Şimdi Ara

75000 liraya passat mı, bmw 5.20d mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
12.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Özkan

arkadaşlar ayri bir konu açmak yerine buraya yazmak istedim.2010 model 5.20d 76 bin km de 88 bin tlye almak üzereyiz.önerilebilecek başka araç varmı sizce?
    kendim 3 yıldır 2004 e46 kullaniyorum.yine 2. el almistik sorun cikmadı.
    e60 ı aile araci olarak alacagiz yani birazda prestij olsun diye.

Şöyle bir şey alabilmek varken bilmiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e200-avangarde-kompresor-hatasiz-boyasiz-43000-kmde-118471296/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

arkadaşlar ayri bir konu açmak yerine buraya yazmak istedim.2010 model 5.20d 76 bin km de 88 bin tlye almak üzereyiz.önerilebilecek başka araç varmı sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-e200-avangarde-kompresor-hatasiz-boyasiz-43000-kmde-118471296/detay

mercedesin kedi gozu modellerini sevemedik bi turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gidipte 100.000 km'de araba alma da o paraya (hele ki BMW gibi, ömrü çokta uzun olmayan bir araba) isterseniz tüm paranızı gidip bomboş a3'e yatırın. en azından ölü yatırım yapmamış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Gidipte 100.000 km'de araba alma da o paraya (hele ki BMW gibi, ömrü çokta uzun olmayan bir araba) isterseniz tüm paranızı gidip bomboş a3'e yatırın. en azından ölü yatırım yapmamış olursunuz.

Bu mesaj İRONİ değilse cidden Bu bölümden uzaklaşmanın zamanı geldi de geçiyor demektir.
  • quote:

quote:

O "şöyle birşey" dediğin arabanın satıcısı tarafından yazılmış açıklama paragrafının son satırına sıkıştırdığı "HASAR KAYDI VARDIR" kelimelerine dikkat etmedin galiba...

Emsalleri 110-120bin TL bile demiş adam. Belki de pertten çıkmadır? Adam sadece düşük km. ile öğünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 18 Mart 2013; 19:29:54 >

• Sen burada mantıksız konuşanlara bakma,

Temiz bir 5.20d bulursan atla fakat bulamama ihtimalin yüksek ( ayrıca bakımı ve parçası daha pahalı). Enjektör falan giderse VW'de 1.5 kağıt BMW'de 2 vardır herhalde.
  • Yazarken kolay da temiz,km'si düşük o yaşlarda 5 serisi de zor bulunur hani epey beklemek gerekebilir..Sonra gidip te 200 bin de 5 serisi aldın mı bi anlamı olmaz sıfır araba dururken de.

Bu arada kedi gözlü Merso'lar kalitesiyle,konforuyla E60 Bmw'leri döver arkadaşım bilgin olsun..
  • Kardeş, sen gel benim daha önce dediğimi bir daha düşün:

75000 liraya passat mı, bmw 5.20d mi?
  • ne passatı allah aşkına ya bi gidin. bmw'nin yanında esamesi bile okunmaz passatın. bmw abi araba markanın ağırlğı var ve 5.20 muhteşem bir araba hayatımda kullandığım 3 arabadan birisi olmuştu e60 ve hiç unutulmayacak bir tecrübe. gidip passat almak gibi bir hata yapma hocam. git audi a3 falan al yine de passat alma
  • Koltuğuna ilk sen osur
  • Bmw 5.20 ile Passat farklı sınıf araçlardır zaten karşılaştırmak bile doğru olmaz.Daha önce bir BMW kullanmadınız heralde ,çünki kullanmış olsanız bu forumda bu soruyu sormazdınız bence.yada araba kullanmaktan keyif alan ve hisli bi araç kullanmayı seviyorsanız BMW ilginizi çekmemiştir.Bence 2010 model bir 3.20d kullanın.Mutlaka bir tanıdığınızda vardır.Araba kullanma hastasıysanız zaten ondan alırsınız.Etkilenmezseniz almayın zaten gidin sıfır araç binin.

Ama şunu da söyliyim,5 kasa BMW de 2litre dizel motordan keyif alamazsın 3.20d al az km lisini al pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

520d de karar verirsen de sana tavsiyelerim.

1- Plakası gizli ilanlara hiç bakma.
    2- Plakası açık olanları ilk olarak 5664'ten sorgular.
    3- Galeriden olan araçlara hiç bakma.
    4- Araç tescil tarihine bakip, alınır alınmaz satılan, yani tescil tarihi yeni olan araçlardan uzak durmaya çalış.
    5- Çok iyi bir kaç ustaya aracın heryerini göster, özellikle bilgisayara bağlayınca arabanın motor durumu bile aşağı yukarı ortaya çıkar.
    6- Araç bakmaya ve göstermeye kesinlikle kendin gitme, bmw'si olan ve bmw'den anlayan bir iki kişiyle gitmen iyi olur.
    7- Aracı göstermeye giderken, sahibine sen hangi servise gidiyorsun de ve kesinlikle onun gittiği servise arabaya gösterme, onun haricindeki bir kaç servise git.

ÖRNEK: Bu araç incelenebilir mesela... Plakasını kapatmış ama belki diplomat filan olduğu için güvenlik maksadıyla yapmış olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibi-diplomattan-cok-az-kullanilmis-duz-vites-520-dizel-118254130/detay

Güzel bilgiler için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

ne passatı allah aşkına ya bi gidin. bmw'nin yanında esamesi bile okunmaz passatın. bmw abi araba markanın ağırlğı var ve 5.20 muhteşem bir araba hayatımda kullandığım 3 arabadan birisi olmuştu e60 ve hiç unutulmayacak bir tecrübe. gidip passat almak gibi bir hata yapma hocam. git audi a3 falan al yine de passat alma

Passatı niye sevmiyorsunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

passat dediğinin iç mekanı poloda da caddy de de aynı değil mi zaten ? caddy alın bari eşya falan atarsınız işe yarar.

+W124 CADDY Falan alsınlar bi işe yarar :)

Ben o paralara kesinlikle W211 E240 veya E320 bakardım, yok vergisi aşar beni diyorsanız E200 Komp'da sizi mutlu edecektir, çıtayı biraz daha yükseltirseniz 2007 ve üzeri makyajlılara bakınız..
  • quote:

quote:

Kesinlikle W211 en mantıklı cevap olur, ama kesinlikle bu araç değil :)

• bu da soru mu?
  • Passat ne ara bu kadar pahalı bir araba oldu ağzım açık anlayamıyorum yıllarca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Bence temiz bir E60 kovalayın derim.

temiz e60ı zor bulur o paralara:)

blli olmaz bu işler eğer acelesi yok ise düşeş beklesin.

Hemde hiç acelem yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerr02

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

ne passatı allah aşkına ya bi gidin. bmw'nin yanında esamesi bile okunmaz passatın. bmw abi araba markanın ağırlğı var ve 5.20 muhteşem bir araba hayatımda kullandığım 3 arabadan birisi olmuştu e60 ve hiç unutulmayacak bir tecrübe. gidip passat almak gibi bir hata yapma hocam. git audi a3 falan al yine de passat alma

Passatı niye sevmiyorsunuz acaba?

yok yanlış anlaşılmasın volkswagen'in arabalarını severim özellikle scirocco ve yeni golf 10 numara arabalar ve herşeyden önce alman ama bmw nin yeri ayrıdır bence 5.20 ile passatı karşılaştırmak 5.20 ye biraz hakaret gibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

Opel İnsignia 1.6 Turbo Full+Full + opc body kit

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.