Şimdi Ara

75000 liraya passat mı, bmw 5.20d mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
12.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mia Toretto -- 18 Mart 2013; 21:59:24 >

• yarin araci gormeye gidiyoruz.alirsak fotograf paylasirim bol bol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Özkan

yarin araci gormeye gidiyoruz.alirsak fotograf paylasirim bol bol.

Yakınlarda başka araba varsa banada bulsanız çok iyi olur. 2010 model 76binde ve 88000 lira. Çok uygun bence..
  • aynen hocam cok iyi bulduk.5 aydir araba bakiyorduk.acil nakite ihtiyaci varmis.kendi ustam ile borusana gidecez yarin

• toyota al mis gibi bin bir duruşun olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozkuzucu

toyota al mis gibi bin bir duruşun olsun

zaten toyota corolla d4d var. Ama tır tır gitmekten sıkıldım. Bana zayıf geliyor bu araba artık.
  • o zaman yıldız al mis gibi bin :) tıyıtodan inip ww ye binmek saçma bence
  • Toyotayı 5 senedir kullanıyorum.Volkswagen passat hertürlü ondan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Gidipte 100.000 km'de araba alma da o paraya (hele ki BMW gibi, ömrü çokta uzun olmayan bir araba) isterseniz tüm paranızı gidip bomboş a3'e yatırın. en azından ölü yatırım yapmamış olursunuz.

Bu mesaj İRONİ değilse cidden Bu bölümden uzaklaşmanın zamanı geldi de geçiyor demektir.

Mesaj ironi degil ama mesajda mubalaga yapildigini anlayamiyorsan bu gezegenden uzaklasmanin vakti gelmis!

Not: bmw omrunden bahsediyorsan orada ciddiydim. 150.000de 5.20d alanin elinde patlar. Mercedes olsa 250.000de bile alinir ama bmw hem kullanici kitlesinin araci agresif kullnmasindan hem de mercedes kadar dayanikli olmamasindan alinmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Gidipte 100.000 km'de araba alma da o paraya (hele ki BMW gibi, ömrü çokta uzun olmayan bir araba) isterseniz tüm paranızı gidip bomboş a3'e yatırın. en azından ölü yatırım yapmamış olursunuz.

Bu mesaj İRONİ değilse cidden Bu bölümden uzaklaşmanın zamanı geldi de geçiyor demektir.

Mesaj ironi degil ama mesajda mubalaga yapildigini anlayamiyorsan bu gezegenden uzaklasmanin vakti gelmis!

Not: bmw omrunden bahsediyorsan orada ciddiydim. 150.000de 5.20d alanin elinde patlar. Mercedes olsa 250.000de bile alinir ama bmw hem kullanici kitlesinin araci agresif kullnmasindan hem de mercedes kadar dayanikli olmamasindan alinmaz.

Hangi BMW bu ? Apacilerin elindeki E46 , E39 , E36 , e30 lar bile patlamıyor onlar 0 motor mu takiyorlar her ay ?

şans bu forumda 0 arac alanlar bile ilk 1000 km de arıza derdi çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Mart 2013; 23:41:32 >

• 0 KM araç tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

arkadaşlar ayri bir konu açmak yerine buraya yazmak istedim.2010 model 5.20d 76 bin km de 88 bin tlye almak üzereyiz.önerilebilecek başka araç varmı sizce?
    kendim 3 yıldır 2004 e46 kullaniyorum.yine 2. el almistik sorun cikmadı.
    e60 ı aile araci olarak alacagiz yani birazda prestij olsun diye.

Şöyle bir şey alabilmek varken bilmiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e200-avangarde-kompresor-hatasiz-boyasiz-43000-kmde-118471296/detay

O "şöyle birşey" dediğin arabanın satıcısı tarafından yazılmış açıklama paragrafının son satırına sıkıştırdığı "HASAR KAYDI VARDIR" kelimelerine dikkat etmedin galiba...

Emsalleri 110-120bin TL bile demiş adam. Belki de pertten çıkmadır? Adam sadece düşük km. ile öğünüyor...

O aracı ilan olarak değil örnek olarak verdim. Kazasız, değişensiz, boyasız tertemiz e200ler bu fiyat limitinde.

misal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-acill-sahibinden-hatasiz-boyasiz-orjinal-62.000kmde-garaj-araci-115890619/detay

Yine söylüyorum bu paraya temiz w211 alınıyorken passat almak büyük hata olur. Passat'ın burada sıfır olması dışında hiç bir avantajı yok. 1 sene sonra o da ikinci el araba olacak. 1 sene daha sonra garantisi de bitecek. İki aracı da çok net bilen biri olarak sıfır passatla ikinci el w211 kıyaslanamaz bile diyorum. Kalitesi, işçiliği, mazleme dayanımı, tokluğu, yola oturuşu, şanzımanı, motoru ayrı dünya alt markalardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 19 Mart 2013; 0:17:32 >

• Hatta olayı ileri götürüp üst orta sınıfta mercedes ve diğerleri vardır diyorum anlayanlara.

