Şimdi Ara

750 tl ye kadar telefon tavsıyesı yaparmısınız lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cümleten merhabalar,nokıa 5800 kullanıcısıyım 6 yıldır,bu telefon dan cok memnunum,lakin artık bir üst sınıfa gecmek istiyorum

4 inch veya üzeri saglam,resimi iyi ceken,dokunmatiği sorunsuz,ekran çözünürlüğü iyi olan ,hızlı bir telefon önerirmisiniz bana,mümkünse kronik sorunu minimum olan bir telefon istiyorum.
    tabiki teknik destegi önemli, arıza yapınca sürekli oyalıyan bir teknik servis insanı telefon dan soğutur

ben cep telefonların dan anlamam,lakin bu bütceye göre alabileceğiniz,akıllı telefon sizce hangisi olurdu

tesekkür ederim,şimdi den hayırlı cumalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sideprensi07 -- 20 Mart 2014; 18:18:18 >

• Android mi ? Windows Phone mi ?

Android :

Discovery

WP8 :

Lumia 720
    Lumia 625
    Lumia 525
  • Hocam Xperia L'ye bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahGomlek

Hocam Xperia L'ye bak derim
    Motorola Moto g 16 gb modeli harika bi cihaz.Bakmanı tavsiye ediyorum gmd den daha iyi.Site güvenlidir hocam

http://www.mormani.com/motorola-moto-g-16gb-cep-telefonu-siyah-distributor/p_227248/
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    fark nedırki bu 2 secenek arasında,ben anlamadıgımdan bilemiyeceğim,önerilerinizi arastırıyorum şimdi,teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sideprensi07

fark nedırki bu 2 secenek arasında,ben anlamadıgımdan bilemiyeceğim,önerilerinizi arastırıyorum şimdi,teşekkür ederim

İşletim sistemleri farklı hocam.

500 TL' ye L525 alın, keyfinize bakın
  • quote:

önerilerinizi araştırıyorum arkadaşlar teşekkür ederim
  • quote:

önerilerinizi araştırıyorum arkadaşlar teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    bu yeni alcağın telefonu da uzun süre kullancaksan l525 al ama ön kamera ve arka flaş eksikliği var android dersen moto g tavsiye ederim
  • Xperia L
  • Moto G işinizi fazlasıyla görür.
  • Hocam alin bi moto g rahat edin. Bende aybasinda almayi planliyorum.
  • Moto G.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Moto G.
    1-Xperia L

2-Gmd - Moto G - gibi markalar

3-Xperia M - L525
  • Htc modellerine bak malzeme kalitesi cok iyi gerci 5800 dan neye gecersen gec cag atlarsin (: nokia faniysan 525 de fiyat iyi cihazda guzel samsung malzeme kalitesi cok dusuk kullanicisiyim once htc kullandim android alacaksan htc al derim birde bir oneri htc 800 du heralde cinde yok satmis ucuz ve saglam deniyor arastir bir o aklina yatarsa.onu bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Htc modellerine bak malzeme kalitesi cok iyi gerci 5800 dan neye gecersen gec cag atlarsin (: nokia faniysan 525 de fiyat iyi cihazda guzel samsung malzeme kalitesi cok dusuk kullanicisiyim once htc kullandim android alacaksan htc al derim birde bir oneri htc 800 du heralde cinde yok satmis ucuz ve saglam deniyor arastir bir o aklina yatarsa.onu bekle
    cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
    araştırdıkca iyice çıkmaza giriyorum

gözüme gmd 16gb ı kestirmiştim..tamam bunu alıyorum derken..bir bakıyorum büyük çoğunluk şarj yuvasının çabuk arızalandığından şikayetçi,,
    2 hafta 3 hafta sonunda servise gönderilen gmd li mesajlar okudum..bir deyil 2 deyil 5 deyil..bayağı var..şarjınında uzun ömürlü olmadığını hesaba katarsam..tak çıkar sürekli,, sıkıntılı bir durum yani..
    üzülerek bu telefonu listeden çıkaracağım..

motorola konusunu inceliyorum.. yine bu sitede moto g hakkında bir yazı okudum..orda da gmd yi alırım diyen çok olmuş şaştım kaldım şimdi

modaya uyup android alayım diyorum.. önerilerinizi araştırmaya başlıyorum şu dakika dan itibaren..zira dün sıkıntı vardı nette.bu gün rahatım..
    teşekkür ederim

• quote:

gözüme gmd 16gb ı kestirmiştim..tamam bunu alıyorum derken..bir bakıyorum büyük çoğunluk şarj yuvasının çabuk arızalandığından şikayetçi,,
    2 hafta 3 hafta sonunda servise gönderilen gmd li mesajlar okudum..bir deyil 2 deyil 5 deyil..bayağı var..şarjınında uzun ömürlü olmadığını hesaba katarsam..tak çıkar sürekli,, sıkıntılı bir durum yani..

motorola konusunu inceliyorum.. yine bu sitede moto g hakkında bir yazı okudum..orda da gmd yi alırım diyen çok olmuş şaştım kaldım şimdi

modaya uyup android alayım diyorum.. önerilerinizi araştırmaya başlıyorum şu dakika dan itibaren..zira dün sıkıntı vardı nette.bu gün rahatım..
    teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    lumia 525

500 liraya stabil bir makina alıyorsun.250 lirada cepte kalıyor.

androidlerin giriş seviyeleri sıkıntı yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

lumia 525

500 liraya stabil bir makina alıyorsun.250 lirada cepte kalıyor.

androidlerin giriş seviyeleri sıkıntı yaratabilir.

Alıntıları Göster
    lumia 525 de ön kamera yokmuş nasıl koymazlar,5800 de bile var

• quote:

lumia 525 de ön kamera yokmuş nasıl koymazlar,5800 de bile var

Alıntıları Göster
    Nokia lumia 525 veya Nokia lumia 625
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanc64

Nokia lumia 525 veya Nokia lumia 625

Alıntıları Göster
    Motorola Moto G kliksada 750 Tl kesinlikle alın
  • quote:

teşekkür ederim

En rezalet servis gm dedir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.