Bildirim
Xfx 7600 gt Agp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence hızaşırtma yapmana gerek yok ama yine de 3DMark05 puanını test yaptırarak öğrensen iyi olur. Yaklaşık 1 ay önce ben de bu karttan almıştım. İşlemcimin ekran kartının hızını kesmesi nedeniyle 3DMark05'te herkes 5600-6000 arası puan alırken ben 4680 puan aldım maalesef.
İşlemcime hızaşırtma yapmayı da denedim, 2.4'ten 2.8'e çıkardım (3.2'de açılmadı maalesef). Ama superpi'de sadece 2 saniye fark yapmasının üzerine "değmezmiş" deyip 2.4'e geri çektim.
Sistem sol tarafta ama yine de yazalım:
- P4 Northwood 2.4 işlemci (400 fsb, 512K L2)
- Gigabyte GA-8IG1000-G anakart
- 2x512 ddr400 bellek
- XFX GeForce 7600 GT agp ekran kartı
- Antec Neo Power 480W PuSU -
Peki palit 7600gt agp8x yi türkiyede bulabileceğim bir yer varmı?????????????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 22 Nisan 2007; 10:32:04 > -
Palit 7600 GT agp Türkiye'ye çok sınırlı sayıda geldiği için bulmak neredeyse mümkün değil. Bu karttan forumda mulkiyeli ve teeKin'de var diye biliyorum. Onlar yardımcı olabilirler belki. -
kadıköy goldda var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X