Şimdi Ara

7500LE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cahillikten 1.5 sene öncesi marka pc almıstım
    Anakartın BIOS engelli, Ekran kartı GeForce 7500Le 512 Mb ama zayıf bir kart :(

Şimdi Sistemi Baştan kurucam, öncelikli olarak Anakart Değiştirip kendi anakartımı 2.El Olarak satıcam, Böylece O/C de yapıp işlemci sorununuda kaldırıcam(C2D E6400 2.13gHZ, O/C ile 3.5 vurucam)

Ancak en önemli Nokta Alacagım ekran kartı, Su an ekran kartı için 250 ytl civarlarında bütcem var.Belki Arttırabilirim. Birde 7500LE 2.elden satınca gelicek para.
    Anakartım :
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00748726&lc=en&cc=us&dlc=&product=3299181
    Bu Ürün

Acaba Bu Ekran Kartı 2.El den Kaç parayasatılabilir ? Ayrıca Anakart ne kadar eder?

• ekran kartı ati 3850 512mb olabilir, o fiyata daha iyisi zor.biraz bekeleyebilirsen 9600gt ler gelecek fiyatları uygun olursa o da tercih edilebilir.

anakartı da p35 çipsetli güncel bişey al ki şimdiki gibi başın ağrımasın. asus veya gigabyte p35 ler olabilir.

7500le seninde bildiğin gibi rezil bi kart haliyle pek para etmez 30ytl anca.anakartın aslında fena değil 965 çipsetli,oc konusunda o kadarda özürlü olmaması lazım.

hatam olabilir belki ama bu iki parçayı 100ytl ye satarsan iyi bence.
  • Anakart ve ekran kartı birlikte en fazla 100 YTL falan eder heralde.

Yeni anakart olarak uygun fiyatlı ve fiyatına göre çok iyi performanslı Asus P5K-SE veya Gigabyte P35-DS3L alabilirsin.

Ekran kartı içinde 250 YTL ye HD 3850 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 17 Şubat 2008; 15:20:40 >
  • yorumlar için teşekkürler.
    Anakart Sorununu Şöyle Açıklayım
    BIOS a giriyorum fakat normalde alışıık oldugumuz o mavi ekran yok.sadece 1-2 sekme var. O da Cpu Hızını gösteriyo(Sönük şekilde)Ram leri gösteriyo o kadar. Sadece Saati Değiştirebiliyoruz
    Bu Yüzden değiştirmek istiyorum.
    Zaten Pc Bölümündeyim,Bu Pc yi Alırken pek bilgim yoktu.512 ekran kartı 1 gb ram olsun alayım süper filan diyordum.Artık yeni bir Pc toplamanın zamanı geldi, 2x512 mb ram im var. 4x Yapıcam, Yazın Stajım da hazır yaklasık 200 ytl civarı da Staj dan gelme ihtimali var.
    Uygun parçaları Belirlersek , İkinci El Bölümünde Bu Topic in Linkini vererek ikisini 100 ytl ye satışa sunucam
    bu arada 8800 GT ler kaç para civarı?
  • son kez up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.