Bildirim
75000 liraya kadar alınabilecek araç tavisyesi (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tugtim
Kuzenin 2015 Model 12 bin km de olan otomatik 1.6 dizel Kia Ceed'i satıyoruz. 63.500tl diyoruz. Çok beğendiğim bir araçtır. Rengi de koyu kırmızı. Ama tabii dediğiniz gibi bir BMW Audi gibi bir marka değil. Ama beni çok şaşırttı malzeme kalitesi performansı otomatiği beklediğimden çok çok iyi.
Benim daha önce dikkatimi çekmemişti ama çok meth eden duydum. Konfor yalıtım açısından nasıl bi araç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten sıkıntıda çok olması insan karar veremiyor. -
O paralara ciktiktan sonra ceed, astra falan niye alasiniz ki? Bmw 1 serisi bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: macropolo
quote:
Orijinalden alıntı: tugtim
Kuzenin 2015 Model 12 bin km de olan otomatik 1.6 dizel Kia Ceed'i satıyoruz. 63.500tl diyoruz. Çok beğendiğim bir araçtır. Rengi de koyu kırmızı. Ama tabii dediğiniz gibi bir BMW Audi gibi bir marka değil. Ama beni çok şaşırttı malzeme kalitesi performansı otomatiği beklediğimden çok çok iyi.
Benim daha önce dikkatimi çekmemişti ama çok meth eden duydum. Konfor yalıtım açısından nasıl bi araç?
Konfor olarak oldukça iyi. Süspansiyonları sert değil konforlu. Malzeme kalitesi beklediğimden çok daha iyi. Sürüşü zevkli. C sınıfı için iç genişliği iyi. Yalıtım konusunda rahatsız eden bir ses olmadı. Aynı zamanda Peugeot 508 kullanıyoruz. 1.6 dizel otomatik 2013 model. Ben Kia Ceed'i daha rahat ve kullanımı zevkli buluyorum. 508 deki otomatik vites ile Kia Ceed'in otomatik vitesi arasında dağlar kadar fark var. Geçişleri hızlı ve sorunsuz. C4 alacaktık onun yerine Kia Ceed aldık. İyi ki almışız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rzcyle
zaten sıkıntıda çok olması insan karar veremiyor.
Tavsiyem şu yönde donanımlarını bi yere verdiğiniz parayıda düşünün diğerlerinden ağır basacaktır.
Çünkü brn şunu gördüm Hyundai-Kia dışında verdiğiniz paraya aldığınız donanımı başka marka sağlayamıyor.
O Fiyata Bnece Passat İnsignia lara bakın Sınıfı İse İ30 Der Geçerim -
Naptiniz araba isini???
Araba dediğin ayakkabı değil ki ha diye alasın dicem de ayakkabı bile ha diye alınmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR. Robot -- 31 Ekim 2015; 23:10:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buagatti hayron
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X