Şimdi Ara

750 YTL 60GB PAL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl fiyat arkadaslar ? yoksa 120gb ve 160gb lik modelleri beklemek dahamı mantıklı ?

• bu arada verdigim verdigim fiyat istanbul kartalda bir elektronikci siparis uzerine 750 ytl ye 60gb pal ps3 getiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbi01

bu arada verdigim verdigim fiyat istanbul kartalda bir elektronikci siparis uzerine 750 ytl ye 60gb pal ps3 getiriyorlar
    eger 1inci else kacirma bence ama 2inci else yenisini almak daha mantikli geldi bana
  • yok sıfır makine 750ytl 2. el cok cok uygun bulursam alırım ancak
  • quote:

yok sıfır makine 750ytl 2. el cok cok uygun bulursam alırım ancak
    bence kaçırma ama 2 .el 700 den aşağı bulamazsın ben hiç görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord831

bence kaçırma ama 2 .el 700 den aşağı bulamazsın ben hiç görmedim

Alıntıları Göster
    0'sa kaçırma 750 ytl çok iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Mayıs 2008; 15:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

0'sa kaçırma 750 ytl çok iyi fiyat

Alıntıları Göster
    büyük ihtimalle garantisiz getiriyor..bence garantili al derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben şubatta 730 a almıştım 60GB PAL sıfır.. ama tanıdıktan almıştım
    iyi fiyat kaçırma bencede, PAL olması daha avantajlı hem, onuda düşün
    tabi garantisizdir onuda gözardı etme, ama benim gibi makinayı bozmayacağına inanıyorsan boşver garantiyi(ki garantide bile baya para istiyolar ciddi sorunlar için..)
  • bu adamdan daha once hic alısveris yapmadım siparis uzerine getirirm diıyor tabi 100 ytl falanda kapora istiyor fakat fazla guvenemiyorum daha onceleri kopya cd ararken buldugm bi dukyandı aldım dyelm en kotu basıma ne gelebilir ne sorunlarla karsılasabilirim bi bilgim yok bu konu hakkındada yardımcı olursanız cok sevinirim ? (garantisiz oldugunu zaten blyrm)
  • quote:

bu adamdan daha once hic alısveris yapmadım siparis uzerine getirirm diıyor tabi 100 ytl falanda kapora istiyor fakat fazla guvenemiyorum daha onceleri kopya cd ararken buldugm bi dukyandı aldım dyelm en kotu basıma ne gelebilir ne sorunlarla karsılasabilirim bi bilgim yok bu konu hakkındada yardımcı olursanız cok sevinirim ? (garantisiz oldugunu zaten blyrm)
    buyuk ihtimal 2. eldir bana sorarsan alma... 60gb pal hicbiyerden getirtemez cunku artik üretilmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

buyuk ihtimal 2. eldir bana sorarsan alma... 60gb pal hicbiyerden getirtemez cunku artik üretilmiyor...

Alıntıları Göster
    ne 120lik ne 160lık modeli?? 100ytl daha verirsin 160gb hdd alırsın bi farkı olmaz (40ve 20gb için aynısı geçerli değil!)
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence al 1. else garantiye aldanma garantili alanlarıda gördük
  • 2. else eger paketlenmesinden bile belli olmazı? yoksa onada bi sekil verip kandırabiliyorlarmı ? (bana sıfır makine dendi)
  • quote:

2. else eger paketlenmesinden bile belli olmazı? yoksa onada bi sekil verip kandırabiliyorlarmı ? (bana sıfır makine dendi)
    ne garantisi yaa o garanti için daha fazla para verip bozulduğunda 2 ay beklemeye değmez.git al bence 750 ytl'ye mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

ne garantisi yaa o garanti için daha fazla para verip bozulduğunda 2 ay beklemeye değmez.git al bence 750 ytl'ye mis gibi.

Alıntıları Göster
    tahtakalede feza elektronik 60 gb pal 850 ytl dedi bu hic tanımadgm yerin bana 750 ytl demesi acıkcası supheye dusuruyor ne yapcagımı bilemiyorum ???
  • quote:

tahtakalede feza elektronik 60 gb pal 850 ytl dedi bu hic tanımadgm yerin bana 750 ytl demesi acıkcası supheye dusuruyor ne yapcagımı bilemiyorum ???

Alıntıları Göster
    paketlenmesinden belli olmaz cunku uyduruk bi sekilde paketleniyor :) ancak makineye bakarak anlayabilirsin cizik mizik varsa hor kullanilmissa anla ki 2. el
  • quote:

paketlenmesinden belli olmaz cunku uyduruk bi sekilde paketleniyor :) ancak makineye bakarak anlayabilirsin cizik mizik varsa hor kullanilmissa anla ki 2. el

Alıntıları Göster
    arkadaslar yarın siparisi veriyorum insallah dogru yapıyorumdu
  • quote:

arkadaslar yarın siparisi veriyorum insallah dogru yapıyorumdu

Alıntıları Göster
    makine sıfırsa zaten üzerinde jelatinleri vardır, mutlaka incele almadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

makine sıfırsa zaten üzerinde jelatinleri vardır, mutlaka incele almadan.

Alıntıları Göster
    al al

• quote:

Orijinalden alıntı: okinore

al al

Alıntıları Göster
    ben de gecen sene almistim 60gb, adam bana 1 yillik garanti verdi ve simdi bitti ama makine ilk gunku gibi calisiyor, 60gb ntsc-j asia
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.