w124=sınıfının en iyi arabası
    w210=sınıfının en iyi arabası
    w211=sınıfının en iyi arabası
    w212= eğğ fena da değil hani ama şimdi f10 gerçeği var. Mercedes fena bozdu 212'de. Bmw'de f10'la atağa geçince, mercedes yenilince biz de savaşı kaybetmiş sayıldık. :)
  • temız bı 5.20 bulursan kesınlıkle al derım
  • Temiz bir Bmw bulup kontrolden geçirirseniz direk alın. BWM bu sonuçta.. Ama 0 Passat da idealdir...
  • 3 serisi deseniz, eyvallah. Karşılaştırmanızı anlarım. Passat, 3 ve 5 serilerinin tamamını kullanmış biri olarak 5 serisi Passat'ın kat kat önünde derim. Passat ve 3 arasında da konfor=Passat ve performans=3 serisi denklemleri olur. Ancak 5 başka bir dünya. İkinci el şans işi elbette. Aldığın araçtan yüzde yüz emin olamazsınız. O yüzden karşılaştırmanızı iyi yapın, kararınızı iyi verin. Ben olsam diyeceğim ama garip olacak, zira hemen hemen aynı durumdayım. Eylül ya da Ekim civarı bir araba almayı planlıyorum. Finansörüm babam olduğundan dolayı söz hakkım sınırlı ve kendisinin ciddi bir ikinci el almama takıntısı var. Bu sebeple Passat istiyordum. Bana verdiği bütçe 80000 ve bu bütçe ile alabileceğim en mantıklı sıfır araçlardan birisi Passat şüphesiz. Biraz daha iyisi için bütçe zorlanmalı. Ben o kadar çok ikinci el araba teklifi ile geldim ki(özellikle her gördüğümde içim giden ve hayatımda sahip olmadan ölmek istemediğim A5 ve 5.20d ile) sonunda önce CC alalım lafları başladı, geçenlerde ise sıfır 3.16 fiyatlarını araştırdık beraber. Tabii bu iş nereye gidiyor bilemiyorum ama bu saydığım araçlar arasında A5'i ayrı tutarsak, 5.20d-CC-3.16-Passat sıralaması ile giderim. CC'yi 3.16'dan önceye koymama alınan arkadaşlar olacaktır illa, onlar celallenmeden söyleyeyim, ben konfor+performans arıyorum ve 3.16'da konfor elbette var ama benim için yetersiz seviyede. Kaldı ki uzun zaman elimin altında bir 3.16 vardı. Yani sebep şahsi, BMW>VW demiyorum

Özetle, sizin yerinizde olsam 5.20d bulamazsam ve artık canıma tak ederse ya da acil araba ihtiyacı olursa Passat alırdım. Gerçi Passat deseniz onda da ya ne verirlerse eyvallah demeniz ya da aylarca beklemeniz gerekir. O nedenle acil ihtiyaç kısmından da emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ronnie -- 19 Mart 2013; 5:08:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

quote:

quote:

arkadaşlar ayri bir konu açmak yerine buraya yazmak istedim.2010 model 5.20d 76 bin km de 88 bin tlye almak üzereyiz.önerilebilecek başka araç varmı sizce?
    kendim 3 yıldır 2004 e46 kullaniyorum.yine 2. el almistik sorun cikmadı.
    e60 ı aile araci olarak alacagiz yani birazda prestij olsun diye.

Şöyle bir şey alabilmek varken bilmiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e200-avangarde-kompresor-hatasiz-boyasiz-43000-kmde-118471296/detay

O "şöyle birşey" dediğin arabanın satıcısı tarafından yazılmış açıklama paragrafının son satırına sıkıştırdığı "HASAR KAYDI VARDIR" kelimelerine dikkat etmedin galiba...

Emsalleri 110-120bin TL bile demiş adam. Belki de pertten çıkmadır? Adam sadece düşük km. ile öğünüyor...

O aracı ilan olarak değil örnek olarak verdim. Kazasız, değişensiz, boyasız tertemiz e200ler bu fiyat limitinde.

misal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-acill-sahibinden-hatasiz-boyasiz-orjinal-62.000kmde-garaj-araci-115890619/detay

Yine söylüyorum bu paraya temiz w211 alınıyorken passat almak büyük hata olur. Passat'ın burada sıfır olması dışında hiç bir avantajı yok. 1 sene sonra o da ikinci el araba olacak. 1 sene daha sonra garantisi de bitecek. İki aracı da çok net bilen biri olarak sıfır passatla ikinci el w211 kıyaslanamaz bile diyorum. Kalitesi, işçiliği, mazleme dayanımı, tokluğu, yola oturuşu, şanzımanı, motoru ayrı dünya alt markalardan.

Bu makyajsız kasa,o yüzden fiyatı diğerlerine göre düşük.Ayrıca makyajsızlara göre çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: akyolmur

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Bmw'nin km'si çok çok düşük,ve temiz kullanılmış ise alınır.Yoksa yanından geçmeyiniz,Passat alınız.
    Peki ben nasıl bi hitap şekli ile konuştum ?

BMW konusunda sahibinden.com'da çıkan ilanları 3-4 aydır hergün takip ediyorum. 100binden az km'de olan yok. 100-130bin km arasında olanları inceledim. 2007'ler 75-80 2008'ler 80-90 arası ortalama. Km'si düşük temiz kullanıldığını bildiğim bir araba olsa hiç beklemeden alırdım ama tanıdık bildik bir araba yok.Hepsi piyango.

Benzin sıkıntınız yok ise makyajlı w211'lere bakmanızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.