 fazla bu telefon için.

taksitli olmasından kaynaklı da olsa bu kadar etmez.

bu arada kaç gb ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 27 Mart 2014; 7:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

Mesajinizi simdi gordum.s3 almaya gidiyordum ani bir karar ile cep telefoncuya direksiyonu kirdim.aklimda olupda suan icin alamiyacagim telefonu aldim

yalnız telefon şu anda 1300-1400 tl arasında değişiyor. 1600 fazla bu telefon için.

bu arada kaç gb ?

nakit problemim yok cok sükür, fazla para baglamamak icin bütceyi 750tl olarak sinirlamistim
    telefon 16gb, internet ortaminda 1100 küsür tl den basliyor,1300 den 1490 a kadar var,
    gözle görmeyince süphe duyuyorsun,cakma mi,saglam cikacakmi,arizalaninca ayri bir sorun, bu sebebten adresi yeri belli saglam yer olsun kafam rahat olsun istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

bu arada kaç gb ?

nakit problemim yok cok sükür, fazla para baglamamak icin bütceyi 750tl olarak sinirlamistim
    telefon 16gb, internet ortaminda 1100 küsür tl den basliyor,1300 den 1490 a kadar var,
    gözle görmeyince süphe duyuyorsun,cakma mi,saglam cikacakmi,arizalaninca ayri bir sorun, bu sebebten adresi yeri belli saglam yer olsun kafam rahat olsun istedim

hayırlı olsun hocam güle güle kullan.

• tesekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.